IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Päivätyön syövereissäTiistai 09.08.2022 09:37

Täten ilmoitan, että olen aloittanut varsinaisen laskutettavan työn nyt freelancerina. Työskentelen pääsääntöisesti arkipäivisin kello 7-16 välillä. Olen siis jättäytynyt omasta vapaasta tahdostani pois suuremmista valtamedioista ja avustan (osin etänä) pieniä lehtiä Pohjois-Karjalassa, jossa sijaitsee sukuni vanha maatila. Paikallistietämykseni alueelta on siis erinomainen.

Olen aikeissa muuttaa syksyllä Pohjois-Karjalaan - todennäköisesti Enoon.

Yritin kolmen vuoden ajan Maikkarilla sanoa esim. kehityskeskusteluissa, että olen aamuihminen. Silti lista oli täynnä lähinnä 13-21 tai 15.30-24 vuoroja.
Toki ymmärrän että vuorotyö kuuluu media-alaan. Olen noin 20 vuotta tehnyt media-alan töitä alkaen esim. Hangonlehden uudenvuodenaaton artikkelista. On päivänselvää, että jotkut keikat ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin.
Silti kuitenkin itse katson olevani aamuihminen (en sentään mikään 5-13 vuorojen suurin fani...) ja toimin tehokkaimmin aamulla ja aamupäivällä.

Lisäksi noin 20 vuoden ajan olen kaivannut vapaita viikonloppuja. Ne olivat vapaita silloin kun tein määräaikaisuuksia Yle Lahteen ja esim. Ylen alueuutisiin Uudellamaalla.
Muutoin olen lähes aina joutunut varautumaan siihen, että mihin tahansa viikonloppuun saattaa tulla noin 16-17 tuntia töitä.

Nyt voin iloisena ilmoittaa, että minua voi jälleen pyytää mukaan esim. Radio Rock -risteilyille tai viikonloppuihin osuviin konsertteihin/teatteriin jne. Sehän on "konttori-ihmisille" tavanomaista toimintaa, eikös?

:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.