IRC-Galleria

morona_

morona_

ISÄ, OLIT KAIKKENI.

drink.Perjantai 30.12.2005 11:01

olen ajatellut niin että jos sitä tänään ryyppäisi hieman sillä en huomenna aio ottaa oikeastaan mitään, nimittäin su.-ma. on bändi treenit ja pitää olla pirteänä siellä ja ääni hyvässä jamassa joten tupakkaa ei tueta nyt. omia biisejä on nyt pari ja lisää tulee koko ajan, tai no itseasiassa niitä on jo kolme, ääh, en pysy enää perässäkään. tätä mä oon oottanutkin että pääsee laulaan, mutta ääni on nyt käheänä ja paskassa kunnossa kun viikon putkeen oon availlut ääntäni ja tässä tulos. huoh, kello ei oo vielä kun yhdeksän, heräsin jo 2tuntia sitten ja olen hyvinkin pirteä tyttö, kun ei saa nukutuksi, liikaa asioita päässäni pyörii hullunlailla! niin siis tänään äänekoskelle, tapaamaan ihania ystäviä, ellua, jampea ja jannea jos oikein hyvä tuuri kävis niin myös outia.<3 yeah, mut palailen taas sunnuntaina jos selviän hengissä, jotenkin tuntuu että pullat ei oo oikein hyvin nyt uunissa, mutta anyway, aion pitää viimeseen asti hauskaa. drink, party, fuck&die, you little fucker.

pelottaa.Torstai 29.12.2005 20:31

pelottaa mitä tämä helvetin universumi keksii vielä minulle. se on tehnyt jo kaiken pahan, vienyt rakkaat ihmiset ympäriltäni, antanut minulle ikuisen pelon, tehnyt kaikkensa että päivät olisivat kivuliaita. nyt vaan ajattelen ja olen, en vain tiedä missä vitussa olen? pimeä huone, siellä kaikuu vaikka kuiskaisin, tunnen kuinka vesi pisarat tippuvat ohimolleni seinän välistä kun painaudun nurkkaan kiinni. olen vankina siinä huoneessa ikuisesti, puinen ränsistynyt ovi on lukossa ulkopuolelta, miksi kidutatte ettekä päästä minua pois täältä! huudan mutta kukaan ei kuule. olen likainen, kuihdun päivä päivältä ja viimein en enää edes hengitä! tätä on odotettu.

mietteeni.Torstai 29.12.2005 00:05

rakkaus on kuollut. kaikki ympäriltäni on kuollut. mikä saisi kaiken heräämään eloon, miten saisin voimani takaisin?

kiva päivä.Keskiviikko 28.12.2005 22:23

tänään oli kiva päivä, kävin jkl:ssä ja ostelin kaikkee kivaa. nyt on rauhaisa olo, mitä nyt meinaa vähän vituttaa mutta eihän se mitään, koska lähden laulua treenaan. elendil, hei elendil olit ihana tänään, kiitos kun jaksoit kuunnella juttujani.<3

nice.Tiistai 27.12.2005 22:28

mulla on iso nenä, pienet silmät, muutenkin olen pieni pullukka, mutta kai mun on pakko olla tyytyväinen?

kaipaan.Maanantai 26.12.2005 19:52

kaipaan kaikkea, rakkautta, lämpöä, turvaa, hellyyttä. mustasukkaisuutta, lapsellisuutta ja kiukkua. vihan purkausta, hölmöilyä ja söötteilyä, kaikkia näitä. mutta minkäs teen kun itse haluan eristäytyä tästä maailmasta, elää siinä pienessä ympyrässäni, jonka olen rakentanut vain itseäni varten, johon en päästä ketään. se on nyt suojani, kieltäydyn kaikesta hauskasta, sillä en vain enää voi pitää hauskaa, en pysty siihen, en enää.

my face is black.Sunnuntai 25.12.2005 17:12

en tunne itseäni, en tunne teitä. en anna kenenkään satuttaa itseäni enää sillä olen nyt tarpeeksi vahva nousemaan pystyyn ja suojaamaan itseni teidän katseilta. ette ole koskaan antanut mahdollisuutta näyttää kuka todella olen, koskan tiedän että kun on hetki totuuden, ette enää rakasta minua. kai minä olen sitten paha, mutta eräs upein tietämäni ihminen ja suloisin sellainen sanoi että kyllä pahakin tarvitsee lämpöä, turvaa ja rakkautta vaikka surullista onkin. kiitos beauty.<3 olet kaunein sisältäsi, niinkuin minäkin siksi meidän olisi syytä jatkaa matkaa yhdessä.

kohta ohi.Sunnuntai 25.12.2005 01:14

no nyt on parempi fiilis, sain kuitenkin ihan kivoja lahjoja mutta väsyttää vaan niin kovasti ja elämä on rempallaan. mutta niin se on varmastikin jokaisella jossain vaiheessa elämää. tästä vielä noustaan, mutta välillä nämä huonot hetket tasapainottavat mukavasti jokapäiväistä elämää. hieman riitoja tuli tänään, mutta niistä selvittiin onneksi kunnialla. onneksi tämä juhla on vain kerran vuodessa.

jouluaatto.Lauantai 24.12.2005 17:22

nyt se sitten tuli valitettavasti se päivä mitä en koskaan ole odottanut. tämä on tuskaista, joulu on turha juhla. niinhän sanotaan että joulu on rakkauden juhla ja vitut. minä en usko tuohon puheeseen. en voi sietää joulua, on jouluruokia mitä en syö ollenkaan, pahoja. on lahjoja jotka ei kiinnosta mua pätkääkään, rahantuhlausta. tekstiviestejä laitellaan, enkä jaksa edes vastata niihin, joulu kun ei merkitse mitään ja on muutenkin niin ylivoimaisen tylsä fiilis. on tämäkin aikaa ja kaiken hyvän päälle on talvi, kylmää ja lunta, miten voidaan rankaista näin. vittuun kaikki, hyvää joulumieltä muille.

yeah. Perjantai 23.12.2005 21:23

vituttaa. kivaa oli töissä. kipeenä. parane tai tuhoudu. kuolkaa tai minä kuolen. aivan sama. vitut saatana joku joulu.