Joukkue Ott Voitt Tasan Häv Maalit Pisteet
Valtti/Aramis 7 2 2 3 16-17 8
PiTa 7 2 2 3 13-22 8
PPJ/Eira 7 2 1 4 16-29 7
PuiU 7 2 0 5 11-31 6

Päästiin kolmen viimisen pelin ansiosta ohi PuiU:sta j PPJ Eirasta ja tasoihin Valtin ja Viikinkien kaa. Alkukauden maaliero kuiteski ratkas meille kolmanneks vikan sijan vaik oltais voitu neljänsikii olla.

Lohkon voittaja voitti kaikki pelit mut ei meit xD.

Feltbay voitti PuiUn 8-0, PPJ Eiran 7-2, Valtin 4-1, Viikingit 5-1, Konnun 2-1 ja SAPAn 3-2, mut meit se ei voittanukkaa :D:D:D

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 16:59

Keilaamas jussin ja jarkon kaa.

tuloksista ei tartte puhuu...

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 15:22

oli iha kivaa eltsus ku oli koulujen väliset yleiurheilukisat. Kaikki lajit meni päin persettä ja koska juoksin satasen ilman kenkii ni jalkoi pisteli iha kivasti, mut ainaki päästii jo yhelttoist himaan :D

[Ei aihetta]Tiistai 25.09.2007 19:16

PiTa 93 on sit virallisesti lopetettu. Viiminen matsi PPJ Eiraa vastaan 3-2 voitto ja voittomaali iha vikal sekunnil. Pallo vietiin ympyrään ja peli päätty. nyt on sit jäljel enää joukkueen päättäjäiset ja sit varmaa puolet joukkueest siirtyy ysinelosten pariin.

P.S. Jarkko kans

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 13:43

Tänään PiTa:n viiminen peli 93-joukkueessa PPJ Eiraa vastaan. toivottavasti voitetaan, koska ei olla hävitty kertaakaan eiralle ja joukkue on pelannu kaks viime pelii iha mahtavasti

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 13:42

Ja vikat pelit meni aivan päin persettä:
toinen peli 2-0 tappio, ja kolmas peli 4-3 voitto. semifinaaleja ei ollut joten keskinäisten otteluiden takii jouduttii pronssiotteluun ja hävittiin se peli jo kymmenen ekan minuutin aikana.
3-2 tappio.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 15:19

Jes eka peli POHU-turnuksessa oli voitokas: 2-1!!!

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 20:39

Meni pelit vähä överiks ulkopalloilus :D:D:D

[Ei aihetta]Tiistai 18.09.2007 19:48

Jaahas, sunnuntaina 94:sten kaa POHU- Turnaukseen ja kulta on tiedossa :D

[Ei aihetta]Maanantai 17.09.2007 18:14

PELATTII TASAN LOHKOYKKÖSEN KANS JA NOUSTIIN KAHES PELIS POIS VIKALT SIJALT!!!

PPJ/Eira 4 1 1 2 9-17 4 Eiran maaliero xD

Ollaa pelattu pari pelii Eiraa enemmä mut ne todennäkösesti hävii Feltbaylle ja viikingeille, ja me ollaa voitettu meiä kahest kohtaamisest kaks. Kontulaiset ny on pelkkii paskakasoi kaikki.

Pitan kolme viimistä peliä on menny iha loistavasti. En kyl tiedä miks mut Kontuu vastaa me lennettii se eka puoliaika ja tää oli tasasta kamppailua HJK:ta vastaa, kunnes ne sit sai painettuu päälle iha tokan puoliajan kymmenen vikaa minaa.

Eka maali meni täysin jarkon piikkiin, mut se toka oli kyl mun maali... Olin niitte kulmapotkun aikana takatolpanpitäjä ja vastustaja puski just sinne, ni mä luulin et jarkko saa sen ja lähin jo juoksee pois, mut eihä se siihe tieteskää ylettyny...

Topi veti kyl hienon vaparin, kymmene metrii puolestkentäst ja meni ylärimaan, vastustajan mokke oli iha toivoton rähmäkäpälä. Eka maali tuli ku meiä hyökki puski ni se hyppäs palloon ja työns sen maaliin... :D