IRC-Galleria

namipulma

namipulma

lihaa saalistajan hampaissa

NihilistiMaanantai 28.11.2005 23:00

Mulla on ollut ihan mukavaa, so not. Oli suunnattoman väsy tänään, enkä olisi jaksanut raahautua partioon, mutta se olikin todella mukavaa. Kuunneltiin kun yläkerrassa kuoro harjoitteli joululauluja (välissä oleva lattia/katto sai sen kuullostamaan jännittävälle ja kauniille) ja leivottiin ystäväpipareita.

Kouluhommia olisi enemmän kuin kivan sietokyvyn rajoissa voisi hyväksyä. Lähinnä matematiikka luo stressiä, kun sitä pitäisi ihan oikeasti osata että pääsee kurssista läpi:D mutta ei huolia turhia, voi murheita murhia kaikella iloisella tekemisellä. Iloisinta on lähiaikoina ollut uusi lompakko, sinne siirtynyt maailman paras deitti-ilmoitus, vuosikirjan hidas mutta etenevä edistys, lumi ja se että löysin parhaan keltaisen lyijytäytekynäni. Mielialaa kuvaa melkein hyvin INCUBUS: miss you. Sikaosuvaa.

Positiivinen elämänasenne kuiskuttaa korvaani ja sanoo että kohta tämä on ohi. Abibeibien aamukamman piikit harvenee. Viisaudenhampaat kasvaa (ihan kun se oikeasti mitään tarkoittaisi). Toivoisin melkein nuorteniltaa. Hurjan mukavaa olisi.

Kivoja tuoksuja on. Sunnuntaina tuoksui keskustassakin tuoreelle. Pitää muuten mainita, että hääheila on oikeasti aika huono. JA haluaisin tänään katsoa numeromurhan, koska se vaikutti jännittävälle. Kävin tänään muuten ajamassa autolla, ja taivaalta satoi lumipalloja ja oli urat ja nesterekka ajoi mun perässä. Oli hasardia mutta "adrenaline keeps me in the game".

Ostin desimitan. Oma koti lähestyy, hitaasti mutta ehkä.

Kaunista talvea.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.