IRC-Galleria

namipulma

namipulma

lihaa saalistajan hampaissa

Olen abioottinen. vai olenko...?Maanantai 27.02.2006 21:24

Kirjallinen tuotanto on ollut jäässä. Nytpä siis aimo annos elämääni jälleen skiinnostuneille ja mielenkiinnottomille.

Recap of the latest:

Koulu loppunut on osaltani ainakin osaksi yli viikko takaperin. Kursseja joutuu vielä kasailemaan, mutta katsellaan nyt miten käy. Uuden vuoden jälkeen on ollut paljon kiireitä, ja viikonloput miltei kaikki täynnä. Tulevaisuus on sitten suht päätetty, ja seuraava tehtävä onkin varmaan koulujen hakupaperien täyttely ja hakemus tysille. Turku-Tampere-Jyväskylä-akseli on ollut kovasti käytössä viimeaikoina. Katsonut jokaisessa mahdollisessa tilanteessa losteja:D

Olen ollut väsynyt kuin dinosaurukset sukupuuton jälkeen, ja nyt alkaa helpottaa. Pahin kuuluisi olla jo ohi ja nyt on vain lievää stressiä. Olen päättänyt myös, että minusta tulee mukava ihminen:DD Ja parin päivän sisään saan mahdollisesti tietää pääsinkö töihin. Jos en, niin pitää vaan hakea lisää, ja toivoa niin kovaa että sukat kuluu.

Miksi kummassa elämän pitäisi olla tylsää ja tasaista? Tee sinäkin elämästäsi hiukan jännittävempää elävällä mielikuvituksella!

Toimii ainakin aikansa minun kohdallani. Peruuttelin tänään taskuun. Ja ajan kortin varmaan sellaisen kuukauden sisään (älkää laittako saimia ikinä arvioimaan etäisyyksiä tai aikoja).

Varastointi on hölmö, mutta käytännöllinen asia:D

Toivon saavani elämän pikaisesti järjestykseen, kaikki asiat tossun alle ja toimimaan. Kesä voisi jo tulla, koska takki meni rikki ja haluaisin kovasti kevättakin vaan. Ajattelin tehdä tänään toivomus/tarvelistan asioista, jotka voisin ostaa lähiaikoina. Mikroaaltouunikin olisi kiva.

Tunnetila tällä hetkellä on tasapainoinen ja yleisvire positiivinen. Toivon että olen kymmenen vuoden päästä jotakin järkevää. Olen kokenut rakkaudenpuuskia. JA haluan ostaa tapetteja meidän olohuoneeseen.

Siinä viimeisimmät, nauttikaa täysipainoisesta läsnäolostani jos kykenette.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.