IRC-Galleria

namipulma

namipulma

lihaa saalistajan hampaissa

Geometrinen summaTorstai 12.01.2006 12:26

S= a(1-q potenssiin n) jaetaan 1-q tai jotain. Tein eilen papan kanssa kolme (3) tuntia matemaattisia tehtäviä. On mun iloni todeta, että jos opiskelen iloisesti niin pääsen kokeesta lävitse:D Kolmen tunnin hyppy innostaa kirjoittamaan päiväkirjaa, vaikka sen tulisi inspiroida minut puurtamaan läksyjen parissa.

Hetken aikana olen saanut aimo annoksen high school- menoa, ja se on todellakin liikaa. Ehkä pakko laittaa muvo päälle päästäkseen pois nappiaivomaailmasta. HUOH.

Eli siis tämä hetki. Mitä on pinnalla? Koulu, Opiskelu isolla OOLLA ja ahkerointi. Olen huomannut, että olen paljon järjestelmällisempi kun aikaisemmin. Tämä saattaa osoittaa suunnatonta henkistä kasvua! Omistan tänään marimekkosukat, jossa on mustia ja harmaita raitoja, ne ovat iloni ja suunnattoman mukavat. Onneksi tätä ei lue niin kukaan joka voisi kommentoida "suunnatonta scheibea, ei ketään kiinnosta". Koska ei suurinta osaa varmasti kiinnostakaan.

Syntymäpäiväset on juhlittu minun osaltani, oli loistavaa. Paljon uusia tuttavuuksia, ja muutenkin mukava meno oli. Jätin tiistaina pääni oven väliin, sain mustelman korvaan. Sattui niin että melkein itketti jo:D Partio jatkuu ja uusintakoepäivä vainoaa maanantaina, sitä ennen pitäisi opiskella ahkerasti matematiikkaa ja soittaa Annalle, sattuuko neiti olemaan maassa sinä kauniina päivänä. 256MB on liian vähän ja pitää kohta vaihtaa kaikki biisit, ettei ne kulu liikaa. Incubus vaimentaa zombiäänet ja voisin siirtyä laskeskelemaan.

Mielentila: Moody babeh. Ei vaan. Iloinen, onnellinen, huolellinen mutta reipas ja optimistinen. ajoin autolla pirun hyvin kaupungissa. Odottaa jälleen innolla tulevaisuutta<3.

Näkemisiin.




-Lisään, että läpi män, uskoisin. Siis matematiikka-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.