IRC-Galleria

nasu23

nasu23

Beautiful Things

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 04:38

Diipa daapa mona nukkuu mei äiskän huonees ku pakotin sen nukkumaa vaikka se kyllä itsekin jo nukkui autossa ku ajettiin imatralta ...sen piti puhua miukans henkevii niiku aina ennen nukkumaan menoa mutta kuin minulla ei ole lähtenyt kahteen päivään ääntä niin pistin sen suosiolla nukkumaan. itse katson elokuvaa minkä meidän piti katsoa.. :D miul on kamala tupakki yskäki..apua millo oikee lopetan tän paskan vetämisen.. o.O miul ollu nii paha olo ku on nii ikävä lassia koko ajan ettei tunnu hellittävän yhtää... :( siks pitää keksii ain tekemistä mut silti ikävä vallii sisälläni :DDDDD ohho ku väsynyttä tekstii tulee.... hävettää lukea jälkeenpäi

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 23:00

Pikku Ville 8 v., kuten kaikki muutkin hänen ikäiset pojat, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa.
Eräänä päivänä hän tiedusteli asiaa äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskonhuoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa.
Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asian näin:

Sisko ja sen poika kaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta.
Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska hän laittoi käden siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niin kuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän.
Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle.
Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia, huohottaa ja kiemurrella niin, että tippui melkein sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan. Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma.
Lopuksi sain tietää mikä sai heidät niin sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!!
Poikakaveri piti siitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi aivan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotain sen kaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä hän on eläessään nähnyt. Minä olisin kyllä voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä...
Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla siltä pään poikki. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmasti puri siskoa. Myöhemmin sisko otti siitä kiinni kaksin käsin ja piti sitä tukevasti kun poikakaveri veti kuonokopan sen päälle.
Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että he yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä.
Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen poikakaveri hengittivät syvään. Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos.
Sisko ja sen poikakaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halia siskoa.
Luulen, että ankeriaat ovat niin kuin kissat, niillä on useampi elämä. Tällä kertaa ne yritti tappaa

Torstai 25.06.2009 19:54

Toinen kerta t'n' kes'n' ku k'vin ottaa arskaa ....nyt oon palannu sel'st' hoho....onneks en kovi pahasti ...jos kerkee ottaa arskaa nii sataa jos ei kerkee nii paistaa arska mink' kerkee... o.O nyt ei oo muutaku aikaa t''ll'...lauantaina tuun pois ku kallen kanssa viikon kotona ollaa ilman 'ipp'' ja lassi kultaa...yhyy...nii ja ilman rahaa ... o.O

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 03:33

Huomen hesaa ja sit tallinaa sukuloimaa... kamala ikävä jo kultaa :( yhyy oon pahasti pahasti riippuvainen siitä -.-

[Ei aihetta]Tiistai 16.06.2009 19:06

·'' ¸. * * .¸ ** *. ¸
¸' ¸. * * .,*·¸ ', ',
'; ·* ¸.· ·* ¸.·''¸·*·¸ ; ; ;
'; ¸· ¸· ; ; ¸* ', ¸ ', ;
'; ; ; ', '·,'·,'· ;¸...., ; ;,' ¸'
; ', ' ¸ ¸'· **´; ; **´ ; ,' ,'
; ', ',' ; ; ; ,' ;
', ', ', '·. ·:::::· ¸.·',' ;
', ', ' ''·.¸ _ ¸ .·*,·' ,' ¸*
¸.--'·, '·, '·; .·*¸.·¸·' ,·' ¸' ' ; ; ; ;
¸·' ¸.'·¸'· ' ·* ¸·'¸.·'¸·'¸· '; * * * ;-,
'; ¸.·' ¸ . · ·'·* * * ¸; ', ¸.'
';.·'- * ,' ' , ¸.· * ;
¸ · '' ¸ ·'' · ' *; '; ¸*
,·* ¸ ¸·' ; ', ,' ; ,*
', ¸·' ,' * ,' *; ',';
*¸ ¸ .·' ,·', ¸ * ¸.;: .: ',',
*·¸· * '; *·.¸ ¸ ·* ¸·'' ,':. :: ',;
;:. ; ;. * * ¸·' ;:: :· ;
',::. ; ',:. .:' ¸·' ';:: : ,'
',:· ', '·, :: ,' *, ¸.·'
',: ', *·, : ; '·¸¸¸.·'
¸.·*,: ; ; ¸.·* ¸.'·.¸
·,¸ ¸.·' ;: ; ; ¸·' ¸.·' * ·.¸
:, ',.·' ,*·¸ ¸·' ¸·' * ·¸
* ·, ¸ . ·',¸ *·¸ ¸' ¸' *·¸
''¸.·' ¸.·* *,'·¸ *:¸·* ; *¸
* ', '·¸ ; ; ',
¸·' '·¸ ', ,' ;
¸·'' '·¸ ',¸' ;
¸·* '·¸ ; ,'
¸* *,* ,*
¸* ¸' ¸'
¸* ¸* ¸*

Autolla ajelen ooonnellisesti kolaroinPerjantai 05.06.2009 18:52