IRC-Galleria

nasu23

nasu23

Beautiful Things

Tässä vähän kumpaaki kieltäni :D Torstai 26.06.2008 18:50

Arvoisa hääpari ja häävieraat.
Auline tuplapulma, aulinet naimarahvas.

Virossa on tapana antaa häissa neuvoja nuorelle parille.
Viron majakunnuil o ain helpotettu tuplapulma parittelutouhui.

Sen vuoksi ajattelin sanoa muutaman sanan.
Selleperast papatan malliks naima-asetelman.

Tämä nuoripari on odottanut hartaasti avioliiton solmimista.
Tema tuplapulma on harjotellu himosilmin naimapuuha huipennust.

Avioliittoon on kuitenkin kuin tuhannen peninkulman matka.
Naimapuuha lieneb ko tuhat penismutkast kinttupolku.

Koska se on suuri askel ihmiselle, niin hyvät neuvot helpottavat matkaa.
Kui kompuroinnin vaara iso lieb, tukeva ote o naimise onneks.

Muista siis sulhanen...
Sest moista naimapoju nema konstit...

Avioliittoa tulee vaalia rakkaudella ja älylla, vaan ei voimalla.
Naimapuuhas pitaab touhuta hibelyl ja nubil, ei bodil.

Avioliiton onnellisuus on luettavissa vaimon hymykuoppien määrästä.
Naimapuuha hupiluku on raknattavis naimaneitsye kikatusmonttuje summast.

Suunnittelu on toiminnan perusta, mutta rakkaus vie perille.
Esipuuhastelu lieb luisto pohjustelu aga armatus vieb hetegapehku.

Ystävyyttä on alituisesti hoidettava ja rakkautta jatkuvasti vaalittava.
Elustelu tarvi tabuttelu ilma paussi ja armastus karvarako rapsuttelu alituise.

Ja katsohan morsian...
Siis katsu naimaneitsye...

Rakkaus on kuin ikä, sitä on mahdoton salata.
Armastus lieb kui daisarit, mihi liivikuppo ne sullosit.

Koska rakkaallasi on iloinen nauru, saat hänestä hyvän elämäntoverin.
Kui su armastus saab ilmoille hela voihke, temast tuleb sulle sitkia hetegapolkija.

Sulhasella on tahtonsa, mutta morsiammella on keinonsa hänelle.
Naimapoju rintakarva rapsuttaja hamuab aga naimaneitsyin konstil lokapoksy juksad.

Satakoon heille onnea aina ja ikuisesti.
Ja valugo teil vargist muguloit ain ja alituise.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 21:24

Joo jussi tuli ja meni... kalasteltii ja uitii viti kylmäs vedes... :P sain 5 taimentaki...ensimmäises 4 ei menny ku 10min ...ne piti kyllä päästää vapaaks perheensä luo ^^ hihi... olin pienes humalaski ja sillee.. =DDD hajotettii lassin kanssa sänkyki ;) joo ei vähä aikaa mökki elämää...itikat jätti tarpeeks monta muistoa

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 19:33

Ei sun kannata uskoo kaikkee mitä kuulee, Vaan tee pääsi sisällä omat päätökset, Joihin uskot, joista sitten pidät kiinni, Ole itse oman elämäsi mestari. Muista että kaikki ollaan vaan ihmisiä, Meidät on täytetty samal elämisellä. Ei yksikään ole yhtään huonompi kuin sinä tai minä, Me ollaan kaikki samoi eläviä. Must on naurettavaa, et kun luet historiaa, Niin huomaat et teimme samat virheet uudestaan, Muistakaa, kastematokin oppii seitsemännel kerralla Oisko ihmisen aika oppia? No, minä uskon parempaan huomiseen, jopa tämän astisen elämäni jälkeen, uskon rakkauteen, uskon omaan itseeni, uskon että voitan esteet jotka tulee eteeni.

!!!Keskiviikko 18.06.2008 16:49

KÄYKÄÄ ALLEKIRJOTTAMASSA JA LAITTAKAA TÄTÄ ETEENPÄIN!

Vuonna 2007 "taiteilija" Guillermo Vargas Habacuc otti kadulta kulkukoiran, sitoi koiran taidegalleriaan ja antoi sen nääntyä kuoliaaksi.
Useita päiviä "taiteilija" ja galleriavieraat katsoivat tunteetta tätä "mestariteosta", jonka koiran kuolinkamppailu muodosti. Lopulta koira menehtyi.

Näyttävätkö oheiset kuvat sinusta taiteelta?
http://www.youtube.com/watch?v=0cBBudN0_-E&feature=re...
http://www.youtube.com/watch?v=3-jIP8i1djg&feature=re

Mutta tässä ei vielä ole kaikki: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central American on nyt kutsunut taiteilijan tekemään saman julman performanssin uudelleen tämän vuoden biennaaliin.
Auta pysäyttämään tämä taiteen nimissä tehtävä eläinrääkkäys!

Mene jommalle kummalle seuraavista sivuista:
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html tai
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition.html
ja allekirjoita vetoomus "taideteoksen" pysäyttämiseksi. Lähetä tämä kirje kaikille tuntemillesi eläinihmisille. Ole kiltti. Allekirjoitus ei luonnollisestikaan maksa mitään ja aikaa siihen kuluu noin 30 sekuntia

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 16:09

In a moment, everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute, all the world can wait
Let go of your yesterday

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 15:57

Nobody believes me when I tell 'em that you're out of your mind
Nobody believes me when I tell 'em that there's so much you hide

You treat me like a queen when we go out
Wanna show everyone what our love's about
All wrapped up in me whenever there is a crowd
But when no ones around

Theres no kindness in your eyes
The way you look at me, it's just not right
I can tell what's going on this time
Theres a stranger in my life

You're not the person that I once knew
Are you scared to let them know it's you?
If they could only see you like I do
Then they would see a stranger too

Did I ever do anything that was this cruel to you?
Did I ever make you wonder who was standing in the room?

You made yourself look perfect in everyway
So when this goes down I'm the one that will be blamed
Your plan is working so you can just walk away
Baby your secret's safe

Mmm..miettikää siitä !Tiistai 17.06.2008 13:37

Anoreksia (anorexia nervosa) eli laihuushäiriö on syömishäiriö, jossa ihminen näkee itsensä liian lihavana riippumatta siitä, kuinka laiha hän todellisuudessa on. Tämän vääristyneen omakuvansa takia hän rajoittaa syömistään sekä saattaa mm. pyrkiä liikkumaan kohtuuttomasti suhteessa ravinnosta saamansa energiaan, jotta laihtuisi entisestään tai pysyisi laihana. Anorektikot voivat myös harjoittaa vatsantyhjennystä oksentamalla tai käyttämällä laksatiivisia lääkkeitä. Anorektikoista käytetäänkin DSM-IV:ssä jakoa paastoamis- ja ahmimis-vatsantyhjennystyyppiin. Oman syömisensä ja painonsa säätely tuo sairastuneelle kontrollin tunteen omasta kehostaan. Anorektinen henkilö pyrkii usein salaamaan sairautensa läheisiltään, eikä halua hakeutua hoitoon. Tämä johtuu usein siitä, että anorektikko ei itse koe olevansa sairas. Sairaus puhkeaa useimmiten nuoruusiällä tai varhaisaikuisuudessa.

Ravinnon vähyys voi aiheuttaa aliravitsemusta sekä lukuisia puutostiloja, jotka voivat johtaa mm. vastustuskyvyn ja luuston heikkenemiseen, ja lopulta jopa kuolemaan. Sairauden edetessä ja ruumiin rasvapitoisuuden vähetessä sairastuneen lihakset heikkenevät ja surkastuvat, iho kuivuu ja saattaa alkaa kasvattaa nukkamaista karvaa, lanugoa, suojakseen ja kuukautiset voivat jäädä naisilla pois. Sairaus saattaa aiheuttaa osteoporoosia ja saattaa hidastaa pituuskasvua nuorilla. Lisäksi anoreksia voi aiheuttaa ahdistusta. Tämä voi johtua muun muassa oman minäkuvan ja läheisten käsitysten välisestä ristiriidasta, siitä, että potilas tietää olevansa sairas, mutta kokee itsensä voimattomaksi sairauden edessä, tai kaiken ylittävästä, hallitsemattomasta lihomisen pelosta. Aliravitsemus aiheuttaa usein masennusta, joka usein lievittyy jo ravitsemustilan parantumisella. Myös kognition alenemaa esiintyy.

Anoreksia on yleisintä murrosikäisillä tytöillä ja nuorilla naisilla, ja sen esiintyvyydeksi arvioidaan noin 1-5 %. Sairauteen liittyy kasvanut kuolleisuus, ja arviolta 10 % anorektikoista kuolee sairautensa aiheuttamiin komplikaatioihin. Joissakin tutkimuksissa on päädytty tulokseen, että anoreksiaan liittyy nuorten naisten mielenterveyden häiriöistä suurin kuolleisuus. Siihen saattaa liittyä myös muita syömishäiriöitä, tyypillisimmin bulimiaa ja ortoreksiaa. Vaikka sairaus on moninkertaisesti yleisempi naisilla, sitä tavataan harvinaisempana myös miehillä. Kaikkiaan syömishäiriöistä kärsivistä ihmisistä noin 10 % arvioidaan olevan miespuolisia.

Anoreksiaa pidetään nykyisin oireena jostakin syvemmällä olevasta ongelmasta. Terapia kuuluu yleisesti anorektikoiden jatkohoitoon, jotta sairauden uusimiselta säästyttäisiin. Anoreksia voi olla myös keino säädellä ahdistusta (kuten esim. viiltely). Mahdollisia syitä ja riskitekijöitä anoreksialle on esitetty lukuisia; tällaisia saattavat olla esimerkiksi sairauden esiintyminen suvussa ja perfektionistinen luonne. Eräänä syynä sairauden yleistymiselle pidetään länsimaista kauneusihannetta.


Bulimia nervosa eli ahmimishäiriö on ruumiinkuvan häiriö, jolle on ominaista, että henkilön päivittäistä ajattelua hallitsee syöminen ja toisaalta lihavuuden pelko. Sairauteen kuuluu toistuvat ylensyömiskohtaukset, sekä liiallinen keskittyminen painontarkkailuun, mikä johtaa liikasyömiseen ja sitä seuraavaan oksentamisen ja ulostuslääkkeiden käytön vuorotteluun. Bulimiaan liittyy huoli ruumiin muodosta ja painosta. Monet bulimia nervosa -potilaista ovat aiemmin sairastaneet anoreksia nervosaa eli laihuushäiriötä. Bulimiasta kärsivät ovat itse tietoisia syömistottumuksiensa epänormaaliudesta. Hoitoon hakeutuminen on kuitenkin vaikeaa häpeän ja syyllisyyden tunteiden vuoksi.

Ahmimishäiriö ei näy päällepäin. Potilaat ovat yleensä normaalipainoisia, tai paino saattaa vaihdella alipainosta ylipainoon. Kuitenkin he kokevat itsensä lihaviksi ja haluaisivat laihtua. Toistuva oksentaminen johtaa elimistön elektrolyyttitasapainon häiriöihin ja lisätauteihin. Veren happo-emästasapaino on bulimiapotilailla usein järkkynyt ja ahmimishäiriöisillä tytöillä esiintyy kuukautishäiriöitä. Bulimiapotilaat valittavat usein ummetusta tai toiminnallisia vatsaoireita.

Hapan oksennus vahingoittaa hammaskiillettä ja hammasoireet ovatkin tavallisia pitempään bulimiaa sairastaneilla. Ensin hampaan pinta muuttuu epätavallisen sileäksi luonnollisten uurteiden tasoittuessa ja myöhemmin hampaat vaurioituvat enemmän kiilteen syöpyessä.

Masennus on bulimiapotilaan yleisin psyykkinen ongelma; sen esiintyvyys on arviolta kolminkertainen normaaliväestöön verrattuna. Myös ahdistuneisuus, pakko-oireet ja sosiaalisten tilanteiden pelko ovat tavallisia, samoin kuin persoonallisuushäiriöt. Lisäksi päihdeongelmat ovat yleisiä ahmimishäiriössä. Ahmimishäiriöön liittyy myös itsetuhoisuutta. Näillä psykiatrisilla liitännäisoireilla on taipumus jatkua ahmimishäiriön korjaantumisen jälkeen pitkäänkin.

Jima jima JEI!