IRC-Galleria

neanen

neanen

Pull the plug, end the pain.
Pitkästä aikaa kunnon leffaviikonloppu!
Eilen Angelina Jolie -minimaratoni: Salt ja Mr. & Mrs. Smith, tänään tähän mennessä Up -kohtikorkeuksia, Uneton Seattlessa ja Toisenlainen Tyttö, tiedossa seuraavaksi Vares - Ykstiyisetsivä, V2 - Jäätynyt Enkeli ja 22 Bullets. Huomiseksi suunnitteilla The Passengers, Neverwas ja Mr. Nobody.

Salt oli kyllä ihan älyttömän hyvä. Se oli lähinnä sellainen herätevalinta Filmtownista, kun teki mieli jotain vähä menevämpää tuon Up -animaation rinnalle, mutta ei kyllä kaduta. Jolien loistosuorituksesta innostuneena katoin Smithit perään, kun muistin, että se tuolla hyllynperukoilla on, joten Up jäi kivasti sitten sellaseksi kevyeksi lauantai aamun aloittajaksi. Tosin oli kyllä vähän pettymys, odotin siltä paljon enemmän.
Uneton ja Toisenlainen Tyttö oli entuudestaan tuttuja varmoja valintoja, jotka nappasin mukaan, kun eilisen leffoja olin palauttamassa. 22 Bullets oli sitten se tämänpäivän herätevalinta ja saa nähdä miten se uppoaa. Pitkän hömpppä/piirretty/komedia vaiheen jälkeen olen taas alkanut janota kauhua, trillereitä ja actionia. Varekset on loistavia suomalaispätkiä, joiden uudelleennäkemistä olen himoinnut tässä pariviikkoa. Isä meni perjantaina kyseiset filmit kokoelmiinsa hankkimaan, niin täytyyhän ne sitten heti koeajaa!

Pakko myöntää, että täydellisen katastrofaalisen ja stressaavan viikon jälkeen en keksi mitään parempaa tapaa viettää paria vapaapäivää!

Muutaman viikon ajan olen harkinnut leffablogin aloittamista, mutta en ole saanut aikaiseksi sellaisen väsäämistä. Ehkä tämä romaani tänne oli se viimeinen niitti ja täyty ryhtyä pikku hiljaa tuumasta toimeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.