IRC-Galleria

nebo

nebo

taikuri oli itsekin hämmästynyt

[Ei aihetta]Torstai 27.07.2006 05:23

olipa kiva ilta. suuri kiitos siitä päiväkodin esiityjille, electra ja blossoms. itsensä tanssiminen hikeen on aina yhtä antoisaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.07.2006 19:50

voi vitun loistavaa. ennen muuttoo olin lähettävinäni kaikki koneella olevat kuvat omaan sähköpostiini, mut nyt niitä ei löydy.. great. niin kone siis meni pikkuveljelle, kun se sen suurimmaks osaks sillon joskus kustansi. feeble. pikkuveljellä on enemmän rahaa laittaa tietotekniikkaan kun mulla.

no mut, DBTL alkaa tänään heti kohta ja oon vähän oppinu soittaan kitaraa :) hip hei

kesäväsymysKeskiviikko 05.07.2006 15:25

tapettien poistaminen ei ookaan niin yksinkertasta kun luultiin. otettiin ne pois, tapetoitsija tuli ja sano et alla on vielä tapetti, ja kuinka ollakaan, seinässä on vielä _kolme_ tapettia. me ei niitä poisteta, tapetoitsija ei sitä tee, sen "apupoika" ei sitä tee joten en tiedä mikä on nyt tilanne. ei hirveesti huvittais koko kesää olla rempan keskellä kun asumaan ja elämäänkin olis kiva päästä jossain välissä.

[Ei aihetta]Torstai 29.06.2006 02:20

vessanpöntön tukoksen avaaminen käsin kasvattaa kenen tahansa luonnetta.

TKUTorstai 08.06.2006 20:03

nyt se on viikon asunu Turussa. iha jees :) uus duunipaikka on kiva ja muksat työkaveritkin. kaikki aika mennyt lähinnä kodin laittamiseen ja silti on nurkat täynnä kamaa joka ei vielä oo kaapissa. tapetit vaihdettaneen joskus muutaman viikon sisään kun eka saatais päätettyä mitkä haluais ja mitkä kävis myös vuokranantajillekin ("kunhan ei mitään loordi-tapettia"). mut eiköhän se tästä.

[Ei aihetta]Lauantai 27.05.2006 16:44

packer's block

[Ei aihetta]Perjantai 19.05.2006 23:15

kysymys:

mitä tehdä ystävien/sukulaisten lahjaksi antamille "koriste-esineille", joita ei halua viedä uuteen kotiin sitä sulostuttamaan. raa'asti roskiin vai?

[Ei aihetta]Maanantai 15.05.2006 22:12

kävin sit kaupoilla ja mukaan tarttu, ylläri ylläri, kolmet alkkarit.

heh, näin äskön nykäsen matin tossa koskarin vieressä, heilu autotiellä päissään ja pysäytteli autoja. laitoin seiskalle juttuvinkin ;)

viikonloppuMaanantai 15.05.2006 20:18

perjantaina erehdyin lähteen baaritteleen, vaikka tiesin aikasen herätyksen. muutamalle piti mennä Sofiaa moikkaan kun ei pääse läksiäisiin. Grand Starista Aleen ja sieltä pilkun jälkeen vielä Räpärällääseen.

olo oli lauantaina sen mukanen. nukuin koko matkan Espooseen, jossa aamun eväkset sit nousi ylös. huraa. mut serkkutyttö oli söpö :) isojalkanen. illalla tuli vielä Elsi ja Conrad käymään, mut oli vielä niin heikko olo etten mihinkään lähteny. vähäsen harmittaa.. kun ei kuitenkaan niitä nää varmaan kun vasta loppukesästä.

eilen oli äitienpäivä. käytiin kotona, vietiin mammalle ruusu ja laitettiin ruokaa, thai-sörsseliä :) tuli ihan ok, vaikka pikkuveli valittikin. se saakin sit ite tehdä ens vuonna safkat, prkl.

[Ei aihetta]Lauantai 13.05.2006 01:43

Teräsbarbie sanoo:
niinpä, senki bestawosser

Jack-81 (Ottous) sanoo:
besserwisser

Teräsbarbie sanoo:
_AIVAN_