IRC-Galleria

nebo

nebo

taikuri oli itsekin hämmästynyt

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 04:07

jatkan marinaani Turun kaupunginkirjastosta: taide- ja kulttuuriosastolla teoksen hakeminen varastosta kestää seuraavaan arkipäivään! wtf. aiemmasta käytännöstä en tiedä ja myönnettäköön että asiaa hankaloittaa varaston sijaitseminen vanhassa kirjastorakennuksessa, mutta.. toivottavasti asia palaa normaaliksi (?) kun remontti on valmis..

uusi hallitus puuhailee alkoholi- ja tupakkaveron nostamista, joista jälkimmäisessä on järkeä. voisin ehdottaa lisäksi sokerin verotuksen korottamista. sokeri on addiktoivaa, sitä saa lähes mistä vain erilaisissa muodoissa ja milloin vain, jopa 24/7. sokeri vaikuttaa ainakin allekirjoittaneen toimintakykyyn, mielialaan ja jossain vaiheessa ehkä myös terveyteen. itseäni toistaen, sokeri on saatanasta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 13:26

jaahas, nti P 24 vee ja diagnoosina vatsakatarri.

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.03.2007 20:10

sain lääkäriltä reseptin kahteen eri särkylääkkeeseen migreeniä varten, joista toinen ei tehoa kunnolla ja molemmat aiheuttaa todella ikävää polttelua vatsassa.. miellyttävää.

haluan myös jakaa mielipiteeni Turun uudesta kaupunginkirjastosta. ensivaikutelmalta _erittäin_ sekava, varsinkin lasten osasto, jossa osittain käsittääkseni ideana lattioiden erilaiset materiaalit että naperot muistaa "sen rahisevan ruskean alueen". hyvä, sillä minä en ainakaan sieltä mitään löytänyt. hyllyt loogisesti neliö muodostelmissa..
tietopuoli oli myös jokseenkin sekava, varsinkin kun luokan nimet ja luokkanumerot olivat merkattu vain hyllyjen päihin. pahin pettymys oli kuitenkin taide- ja musiikkiosaston pois jääminen uusista tiloista. muuten materiaalit olivat kyllä miellyttävät ja sekä asiakaspäätteitä, että tilaa lukea oli kiitettävän paljon.


- autistinen apina -

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 03:32

joopa joo. meikä siis päätti vihdoin antaa periks talvelle ja hankin bussikortin, vaikka kallista lystiähän se on. mutta ei sitten kato tarvi palella pyöräillessä ja mukavampi on matkustaa. torstaina venasin sitten kymmenen jäljestä puoli tuntia bussia, omaa tyhmyyttä toki, kun en tiennyt kuinka kauan siihen päättäriltä menee. nenän, poskien ja varpaiden jäätyessä mietin kuinka fiukella olisin jo kotona.. aika meni kuitenkin ihan leppoisasti kun dänssäilin pysäkillä minimalistisesti persettä heiluttaen ja olkapäitä nykien Lily Allenin, Daft punkin ja Mark Bolanin & The T-Rexin tahtiin.

np. Billy Joel - Piano Man

[Ei aihetta]Perjantai 09.02.2007 23:58

herranjumala kuinka Freddie Mercuryllä on kaunis ääni..

[Ei aihetta]Lauantai 03.02.2007 16:03

jännä miten tähän aikaan vuodesta auringonpaiste saa aikaan sen keväisen tunteen, jota ei oikein voi käsin kosketella tahi sanoin kuvailla. samaan aikaan inspiroiva ja ahdistava.

sitten on pakko palata kuunteleen niitä melankolisia lauluja ja olla suruisa ja kaivata vaikka kaikki on hyvin. kai.

ehkis vaan tykkään pimeestä.. pitäs varmaan muuttaa paikkaan missä ei oo vuodenaikoja. plääh.

night time is the right time.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.01.2007 18:41

trip down to memorylane with Valumo..

ihanan herkkää, mutta angstista, keijuja ja rakkautta ja sydänsuruja.

[Ei aihetta]Perjantai 26.01.2007 01:17

sokeri on saatanasta

[Ei aihetta]Lauantai 16.12.2006 03:38

jiee! huomenna tampesteriin nauttimaan kyldyyristä. siis tänään.

:(Torstai 14.12.2006 03:34

videopätkä turkiksista. raakaa on.

http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=fur_farm