IRC-Galleria

Reikiä nolla!Tiistai 24.01.2006 21:35

"Syötkö paljon sitrushedelmiä? Juotko happamia mehuja?", kysyi hammaslääkäri tänä aamuna. Alapuruhampaideni kiille on kuulemma muisto vain. No nyt on joka tapauksessa ongelma-alueet "korjattu" paikka-aineella, ja voidaankin keskittyä jännittämään pysyykö pakkeli paikallaan vai ei. Hyvässä hapessa ne kuulemma muuten olivat. Hampaat siis.

Sain vihdoin haettua Klubitus / Sessions2 2006-kalenterin Mossosta (http://kalenteri.klubitus.org/). Kyse on siis hyväntekeväisyystempauksesta, jossa valittu joukko klubbarilaisia poseeraa hienosti toteutetussa kalenterissa lasten ja nuorten mielenterveystyön lukuun. Kipin kapin hyvää tarkoitusta tukemaan. :) Mahtavahan tuo on muistoarvoltaankin. Siis kuvatuille. Aivan mahdottoman tyytyväinen en omaan kannessa koreilevaan naamaani ole. Itsekritiikki pahin kritiikki.

Äänestinpä ennakkoon. Poikkesin hammaslääkärireissulla Annankadun postiin. Hiukan monimutkaisemmasta operaatiosta oli aiempaan verrattuna kyse; lappu suljettiin kirjekuoreen ja jonkin sortin lippunen piti allekirjoittaakin. Sauli on taas askeleen lähempänä voittoa. Tai ainakin vauva-askeleen.

Nyt Salkkarit ja sitten salille. Miten jaksan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.