IRC-Galleria

Halosta päähänMaanantai 30.01.2006 02:13

Tämä päivä, kuten yleensä muutkin sunnuntait, sujui mukavan herätyksen sekä sängyssä löhöilyn jälkeen melko pitkälti dataillen ja koomaillen. "Olokorjaajana" toimi tällä kertaa 2 Hesburgerin Kerrosateriaa sekä puoli pussia Hyvää Makumaasta-karkkeja. Sunnuntaina ei kerta kaikkiaan tee mieli syödä terveellisesti. Mitä kroppa huutaa, sitä sille suotakoon.

Kuten jo eilisessä blogissani ounastelin, päädyimme pienellä porukalla Birdieen. Sorbuksen lahjoittamasta Sisuviina-pullosta tuli tuhottua puolet, eli melko levollisin elkein liikenteessä ottaen huomioon sen, että tuhoajia oli 2. Ilta oli mitä mainioin, siitä seuralle kiitos. Birdiessä tuntuu myös aina törmäävän valtavaan määrään tuttuja. Kotiin päädyttiin kai hiukan ennen kolmea suoraan baarin eteen sattumalta kurvanneen taksin kuljettamana.

Niin ja se vaalitulos. Ensimmäisten minuuttien @#$$!:n ja $$@#!@:n jälkeen yritin selkeyttää ajatuksiani ja ajatella asian hyviä puolia; nyt kun Muumimamma valittiin, me tuskin olemme menossa Natoon aivan pian. Näin siis mikäli Halonen todella seisoo sanojensa takana, eikä höpinät "kiireettömyydestä sotilaalliseen liittoutumiseen" olleet äänten kalastelua. Nato-myönteisyys oli siis ainoa asia joka minua Niinistössä häiritsi. Vaikka vannoihan Saulikin kansan viime kädessä päättävän... Ja mitä tulee tupakoinnin kieltämiseen ravintoloissa, uskoisin että Tarja on enemmän samoilla linjoilla meidän vaaleanpunakeuhkojen kanssa kuin järkyttävät silmäpussit itselleen kehittänyt terva-Sauli. Mene ja tiedä. Halosen kanssa tuskin tarvitsee myöskään varautua kovin suuriin muutoksiin, mikäli viimeiseen kuuteen vuoteen on luottaminen. Siitä, onko se hyvä vai huono asia, voi olla montaa mieltä. Uskoisin silti nimen omaan tämän olleen hyvin monelle Tarjan kannattajalle se tärkein syy. Miksi mennä muuttamaan hyväksi koettua, tuttua ja turvallista? ;)

Edessä pitkä viikko kera pikkupakkasten. Mutta kyllä mokoman kestää kun tietää (tai ei tiedä...) mitä lauantai tullessaan. Mistään tusinabileistä ei varmasti ole kyse.

Kohta nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.