IRC-Galleria

vkonloppun loppuu kesä Perjantai 01.08.2008 18:50

Lisäys n. klo22.jtn





Nyt tässä teille rakkaat ihmiset murinaa, napinaa ja jupinaa kesästä. Hieno alku. Joo. öh. No miten sen nyt ottais? Ihan ku se Provinssi ois ollu vasta viime viikolla. Oli kyl hienoja aikoja siellä hajonneiden aurinkolasien, poltettujen telttojen ja kännisten murinoiden/hälinöiden sekä kaatoryyppyjen keskellä. jeps. Koko kesän oon oikeestaan ollut enemmän tai vähemmän Viiskulman Arvausaseman kanta-asiakkaita. Siinä sitten tuli Porissa oltua, mikä nyt oli ihan perseestä, mutta olihan siellä copterit ja Porin olut. Juhannus menikin hyvin humaleissa ja piilosta leikkien. Onnistuin jopa puklauttamaan hyvät skumpat ku alko holii olla jo senvert nautittu. Loma oli mitä oli ja sen jälkeen vasta alkoikin tapahtua järkyttäviä ja oikeita muutoksia tän hupakon elämässä. Heinäkuu meni kyllä hyvin sekavasti. Hyvinhyvinhyvin sekavasti. Ruisrock meni ammottavassa sumussa. Kai mä jonkun pändin näin? Mä en tarvii sormuksii, mä en tarvii cadillacii. Haluun juoda tän bissen pois ja kuolla vtun äkkii. Siinä olikin sitten se festari. Mukaan tarttui pändipaita (en käyny ees kattoo koko pändin keikkaa), lottohuivei, lottopaitoi (jotka jostain kumman syystä jäivät espooseen?), punanen paroni (josta jäi jäljelle mustekala ja sen ranneke pyöräparkista) ja jotain muuta tosi oleellista sälää. Turku on kyllä hieno paikka ja niiden kirjasto oli kerrassaan loistava. Näköjään ruissista mulla oli kaikista eniten kerrottavaa vaikka en oikeesti muista kaikkee :DD hah
Siinä sit takasin duunii ja perus puistoilua ja nakit silmillä. Kurkku tuli kipeeksi. Todella kipeeksi. Kuorsasin, snorttasin ja en syöny. Luulin et normi Viiskulmareissu olis kestäny sen puol tuntii mut se osoittautui suureksi erheeksi. Joudun lääkärille ja sieltä sitten meikkuun kurkkuklinikalle. Kun pääsin pois, mun kurkkuun oli tungettu mitä oudoimpia jupinoita ja piikkei ja puristimia. Siinä sitten pärähdin ku pääsin siskon syliin itkemään onnetonta oloani klinikan odotushuoneeseen sen lekurin hoitelun jälkeen. Tein lähtemättömän vaikutuksen!
Eniveis. Alepub. voi tsiisus. No ei siitä sen enempiä. Se on turmion luola! Mut hlaaksos oli pileetki tossa noi ja ihan jees meininki, ainut vaan et ihmisiä jäi uupumaan suuri määrä koska jotku toiset pileet vei ne mukanaan. stna. Tai toiset ihmiset. No lopulta sitten tuli muutto Kampista itään ja hyperventiloin, sain paniikkikohtauksen sekä onneks oli monta auttajaa muutossa, kiitti teille heiiiiii!
mut hei elämää, elämää. Elämää elämää se on tämäkin.
Koitetaa jaksaa ja piis. Jäi varmaa moni jutttu uupuu mut nyt pitää rientää tienaamaan rahaa ja huomen ANKKAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kesänlopetus. jeih.




<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.