IRC-Galleria

Kuin hengittäisi raikasta vuoristoilmaaMaanantai 13.11.2006 18:20

hei jee. Niin muksa viikonloppu. Todettiin Lindan kanssa tänään että mitä paskaa?!! Koulu ei maita enää oikeen kellekään ja hirttäytyminen on ollut lähellä. Mut ei konkreettinen vaan ehkä joku tajuu (ehkä). huh huh. Arvausasemat osaa kyl joskus olla ihan toimivia, ainut vaan et tällä kertaa niillä oli ongelmia tietokoneiden kanssa. Juuri kun sitten pääsin lääkärin luokse hakemaan reseptin nii sit rupes just toimii!! jeah. Ja ei ees tarvinnu mennä labran kautta! wuhuuuuu!!!! Kaikki rullaa, ehkis jos saan alotettuu tekee viel tekstitaidontehtävät mutta tässä pitäisi vielä alottaa safkan laitto ja koiran ulkoilutuskin on edessä. onneksi sain siivottua vähän tätä sikolättiäni ja ylipursuavan likapyykkikorin inventaario johti siihen että se jäi edellään hieman ylipursuilevaksi. pask.
opiskelu oli tänään todella masentavaa. Huomasin että on kädetkin ihan kipeenä, johtunee varmaan liiallisesta urheilusta, mutta ihanaa ku sitä on liikaa, kelaa ny jos sitä ois liian vähä o_0
Harmi kun mentiin safkikselle, ois vaik voinu men suoraan Ellin ehdottamalle bishelle, mutta tiemme johti lopulta alepan kautta takaisin opinahjoomme jossa pyörii jotain ihme porukkaa joiden selässä lukee a bit lost.

Todella epämukavaa ja ärsyttävää on se että joutuu riutumaan taas yli puolet viikosta ilman mun hömöä. Hömöilen vaan yksikseni himas. ha.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.