IRC-Galleria

Eilen piti vain mennä yhille. Siis ihan tosissaan. Ellikin sanoi sen niin vakuuttavasti koulussa, että Jenni hei, vois mennä ihan oikeesti vaan yhille. No mutta kappas kappas, kuinkas sitten kävikään? Chape täynnä. okei mennään Kallioon, siel on halpaa. Sävel täynnä. Rytmi täynnä. Mitäs tässä vielä ois Kallion kulma ja exodus ja mambo. Ei mut hei mikä toi Pub Porthan on? No sinne sitten jäätiin. Mut olihan siellä ihan muksaa ja paikalle eksyi joitain ylioppineita valkolakkisia. Onnekseni olin (ja olen) niin persaukinen ettei mennyt ihan överiksi.
Tietysti missasimme vielä vikan dösän ja jäimme Kallion taksitolpalle kiroamaan taksittomuutta ja tuulta ja kylmyyttä. Ei näkynyt taksin taksia missään!! saatna. Siinä sitten keksin että mennään sörkän tolpalle, siel on taksei. Joo. Ja älytön jono.
Kyllähän sitä sitten päästiin taksiin ja meille. Paha olo iski (onnekseni) vain okulle ja ennen nukkumisia piti vähän laatoittaa. voi hömöä. Ja aamukaan ei lopulta ollut mikään paras vaikka ylösnousu tapahtui aikataulun mukaisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.