IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 13:42

Näin hyvin kummallista unta viime yönä. Oltiin ellin kanssa Chapes dokaa ja olin nukahtanu kyseiseen baariin. Heräsin sieltä sitten ja siellä näytettiin videotykillä jotain kummallista leffaa/dokumenttia. Elli oli sitten hävinnyt johonkin siinä välissä. Kumma uni. Kyllä siinä taisi tapahtua jtn muutakin mutta en oikein saa ajatuksia paikoilleen ku oli hyvin sekavanlainen se uni.
Mutta eilen oli synttärijuhlat ja paljon ruokaa ja lämmintä ja ihmisiä ja puheita ja laulua. Valvottiin hyvinkin myöhään. Hieman ellille viestittelin fiiliksestä siinä päivällä, mutta en tiedä onko sellainen enää. Ehkä tajusinkin miksi sellainen olo tuli, eikä se oikeastaan johtunut minusta vaan vaistot taas tekivät taikojaan, kai. Mutta niin joo.
Eilen oli mukavaa tosiaan. Hieman jännitti tämä päivä. Tuntuu että se aina jotenkin tuntuu aluksi pahalta mutta en muista oikein muista isänpäivistä ilman isiä mitn. Oikeesti. Tulee vaan aina kauheen ahdistava olo mutta sitten kaikki menee omallla painollaan ihan hyvin. Mutta onneksi on kaikki ne hyvät muistot iskänpäivistä tallella. Kaikki aamupalan väsäämiset sun muut korttien tekemiset.


(mutta oku sanoi viime yönä että pitää mua kädestä kiinni ja sehän se onkin kaikkein tärkeintä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.