IRC-Galleria

noee

noee

on vellu the raksaguy

RapaaLauantai 13.10.2007 23:23

Heräilin joskus vähän ysin jälkeen vissiin. Kävin suihkus ja istuin koneella. Sitten joskus varmaan yhen maissa lähin Rikun kyytillä Kauhavalle. Istuksin vähän aikaa niillä tuvas ja paijasin koiria.

Jossain vaihees ryhdistäydyin ja menin pihalle. Oli ihanaa rämpiä sielä hevosten rapaases tarhas lenkkarit jalas, oli taas kiva mutakuorrutus niissä. Otin Kriimin talliin ja harjasin sitä oikeen pitkän kaavan mukaan. Sitten laitoon sille vähän pinteliä jalkaan ja mentiin pellolle juoksemaan. Siinä matkalla sitten liukastuin sellases pienes alamäes ja kaaduin perseelleni siihen rapakkoon -.- Kriimi oli siinä vieres vaan vähän että opettele ny kävelemään. No juoksutin sitä ja kun se pääs vauhtiin niin kyllä taka- ja etupää lenteli, jälkimmäinen jokseenkin runsaammin. Sitten kun se alkoo kulkemaan nätisti niin lopeteltiin siihen ja niin vaihoon sille riimun ja mentiin kävelemään tielle lopuuksi. Vilma ja Sulo juoksenteli perässä. Tultiin takasin ja harjasin vähän sitä ja sitten vein sen tarhaan takaasi. Oli ilmeisesti Kriimilläkin mukava olo, oli ainakin niin ihanan rento koko ajan, mitä nyt sen juoksutuksen alkuvaiheessa vähän päästeli, mikä oli tarkootuskin.

Vähän myöhemmin sielä pellolla oli kolme hirveä ja hevooset vahtas niitä niin että hyvä jossei silmät tippunu päästä. Omppu ja Kriimi vaan seisoo paikallaan mutta Pätkis korsku ja juoksi ympäriinsä, sekopää.

Äitee ja isä tuli hakemaan ja käytiin Miran tyänä. Oli Pertti(:D) vähän kasvanu. Tulin täs hetki sitten kotiin ja nyt on tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.