IRC-Galleria

Nonni, oon parhaillani kotona lintsaamassa. Lintsaan ja dataan. Gr8!
Tää koko juttu lähti siitä, et ruotsin aine ois pitäny kirjottaa täks päiväks, mut en ollu tehny sitä. Oikeestaan se ois pitäny palauttaa jo viime perjantaina, mut enhän mä silloinkaan ollu koulussa, saati sit et se aine ois valmiina ollu.

Mut siis tarkoitus oli, et jätän vaan ruotsintunnin väliin, mut nyt käviki silleen, et en menny ollenkaan, ku tässä oli niin kiva istua lämpimässä. Muokkailin vaan jotain tyhmää kuvaa innoissani (=turhaa) ja ajattelin et kyl koht lähen ehkä.

Oikeestaan IHAN alkuperäinen suunnitelma meni silleen et oisin heränny aamulla aikasin kirjoittamaan sitä ainetta. Ei se kuitenkaan ihan toiminu se suunnitelma. Nukuin vaan.

Ääh, ei täst kirjottamisestkaan tuu nyt mitään. Toistan samoja juttuja ja saan aikaan sekavuuksia. Kerronpa kuitenki viel sen et eilen illalla tuli joku n0lo nettikatkos, ja luulin et se johtu siit et en ollu maksanu nettilaskuu, mut olinki kai, tai en ollu, mut se ei oo viel niin paljon myöhässä sentään et ne yhteyden katkaisis. Suutuin kuitenki, koska mun jutut jäi eilen kesken ja sit nukahdin lattialla toissapäiväsiä örveltäjiä varten olleelle patjalle, joka pitäs koht jaksaa nostaa takas mun sängylle tuplapatjaks. Siinä patjalla mä kuuntelin musakkeja ja jäädyin ikkunasta tulevan viiman mukana. Mut kyllä siihen silti nukahti kivasti. nou proplem ät ool.

No sit nousinki yht'äkkii ku tuli liian kylmä ja menin keittää kaakaoo (=laitoin maidon mikroon ja ihmettelin ku se ei lämmenny kunnolla vaik se oli siellä vaik kuinka kauan, kunnes hogasin et se oliki sulatustehosteella) Kastelin mummin pullaa siihen kaakaoon ja pesin hampaat ja menin nukkuu. Ja nyt siis oon kotona vaik pitäs olla koulussa. Mut vapaapäivät on hyvästä. Päätän tän tähän, ettei tuu enää liiemmanpitkä.

np: Tenacious D - Tribute (4:08) <-outo ja svinbra

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.