IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

:(Maanantai 31.10.2005 21:39

Hyvä päivä on mennyttä. Irina on ikävä. Sitä vaivaa joku ja nyt mullekin tuli paha mieli sen takii. Jos sitä yrittää ymmärtää ja kysyä mikä vaivaa ni se keksii vaan jotain ilkeetä. :(
Mikä ihmisiä vaivaa? Ihan tyhmää. Mut kaipa se siitä. Ajan kanssa ainakin ja toivottavasti.

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 21:08

Joku muuten meuhkaa rapussa. Mitähän helvettiä?! Kauhee pauke! >:o

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 20:49

Tänään oli hyvä päivä. Ihan tavallinen, mutta hyvä. Kai se on asenteesta kiinni. Aamulla oli maha kipeenä, ja menin apteekin kautta kouluun. Apteekin ukko kyttäs mua lääkehyllyn vieressä, enkä saanu rauhassa katella. Sit se kysy et voiko olla avuks, ja vaikka sanoin vaan kattelevani ni se jäi siihen ihmettelee. Sit se rupes viel kyselee et onkokipuun vai kuumeesee, ja sanoin vaan et kipuun, ja otin yhen paketin, ku halusin vaan pois ahistavasta tilanteesta. Metroasemal otin yhen lääkkeen, mut ei se kauheesti auttanu, ainakaan nopeesti. Sit Metrossa kirjottelin äikän ainetta puhtaaks juuri ostetulle konseptille.

Koulussa oli aika perus, yks tunti oli vaan puolikas ku oli abi-info, ja ehkä osin senki takii meni päivä aika kivan nopeesti. Koulussa otin toisen lääkkeen ja sen jälkeen olo alko kohentuu huomattavasti. Tuli ihan erityisen hyvä olo. Se olo jatkuu vieläki, paitsi et söin äsken rasvasta ruokaa, joka vähän pilas. Mut ei vituta ees mikään, eikä väsytä. Ja oon iloissani myös siks ku lähetään ylihuomenna eli keskiviikkona laivalle Irinan ja Mörön kaa, ja tiettyki mörön ihku mamman vahtaa. <3

Eipä tässä kai tällä kertaa muuta, kovasti pitäis ruotsin ainetta väännellä ja lukee seitsemää veljestä :P~~

np. Looptroop - Long Arm of the Law (5:18) <-leppoisa ja kiva.

p's'n<3

UniKeskiviikko 26.10.2005 23:41

Nukuin viime yönä aika levottomasti, pyöriskelin koko ajan ja peitto oli liian ohut. Näin kai levottomuudesta johtuen monia kummia uniakin. Kerronpa tässä yhden niistä:


Olin kirpputorilla, ja löysin kaks samannäköstä paitaa, mut ne oliki eri materiaaleista tehty. Ne oli vihree-oranssiraidallisii. sit siel kirpparil oli joku ihme sovitussysteemi, et vaatteet piti antaa joillekki ukoille johonki outoon huoneeseen vietäväks, ja sit sinne huoneeseen mentiin itse eri kauttaa etsimään niitä paitoja uudestaan jostain hyllyistä.

Ku jonotin siihen sovitusjuttuun ni kaks tyttöö moikkas mua. En tunnistanu niitä eka ja jotenki säpsähdin tosi oudosti. Ne vähän ihmetteli, mut osoittautu yhen leirin tytöiks. No sit pääsin sinne sovitushuoneeseen mis oli ne etsittävät vaatteet hyllyillä. En meinannu löytää niit paitoja ja jouduin kysymään sedältä apua, mut se mitä sit löysinki yllättäen oli mun koulussa ihan oikeessa elämässä kadottamat lapaset. xD joku oli mukamas ottanu ne ja laittanu myytäväks sinne. Sit lesoilin siel sille henkilökunnalle et "ostanpa täst mun omat lapaset takas itelleni"

No sit mulle tuotiin ne paidat ja näytettiin sovituskopit. Niitä oli kaks. eka menin vasemmanpuoleiseen, mut se vaikutti oudolta ja vaihdoin. Se toinen olikin kuitenkin vielä paljon pelottavampi ja oudompi ku ensimmäinen, jonne sit menin loppujen lopuks sovittamaan. Siihen taisin sitten herätäkin. Weird.


Tää uni saattaa johtua osittain siitä että puhelin täällä galleriassa paidoista ja että kirppiksellä saattais olla halvalla. :D
- Vanhemmat »