IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 05:05

Onkohan mun elämä muuttunu tylsäks vai mitä ku ei tunnu olevan mitään suurempii tilitettävii. Tuukkaa on kyl ikävä ku se on jossain mummeleilla. Kylhän se tos irkkailiki mut kumminki. Aina on jotain valittamista. Jos ei valiteta ongelmista ni sit ihmetellään sitä ongelmien puutetta. Vähän sama ku sää. Kesällä jos ei sada ni on liian kuuma ja talvella on ihan kylmä ja pimee. On kyl aika kylmä ja pimee nyt. :S

Tos ennenku joululoma alko ni ratikkapysäkil ku olin kouluun matkalla ni yks akka pyyhälsi siihen ja huudahti suureen ääneen kanssaodottelijoille että: "vuoden lyhin päivä on mennyt! se oli eilen!" ihanku joku maagistelija. Siitä tuli hyvä fiilis kun joku iloitsi niin isosti niin pienestä. :)


Death Cab For Cutie - Soul Meets Body (3:51) <3

Tykkään tosta biisistä tosi paljon. Kuuntelen sitä koko ajan. Repeat. Sama biisi on muuten Last.fm:ssäki tokaks kuunnelluin kaikista biiseistä.

(www.last.fm)

18.18Lauantai 17.12.2005 03:01

oon kaheksantoist piste kaheksantoist vuotias. vyötiäs. vyötiäinen. muurahaiskäpy. muurahaiskarhu. kupe. kuutio. se cube leffa muuten on aika kiva. kakkonenki vaik se menee vähä jo liian monimutkaseks ymmärtää mun yksinkertasilla katkaravun kaverin aivoilla.

leikkelin hiuksii vähän äsken, tai siis en äsken mut tänää aiemmin, siistin sillee niinq. lyhensin tost sivust ja edest. aika j33. nyt nyplään niit hiuksii. tuun varmaan kaljuks. oon maailman syvällisimmäl tuulella nyt, kuten voidaan huomata: olen ina. olen kahdeksantoista piste kahdeksantoista vuotta vanha jne. parasta kai mennä uinumaan.

kuuntelen hoobastankkii. aika kivaa.

.Keskiviikko 23.11.2005 23:28

Ei oo mitään tilitettävää. Ja jos on, ni tilitän theolle, haluun istuu ensjaksossaki sen vieres matskus, ni saan tiliti tiliti tilittääättää.! Ja kysyy matskuapuu, ja sit se saa taas läpsii ja huutaa: "älä oo nnoijjumis hiivanen naene!" On se theo kyl kans yks iso outo likahammas nallenaama. <3

Blur - For Tomorrow (4:20)

QTiistai 15.11.2005 19:15

Näin äsken ikkunasta kuun. Se oli kaunis. Ainakin miltei täysi se oli. Rakastan kuuta, tähtiä myös. <3

Nyt on taas hyvä olo.

np. Mew - King Christian

:S:S:.s.Perjantai 11.11.2005 04:33

OMFG! Mokasin just jonku pahan koulujutun. Fronteriin, joka on kauhee, ja jota maikat voi kytätä tvenifoorseven, ois pitäny lisätä jotain juttuja, mut ku menin tekee niit nyt vähän maistaneena, ni POISTIN sielt vahingossa senki vähän mitä sinne oli laitettu. Ehkä vietän huomisen päivän laittaen sinne takaisin niitä :S Ei helvetti, haluun vajota maan alle. Eiku ei riitä, haluun vajota kuun alle!

ei yhtään <3:tä nyt, eikä mikään ees soi, paitsi mörön kuorsaus.

Treffit Teemun Gaa ihQd44!!!11Torstai 10.11.2005 17:41

Siispä: tänään on vihdoin koittanut se päivä, kun pääsen marimörön kanssa notkumaan tö krässin tahdissa tavastialla. Nousin juuri päiväunilta, ja oon vähän ehkä kiukkunen. Kiukkunen sillä lailla ku aina päiväunien jälkeen ollaan, päiväunilta ei vaan voi herätä pirteenä ja ilosena. Mutta fiilis on nousussa tottakai! :)

Kauheesti univelkaa ja oon sikaväsyny mut sellanen fiilis pitää piilottaa! ;)
The Crash hei! Nyt teetä->

np: radio - The Gardigans - I Need Some Fine Wine And You Need To Be Nicer

IhanaaTorstai 10.11.2005 02:48

Nukahdin tas ihanalle patjalle. En siis vielkään oo nostanu sitä. Mut ei se mitään. Kaikki on hyvin Ja hyvä biisikin valikoitui shuffelista. :) Hymyilyttää vaan

np:Plutonium 74 - Ruisleipää Ja Lakipykäliä (4:22)

<3

perköle!Tiistai 08.11.2005 23:39

Naapuri. Naapurin ovi. Mun ovi. EI NÄIN!

Aina joka ikinen kerta kun joku tulee ulos tuolta naapurista, ni niiden ovi kolahtaa meidänomaa vasten. JOKA KERTA!

Siel on joku söpö koiranpentu joka saa mun sympatiat, kiittäkööt sitä nahkojensa säästymisestä. Tekis mieli tintata naamaan!

[21:32:08] <nomena> jumalauta!
[21:32:16] <nomena> ei toi naapuri nyt osaa olla ton ovensa kaa
[21:32:37] <Tupsu_> elä räyhää
[21:32:41] <zeptori> mikä sillä ny on ongelmana
[21:33:32] <zeptori> ina tais lähteä vetämään sitä lättyyn
[21:33:56] <nomena> :D
[21:34:13] <irtsa> maki vetaisin
[21:34:25] <irtsa> kaske sen ostaa semmonen oveen laitettava nappula

NAPPULA :D:D::D:

hajoominen. pirstoutuminen. ihanaa. nauran naapureille. meen tekee sammandgragii.

np: Carpark North - Human (2:23)

<3

hej jag heter binaaniTiistai 08.11.2005 00:27

Nonni, oon parhaillani kotona lintsaamassa. Lintsaan ja dataan. Gr8!
Tää koko juttu lähti siitä, et ruotsin aine ois pitäny kirjottaa täks päiväks, mut en ollu tehny sitä. Oikeestaan se ois pitäny palauttaa jo viime perjantaina, mut enhän mä silloinkaan ollu koulussa, saati sit et se aine ois valmiina ollu.

Mut siis tarkoitus oli, et jätän vaan ruotsintunnin väliin, mut nyt käviki silleen, et en menny ollenkaan, ku tässä oli niin kiva istua lämpimässä. Muokkailin vaan jotain tyhmää kuvaa innoissani (=turhaa) ja ajattelin et kyl koht lähen ehkä.

Oikeestaan IHAN alkuperäinen suunnitelma meni silleen et oisin heränny aamulla aikasin kirjoittamaan sitä ainetta. Ei se kuitenkaan ihan toiminu se suunnitelma. Nukuin vaan.

Ääh, ei täst kirjottamisestkaan tuu nyt mitään. Toistan samoja juttuja ja saan aikaan sekavuuksia. Kerronpa kuitenki viel sen et eilen illalla tuli joku n0lo nettikatkos, ja luulin et se johtu siit et en ollu maksanu nettilaskuu, mut olinki kai, tai en ollu, mut se ei oo viel niin paljon myöhässä sentään et ne yhteyden katkaisis. Suutuin kuitenki, koska mun jutut jäi eilen kesken ja sit nukahdin lattialla toissapäiväsiä örveltäjiä varten olleelle patjalle, joka pitäs koht jaksaa nostaa takas mun sängylle tuplapatjaks. Siinä patjalla mä kuuntelin musakkeja ja jäädyin ikkunasta tulevan viiman mukana. Mut kyllä siihen silti nukahti kivasti. nou proplem ät ool.

No sit nousinki yht'äkkii ku tuli liian kylmä ja menin keittää kaakaoo (=laitoin maidon mikroon ja ihmettelin ku se ei lämmenny kunnolla vaik se oli siellä vaik kuinka kauan, kunnes hogasin et se oliki sulatustehosteella) Kastelin mummin pullaa siihen kaakaoon ja pesin hampaat ja menin nukkuu. Ja nyt siis oon kotona vaik pitäs olla koulussa. Mut vapaapäivät on hyvästä. Päätän tän tähän, ettei tuu enää liiemmanpitkä.

np: Tenacious D - Tribute (4:08) <-outo ja svinbra

<3