IRC-Galleria

kouluun nukkuuMaanantai 09.01.2006 03:53

vähäks meen nukkuu nyt vast eiiih kouluun huomen tai siis tänään jo en käytä välimerkkei :)

hjälp!Keskiviikko 04.01.2006 04:20

auttakaa jäin koukkuun läästin neighbour-radioon! en pysty nyt ollenkaan lopettamaan sen kuunteluu. haluun aina vaan tietää mikä on seuraava biisi ja kuunnella sen sit kokonaan :S enkä ees tee mitään muuta fiksuu täs. tsillaan vaa. :o

mut kerronpa.

tänään olin menos saattaa tuukkaa johki ja samal oisin menny sit kirjastoon. ei mul ollukkaa sit dösälipus enää kautta jäljellä mut en halunnu maksaa bussii ku olin kumminki ostamas sitä kautta täs jossain. ni sit ehdotin bussin kuskille sellast diilii et pääsisin kyytiin jos ostaisin heti metroasemalta lipun. ja se kelpas sille kuskille se diili ja pääsin. mul oli kakskypää rahaa ja oikeestaan se oli tarkotettu kirjastonmaksujen maksamiseen, mut sit pitiki ostaa lippu kert rahatki riitti just koska hinnat on halventunu opiskelijoille paitsi viiskytsenttii sain tuukalt.

vaikutan vajaalta :D

no sit jäi kirjastonmaksut maksamatta ja ku palautin kyssar-kirjan ni kirjastontäti muistutti et laskuu oli 13 euroo. muistin et ois ollu 11. :o sanoin et maksan myöhemmin ja en sit tietenkää saanu lainattuu mitään kirjaa luettavaks. oon niinq suorittamas 101 saker-kirjan tehtävää numero 52, eli sellast et luetaan maailman parhaat kirjat. en ollu lukenu yhtäkään, PAITSI suomenkielisest versiost bongasin HOLESin, joka on kyl tosi hyvä, MUTTA sitäpä ei ollu ruotsinkielisessä. joku nuub ruotsintaja pistäny jotain omii mielipiteit siihen.
000000000(<vahinkonollii) ainoo mun lukema oli vaihdettu salaa pois. >:(

ei täs ehk muuta nyt sit. katoin äsken täydellisii naisii täs ja nyt meen kai nukkuu paitsi et oon koukus tohon radiojuttuun. mut yritän. pesen vaik hanpaat välissä. ääh toi toinen täydelliset naiset jaksoki ois koht valmis. mut en kai mä sitä jaksa enää tänään kattoo kuitenkaan? huu.

nähdäillään mo.

öö nyt mul soi: The 69 Eyes - Dance d'Amour
ja koko päivän soi muuten päässä sellanen biisi missä lauletaan että jotku tytöt on isompii ku toiset, ja et joidenki tyttöjen äidit on isompii ku toisten tyttöjen äidit. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.12.2005 05:05

Onkohan mun elämä muuttunu tylsäks vai mitä ku ei tunnu olevan mitään suurempii tilitettävii. Tuukkaa on kyl ikävä ku se on jossain mummeleilla. Kylhän se tos irkkailiki mut kumminki. Aina on jotain valittamista. Jos ei valiteta ongelmista ni sit ihmetellään sitä ongelmien puutetta. Vähän sama ku sää. Kesällä jos ei sada ni on liian kuuma ja talvella on ihan kylmä ja pimee. On kyl aika kylmä ja pimee nyt. :S

Tos ennenku joululoma alko ni ratikkapysäkil ku olin kouluun matkalla ni yks akka pyyhälsi siihen ja huudahti suureen ääneen kanssaodottelijoille että: "vuoden lyhin päivä on mennyt! se oli eilen!" ihanku joku maagistelija. Siitä tuli hyvä fiilis kun joku iloitsi niin isosti niin pienestä. :)


Death Cab For Cutie - Soul Meets Body (3:51) <3

Tykkään tosta biisistä tosi paljon. Kuuntelen sitä koko ajan. Repeat. Sama biisi on muuten Last.fm:ssäki tokaks kuunnelluin kaikista biiseistä.

(www.last.fm)

18.18Lauantai 17.12.2005 03:01

oon kaheksantoist piste kaheksantoist vuotias. vyötiäs. vyötiäinen. muurahaiskäpy. muurahaiskarhu. kupe. kuutio. se cube leffa muuten on aika kiva. kakkonenki vaik se menee vähä jo liian monimutkaseks ymmärtää mun yksinkertasilla katkaravun kaverin aivoilla.

leikkelin hiuksii vähän äsken, tai siis en äsken mut tänää aiemmin, siistin sillee niinq. lyhensin tost sivust ja edest. aika j33. nyt nyplään niit hiuksii. tuun varmaan kaljuks. oon maailman syvällisimmäl tuulella nyt, kuten voidaan huomata: olen ina. olen kahdeksantoista piste kahdeksantoista vuotta vanha jne. parasta kai mennä uinumaan.

kuuntelen hoobastankkii. aika kivaa.

.Keskiviikko 23.11.2005 23:28

Ei oo mitään tilitettävää. Ja jos on, ni tilitän theolle, haluun istuu ensjaksossaki sen vieres matskus, ni saan tiliti tiliti tilittääättää.! Ja kysyy matskuapuu, ja sit se saa taas läpsii ja huutaa: "älä oo nnoijjumis hiivanen naene!" On se theo kyl kans yks iso outo likahammas nallenaama. <3

Blur - For Tomorrow (4:20)

QTiistai 15.11.2005 19:15

Näin äsken ikkunasta kuun. Se oli kaunis. Ainakin miltei täysi se oli. Rakastan kuuta, tähtiä myös. <3

Nyt on taas hyvä olo.

np. Mew - King Christian

:S:S:.s.Perjantai 11.11.2005 04:33

OMFG! Mokasin just jonku pahan koulujutun. Fronteriin, joka on kauhee, ja jota maikat voi kytätä tvenifoorseven, ois pitäny lisätä jotain juttuja, mut ku menin tekee niit nyt vähän maistaneena, ni POISTIN sielt vahingossa senki vähän mitä sinne oli laitettu. Ehkä vietän huomisen päivän laittaen sinne takaisin niitä :S Ei helvetti, haluun vajota maan alle. Eiku ei riitä, haluun vajota kuun alle!

ei yhtään <3:tä nyt, eikä mikään ees soi, paitsi mörön kuorsaus.

Treffit Teemun Gaa ihQd44!!!11Torstai 10.11.2005 17:41

Siispä: tänään on vihdoin koittanut se päivä, kun pääsen marimörön kanssa notkumaan tö krässin tahdissa tavastialla. Nousin juuri päiväunilta, ja oon vähän ehkä kiukkunen. Kiukkunen sillä lailla ku aina päiväunien jälkeen ollaan, päiväunilta ei vaan voi herätä pirteenä ja ilosena. Mutta fiilis on nousussa tottakai! :)

Kauheesti univelkaa ja oon sikaväsyny mut sellanen fiilis pitää piilottaa! ;)
The Crash hei! Nyt teetä->

np: radio - The Gardigans - I Need Some Fine Wine And You Need To Be Nicer

IhanaaTorstai 10.11.2005 02:48

Nukahdin tas ihanalle patjalle. En siis vielkään oo nostanu sitä. Mut ei se mitään. Kaikki on hyvin Ja hyvä biisikin valikoitui shuffelista. :) Hymyilyttää vaan

np:Plutonium 74 - Ruisleipää Ja Lakipykäliä (4:22)

<3

perköle!Tiistai 08.11.2005 23:39

Naapuri. Naapurin ovi. Mun ovi. EI NÄIN!

Aina joka ikinen kerta kun joku tulee ulos tuolta naapurista, ni niiden ovi kolahtaa meidänomaa vasten. JOKA KERTA!

Siel on joku söpö koiranpentu joka saa mun sympatiat, kiittäkööt sitä nahkojensa säästymisestä. Tekis mieli tintata naamaan!

[21:32:08] <nomena> jumalauta!
[21:32:16] <nomena> ei toi naapuri nyt osaa olla ton ovensa kaa
[21:32:37] <Tupsu_> elä räyhää
[21:32:41] <zeptori> mikä sillä ny on ongelmana
[21:33:32] <zeptori> ina tais lähteä vetämään sitä lättyyn
[21:33:56] <nomena> :D
[21:34:13] <irtsa> maki vetaisin
[21:34:25] <irtsa> kaske sen ostaa semmonen oveen laitettava nappula

NAPPULA :D:D::D:

hajoominen. pirstoutuminen. ihanaa. nauran naapureille. meen tekee sammandgragii.

np: Carpark North - Human (2:23)

<3