IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

puh puhTorstai 14.09.2006 17:12

Puhhhkun intoa - mun pitää tehä uus lukujärjestys, ko se minkä tein keväällä on kesälukukauden tarjonnan perusteella tehty, ja ny osa kursseista on muuttunu. Lisäks saan ottaa kurrsseja taiteiden yliopistosta sekä erityispedagogiikkaa Humboldtista!!!!! Jösses, voin valita vaan kivoja kursseja, skippaan kaikki ihnat pakkopullajutut!!

Se eilinen kämppä oli aika jännä. Vanha retkeilymaja, mistä on sit tehty kimppakämppä ko maja ei tuottanu tarpeeks. Siel ollaan aina kaks per huone (tää on mulla tökkivä seikka) ja sit se on aika kaukana, ruuhka-aikaan matkaan tunnin yliopistolle. Muuten loistava!! Ihmisiä taas sieltä täältä, (tapasin jo ruotsinkielisen edustuksen. Kommunikoin hänen kanssaan hänen maankielellään:D ) , piha käytössä, kesällä pulahdusallas:D ja koira tuli vastaan ko menin tsekkaan paikkaa. Paikka mis on kiva koira ei voi olla paha. En kummiskaa päätä viel. Haluun nähä vähä laajemmin, mitä kaikkee on saatavilla. Dirk sano kyl, et ne ottas mut sinne, mut sinne on aika paljo hakijoi, ni et pitäs päättää tänää..... Te tiijätte kui huono oon tekeen päätöksiä..Ü Luultavimmin annan ton mennä täl kertaa. Ehkä harmittelen päätöstä, mut..noukänduu.

Tänää meen tsekkaa taas yhtä asuntoo, tää on aika lähel yliopistoo - taisiis vaan FU:ta, ei Humboldtii ja taiteiden yliopistoo. Huh. Taisit otan sellasen opiskelija-asuntolakämpän. Se ois helppo ratkasu, mut taas aika kaukana. Jo-o. Ja siel pitäs asuu ainaki ens maaliskuulle saakka, tai muuten ei saa takuuvuokraa (400e) takas.

nvu3r9vmiru9=PQ§)U$VNUZ%()njk.

Aivoriihi :)

Terveisiä päättämättömältä toveriltanne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.