IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hurrLauantai 24.03.2007 16:53

aika huristelee ihan mielettömäl vauhdil - nyt on jo KEVÄT!!!! Mua vastapäätä olevas italialaises jädebaaris rempattiin koko toissaviikko talven kiinniolleita tiloja, omistajat vaihto nimen "Eis Fedorasta" "Fedora Eis":iks ja ne maalas hienoi jädetötteröi seinille. Uus imago, u know. Ny viime viikol ne aukas!! Jipii! Se oli isoin kevään merkki :) Nyt jääkarhusohvalla istuu taukoomatta taaperoi jäde kourassa <O Ja mä. Maistoin jo pannacottaa ja kookosta, pöllin Josteinilt kans haukkauksen pistaassia. Nam.

Puissa olevat silmut aukeilevat hiljalleen, innokkaimmat mimmit kaivavat kesäläpsykkäänsä komeroista ja läpsivät (sääret tosin inan kananlihalla) niis pitkin katuja - aina kylläkin auringon puoleisella jalkakäytävällä :) ja muutenkin, olo on ku linnulla. Kevättä rinnas!

Mul on ny tentti- ja kirjotuslomaa huhtikuun puoleen väliin. Kaks kotiesseetä on työn alla, mut kyl lomast pitää myös nauttia, lähdetään Taikan kans reilun viikon päästä Prahaan ja ehkä kans Slovakian puolelle. Ihanaa päästä vallottamaan uusia kontuja.

Mut ny, takas wörd-dokumentin pariin.. Ehkä kirjottelen tänne jatkossa hieman tiheemmällä tahdilla, viimeks ku kirjotin, et ees tienny mis tääl tuun asuun, juku :) Ainakin koetan!

Hihii, hyvää EU:n 50-v päivää. Mur. Oikeestaan en oo nii ilonen tosta. Tääl on tänä viikonloppuna isot kemut..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.