IRC-Galleria

nukkarotta

nukkarotta

ruutana. olen jatkuvasti yhden promillen humalassa.

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 04:34

Vähänpäs olen viime aikoina tänne mitään kirjoitellut. Tapasin viime viikolla uuden tuttavuuden, jonka kanssa kävimme Suxesissa, tapasimme hullun intialaisen ja joimme Katan sinistä kiljua. <3
Perjantaina oli Jarnon synttärit. Järkättiin sille baarista yllätykseksi sellainen ihme raketti ja Katalla oli Jarno -paita päällä. Ilta päätyi Suxen kautta yllättäen forteen. Aamuyöstä kun lähdin hyvin humaltuneena polkemaan keskustasta kotiin, päätin tervehtiä toveri asfalttia keskellä autotietä. Sillä hetkellä näin auton tulevan kohti joten jätin pyörän siihen ja lähdin juoksemaan pois tieltä kompuroiden. Olisipa tuonkin tapahtuman taas saanut videolle. Uskon että on näyttänyt hyvinkin koomiselta. Aamulla kivusta päätellen totesin kyynärpääni ja polveni olevan mukavasti verillä ja näinhän tietysti oli.
Lauantai päivä menikin sitten järkyttävän kooman parissa kotona. Mäyn kanssa käytiin kävelemässä.:D Illalla menin vanhempien luokse yöksi siskon kanssa. Sisko esitteli hääpukunsa, korunsa ja kenkänsä, jotka olivat aivan upeat. Käytiin myös makuunissa hakemassa elokuva ja 50 kiloa karkkia. Jenni Banerjee on hot.
Äitienpäivänä laitettiin äidil aamul kakkua ja aamupalaa. Kävin perinteeni mukaan poimimassa metsästä valkovuokkoja. Aamupalan jälkeen raahasin satun, sannan, kaimaanin, äidin ja iskän pitkospuille käppäilemään. Sitten oli taas jotain hääpukuhössötystä, jonka jälkeen käytiin vielä mummon luona mussuttamassa. Sit oonkin loppu päivän oikeastaan vain pessyt pyykkiä, siivonnut ja kököttänyt koneella.
Ensi viikko pitäs viimeistellä päättötyötä ja tehdä power point esitys loppuun. 19.päivä pitäs esittää se ja silloin myös lähtö Ruotsiin luokkaretkelle. wiiiuuu.
Tajunnanvirtaa jatkaakseni mainitsen vielä olevani jotenkin onnistunut hurahtamaan Jenni Vartiaiseen.
Nyt voisi kyllä olla oikea aika jättää kone ja lähteä tonne painajaisten sekavaan maailmaan. Sinne voisin ottaa kaik Jennit ja Jennat mukaan jos ne vaik ei yrittäis tappaa mua niin kuin kaikki muut siellä. Odotan oikein innolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.