IRC-Galleria

nukku

nukku

sairaan kaunis maailma

niin paljonKeskiviikko 27.05.2009 02:42

rakastakaa toisianne. todella. sanokaa se, kuulkaa se.
"näin sen naisen korvakorun lukon, ja pidin siitä, koska en ymmärtänyt sen kiinnitysmekanismia."
kun olette iloisia, olkaa. kun olette surullisia olkaa, vihaisia, katkeria.
tunteitaan on turha peitellä, ne ovat sinä ja sinä olet ne. kaiken kauniin voi nähdä vielä vähän kauniimpana, kaiken ruman rumempana, jos vain uskaltaa tuntea, uskaltaa elää.
"kaksi autoa ajoi risteykseen ja näin miten itämaisen näköiset mies ja nainen katsoivat toisiaan eri autoista, nainen oli vanhempi."

kuiskutellaan toisillemme kauniita ja hymyillään kaikille. minä laulan kadulla enkä välitä katseista, minulla on oikeus laulaa, mutta muut eivät ehkä nähneet, missä ilossa minä uin, yksin. join sellaista kirkkaan vihreää joka tekee minut aina niin hymysäälle. enkä minä välittänyt mistään.

sanoit, että meille voit sanoa mitä vain, että pidät meistä, mennäänkö kahville, voit vaan sanoa, ja sinusta se tuntui hyvältä. minustakin se tuntuu hyvältä, minä sanoin sinulle: "pidän jaloistasi, kokonaan, pidän myös sinusta, kokonaan." voi kun sinä olet melkein aina niin iloinen.

ensiksi huomasin punaiset melkein sukkahousut, en uskaltanut pihaan asti. vilkuteltiin. ja sitten käveltiin, yksi pyöräili. ja haluan antaa voimaa molemmille, kaikille. osaankohan?

olet niin kiinni muiden mielipiteissä. et ole yhtään arka, sanoisin, mutta sinusta on tärkeää tietää, mitä muut ajattelevat. mutta, minä sanoisin sinulle, että olet niin järjellinen, että sinä tiedät itse, mikä on parasta juuri sinulle. vain sinä olet itsessäsi, sinussa, korvaamattomassa.

me emme puhuneet ensin paljoa. sitten ihan muita, niitä näitä. minulle se oli mukavaa, kun oltiin kahdestaan, silloin vain lepäsin, sinun kanssasi minä voin levätä. sinulla oli myös uusi harmahtavan värinen mekko. kyselit hirveästi että oletko kivan näköinen. ja minä vastasin joka kerran samalla tavoin. kun vain se, että silmäsi näkyvät, tekee sinusta kauniin. mutta kun näen sinut kokonaan, kokonaisena, en voisi ikinä sanoa, että näyttäisit epämiellyttävältä. sinussa vain asuu sievä.

sinä kyselit myös paljon. sinunkin pitäisi vain tietää, että hiuksilla kuin hiuksilla, vaikka kaljuna, sinuna, sinä olet kaunis ja minä en hylkää sinua minnekkään, vaikka olisit kaljukin.

enkä sinua hylkää, punahousu, ikinä.

olen hylännyt jo tarpeeksi, nyt minä haluan pitää kiinni, vähän. en liikaa.

kiitos<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.