IRC-Galleria

nukku

nukku

sairaan kaunis maailma

on edettäväSunnuntai 06.06.2010 21:54

taaksepäin hiipivät muistot koskettivat niskaa kylmillä vetisillä käpälillään ja saivat selkäpiin huokaamaan. oletko kotona, kysyi yksinäisyys, en koskaan vastannut. mikä sitten luokiteltaisiin minun kodikseni?
simpukkalinnan ikkunoissa paloi valoja ja tunsin itseni jokseenkin herkäksi, kuin tervetuulleeksi maailmaan joka vähiten haluaisi kasvokkain minunlaiseni hajonneen kanssa.
mutta tämä yö oli jotenkin erilainen. se oli täynnä taikaa ja kookoksen tuoksuiset keltakukkaiset pensaat saivat mieleni niin haikeaksi. niiden tuoksu oli huumaava. oli kuin kauneus olisi hiljaa laulanut.
tässä maailmassa, tällä puolella varjoja, yksinäisyys on tappavaa ja tulevaisuus riippuu siitä mihin aurinko kääntyy.
vihreys olisi ollut turvallista, jos sen piikikkäät vivahteet olisivat huokuneet muutakin kuin vaaroja. minä tiesin että ne olivat vaaroja. vaaroja, joista ei koskaan puhuttu. aivan hengenvarallisia vaaroja. mutta he olivat niin tottuneet sellaiseen vuosien mittaan, ja tunsin itseni typeräksi, joten en koskaan kysellyt. ja siksi elin pelossa ja tietämättömyydessä, nähden unia omasta maastani.
ja nyt minun on palattava ja nähtävä taas erilailla. kuin loikkaisi mustuuteen. mutta tunnen että siellä on myös pehmeitä käsiä ja ystävällistä kauneutta odottamassa minua, joten en ole sittenkään niin levoton kuin olisin odottanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.