IRC-Galleria

o07

o07

-vaaran vyöhykkeellä-

ilmoja pijelly o/Maanantai 18.07.2011 06:17

".. on yö ja tähdet taivahalla lalla loistaa välkkyen en en (liikaa kaikua!)" - kesäyö, lomat pidetty ja kesä koht lopuillaan.. tää ollu yks parhaist kesist ikinä, sopivast reissailua, ystävyyttä, elämän rakentamista, moni asia on menny loppujen lopuks just kuin pitääkin.. ei aina tarvitse villii menoa, ystejä, iloa, yhteisiä kommelluksia, iloa, konnumeinkiä, mut just ne on osaltaan tehny tästä kesästä niin upean. välil on upeinta vaa hiljentyä, olla luonnos, kuunnella laineita, ja sit loppujenlopuks ajaa yössä postiautolla auringonlaskuun. it's my life
okei, kuuluu tähän kaikkeen ne taistelutkin, mut pahimmista katasrofeista selvittiin kuitenkin voittajina. isompia hirviöitä ei tullut vastaan, tarpeeksi taistelua kuitenkin. väärinymmärryksiä, itsekkyyttä, ilkeyksiä kuitenkin pienissä määrin, omista pokemonpalloista noihin kokeilla ystävällisyyttä, ystävyyttä (kaikki ys-alkuiset sanat niinku yskänlääke saattaa toimia hyvin) .. huonoi päivii voi sattuu kaikille, tää levoton skorpparisielu ei aina öisin ole parhaimmillaan. Mut parhaani teen et kasvan isoksi; syön aamupuurot ja opettelen läksyni, koitan olla tekemättä samoja virheitä kovin montaa kertaa :)
Nyt loppukesä, rantalentistä, uimista, meripäiviä. syyskuussa vielä yhdet hipat, siihen asti oon tapani mukaan kesysti :) kotia kuntoon, rakentamista, koitan nyt toteuttaa sitä mitä nuorena rantakalliolla pohdiskelin.. siellä tuijottelin omia jalanjälkiä vesirajassa, joita aallot yks kerrallaan huuhto pois, ja.. toivoin tuolloin et osaisin joskus rakentaa jotai pysyvää, jotai mitä aallot tai pienet tuulenvireetkää pyyhkis ihan heti poies..
Noh, ei se rakennustyömailla tuoreiden valujen päällä kävelykää oo sitä mitä tarkotin. jatkan etsimistä, toivotaan lämminhenkisiä ilmoja ja ilmapiirejä.. jos tää pieni näppäimistön naputtelu auttais nyt saamaa paremmin unen päästä kiinni..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys