IRC-Galleria

obsi

obsi

asuu taas raumalla

Seinämäki pvä 3...Keskiviikko 24.10.2007 19:55

JEPAJEE! kävin tänää testaamassa paikallisessa musaliikkeessa Schecterin C-7 Hellraiseria (7-kielinen, väri black cherry). LLLOISTAVA keppi!!! hintakaan ei ollu paha (1099€) ainakaan ton luokan kitaralle. Vahvistimena oli joku Kochin(?) 120w!!! putkinuppi+4x12kaappi. mikkeinä siinä oli EMG 707. saundi oli huomattavasti kirkkaampi ku mun nykysessä kitarassa. lämpimästi suosittelen kaikille TOP-SOUND OY:tä. palvelu oli tasokasta. liikkeessä oli tiloja yhteensä jotai 700m2. käykää ihmeessä.
Pupu alko tänää angstailee jotai. varmaan on teini-ikä tulossa. tiina sulki sen häkkiin. tiina siivos koko parvekkeen ja sen kopinki, mut heti ku pupunussi päs sinne ni ens töikseen kaato ruokakipponsa ja levitti sen ympäri häkkiä, pureskeli häkin päällä ollutta vanhaa pyyhettä ja häkin "seiniä". Outo heppu.

Vittu et se kitara oli hyvä.

Nyt pitäs tehä "ruokaa" eli makaroonia ja jauhelihaa. NAM!!! Illalla olis vuorossa tursajaiset ja mun pitää hengailla bar15 rastilla tiinan ja parin muun tyypin kans. kattoo ny tuleeko sinne ketään...

SCHECTER!!!! (mahdoinkohan kirjottaa senki oikein)

http://www.schecterguitars.com/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.