IRC-Galleria

Jehova-maanantaiMaanantai 20.03.2006 20:02

Pysähdyin tänään töölöläisen Laukku ja huivi -liikkeen ikkunaan katsomaan tarjouksia. Paikalla oli myös kaksi ikänaista. Toinen heistä kääntyi puoleeni ja hymyili. "Hei", hän sanoi pehmeällä äänellä. "Maailmasta on rakkaus hävinnyt. Haluaisin antaa tämän sinulle." Hän ojensi minulle lehden, jonka välissä oli Vartiotorni. "Tässä puhutaan suoraan raamatusta. Maailma tarvitsee rakkautta." Hymyilin vanhukselle ja otin lehden. He katsoivat minua jumalan valaisemilla silmillään ja jatkoivat matkaansa.
Kävelin hetken ja lehti alkoin polttaa laukussani. Istuin puiston penkille ja aloin lukea. Valo tunkeutui puiden lehvistöjen läpi ja teksti syöksyi aivoihini kuin kirkas kevätpuro mädäntyneeseen lampeen. Juoksin lähimpään Valtakunnansaliin ja vastaanotin hurmoksessa taivaspaikkani. Olin löytänyt Jeesuksen ja samalla uuden suunnan elämälleni.

Näinhän ei tietenkään oikeasti käynyt. Lehti jäi koskemattomana Unicafen pöydälle josta joku viaton voi sen noukkia. Oikeasti pilailen vain viattomien vanhusten kustannuksella. Lisäksi kritisoin trendikkäästi kristinuskoa. Jos jumala (huomaa pieni alkukirjain) kerta pystyy kaikkeen niin miksei se tee niin isoa kiveä ettei se ite pysty sitä nostaa vai eiks se pysty eli se ei oo jumala? Miks joku jeesus (huomaa taas pieni alkukirjain) muka kuoli kun se olis voinu vaan käydä panee muijia (mitä se ihan salee tekikin, ja joi viiniä!) ja jatkaa vaan elämää kun ois selittäny et en oo mikää jumalan poika? Miks jotkut urpot maksaa kirkollisveroa se on ihan perseestä kun ne pakotetaan maksaa kirkollisveroa ja ihan varmasti ne pakotetaan maksamaan kirkollisveroa? Miks steissillä aina tulee jotain käännyttäjiä, kaikki kristityt on sellasia käännyttäjiä, miks? Vihaan tuputusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.