IRC-Galleria

Byärg :<Tiistai 23.06.2009 13:24

Eilen hävisi paljon rahnaa. Yhyytyrskbyää. Mutta nyt on sitten junaliputkin Tuskaan ostettu! Yay! Olimme aikaansaavia. Kävin myös apoteekissa. Sinnekin meni paljon rahaa. >: <

Kaupungilla bongasin (tai ehkä enemmänkin, että ne bongasi minut) Heidiä, Suvia ja Suvin poikkeliystävä-Topia. Meidän piti pitää sille ristikuulustelu, mutta koska taskulamppu ei ollut mukana ja sen lisäksi sillä mokomalla oli aurinkolasit, jätimmä sen toiseen kertaan. Suvi perkele osti Disney-boxin! MINÄKIN TAHON!

Tämän jälkeen varastettiin Anu mukaan ja käytiin syömässä mäkkärissä. SE HAMPURILAINEN OLI PAHANMAKUINEN. >:| En enää ikinä ota Chicken Napolia tai mikä se nyt sitten olikaan. Yäkyäkyäykä.
Koko tämän ajan leikimme myös turisteja uudella kameralla ja napsittiin kuvia. (Ville totesi tästä myöhemmin, että meidän koko kaupunkireissun näkee sillä kameralla. Ja se oli kyllä ihan oikeassa.)
Tosiaan, juna-asemalla bongattiin Ville, ja koska Mikko ja Ville eivät voi vastustaa homoeroottista seuraansa, niin Ville lyöttäytyi meidän mukaan.

KÄVIMMÄ ANUN KANSSA ÄXÄSSÄ. Enkä ostanut mitään! Hohohoo. Anu osti. Se pitää yllä meidän mainetta. Sitten Anu karkasi bussendaaleniin ja meidän oli tarkoitus mennä terassille. Ei me jaksettukaan, joten haetiin kaupasta märssyä ja mentiin kirkon puistoon ottamaan kuvia varjoistamme. Koska olemme taidekuvaajia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.