IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.01.2010 19:34

Lueskelin tässä vanhoja päiväkirjamerkintöjä ja repesin huolella sille, kun hävisin auton käkkärille, kun tultiin Joensuusta kotiin. Ahahaha. Voi Anu raukkaa, sen piti ajaa pyörällä takaisin autolle ja ottaa käsijarru pois päältä, kun en itse saanut. Nolotti. Kauniita muistoja... <3


Tänään on unirytmi taas virallisesti saatu sekaisin, sillä herättiin Mikon kanssa vasta kolmen tienoilla. Lisäks ois huomenna tentti, johon en ole vieläkään lukenut yhtään (ei ole motivaatiota mennä ollenkaan enää tuonne kouluun, kun tiedän, etten tämän vuoden jälkeen siellä enää käy). Blargh. Jostain syystä ei nyt biokemiat oikein iske.


Oon nyt tässä sen lisäks kironnu omaa päätäni, joka päätti, että teen tuon Ezion assassiini-puvun. Ihan omaksi huvikseni vielä kaiken lisäksi. I has a brain damage.


Ja lisäksi sain idean uuteen fanficciin, mutta koska se kasvaisi ihan julmetun isoihin mittoihin ja pitäs tehdä niin paljon taustatutkimusta, niin en välttämäti sitä kyllä jaksa. Ainakaan ennen kuin oon saanu muut valmiiks tieltä. Hihphei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.