IRC-Galleria

Gnisten har slått flammeMaanantai 28.05.2007 16:55

Tänään koulussa Aino ei ollut fiksuimmillaan. Sokeri nousee päähän, se oikeasti nousee päähän, siis muumilimppari nousee päähän, eikä se kyllä laskeudu sieltä päästä ainakaan kovin äkkiä.
Puheskelin norjaa. Tällä mahtavalla norjan taidollani. Joka siis on aivan vituista oikeasti. Siis oikeasti.

Ja tosiaan kone sit on siinä kunnossa missä on, en oo eilisen jälkeen uskaltanut käynnistää. Toivon parasta, pelkään pahinta. Näppis ei ainakaan eilen ollut...hyvässä kunnossa. Siis tosiaan, ne mehut kannattaa kaataa siihen näppäimistölle. (Ei se ole aiemmin siitä pulttia perkele ottanut!)

Marin ja Ainon "huumorikerho" vietti tänään päiväänsä portaikossa. Marin avunhuudot kaikuivat kuuroille korville. Kukaan ei auttanut Maria. Viimeisetkin ihmiset vain kaikkosivat ympäriltämme. Kuka minnekin. Kukaan ei auttanut Maria. Kukaan ei pelastanut Maria minun jutuiltani. Kunnes hiljenin vähäksi aikaa. Ja sitten jatkoin Jari Sillanpäällä.

Ikke.

Ulkona tuoksuu kesä.


PÄÄTTYMÄTTÖMÄLLÄ KASETILLA!




Anun ja Ainon vitsikerho piti tänään punkkaansa bussissa. Kyllä se on niin lapset ja hyvät aikuiset, että Ainon ja Anun jutut vain huononee ja huononee ja päätyy aina lopulta kainalokarvoihin. \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.