IRC-Galleria

DU SER UT SOM EN SPERMIE!Torstai 31.05.2007 16:22

Anun koneessa S:n kohdalla on kuoppa. Tai siis Arin kone. Mutta siis Anu käyttää sitä. Tuo S on häiritsevä. Siinä on jotain valkoista. Minua epäilyttää. Kovasti. Anu selittää omiaan. Kieltäydyn ymmärtämästä täysin oikeaperäisiä selityksiä S:n valkoisuuteen. Minulla on omat epäilykseni asiasta, enkä aio luovuttaa! EN EN EN EN.
Minun piti taas kävellä 2 km! SIIS YMMÄRRÄTTEKÖ MITÄ TUSKAA MINUN JALKANI TUNTEVAT. Sukassani on muuten reikä. Sukka alkaa S:llä. Käytän paljon S:ää. S on valkoinen.

Nähtiin Viagra-paketti matkalla tänne.
"En runkannu koneella kuitenkaan, koska en runkkaa koneella. Ja nyt voidaan lopettaa keskustelu tästä asiasta." (Anu)
(MINÄ EN TIEDÄ MIKSI SE PUHUU RUNKKAAMISESTA NYT TÄSSÄ JA NÄIN. Kieltäydyn kuuntelemasta. Koska olen siveellinen. Ja nunna. Sipuli. Sekin alkaa S:llä.)

"Arvaa mikä alkaa myös S:llä?"
"SIITTIÖ!"
"Seksi!"

Nyt ei ihan suju. Sekin alkaa S:llä. Kohta saa kahvetta. Se ei ala S:llä. Mutta sumppi alkaa. Ehkä juonkin sumppia. Koska se alkaa S:llä. Tuo S on pelottava. Se on kuoppainen. Kuppainen. Sukupuolitautinen. Sekin alkaa S:llä.

Minä en tiedä mitä kirjoitan. Toisaalta, tiedänkö koskaan? Anu kyttää vieressä. Pihalla on lintu. Linnulla on mato. Se loikkii. Ei se mato, vaan se lintu, jolla on mato. Se kipittää. Pois. Hirveää vauhtia tien yli.

Täällä on hiiriä. Ne vikisevät. Ne harrastavat sukurutsaa seinien sisällä.
"Mä veikkaan, että niillä on siellä poikasia, ja ne poikaset vinkuu." (Anu)
Selkeästi niitä POIKASIA RAISKATAAN TUOLLA. HYI NOITA HIIRIÄ. SIVEETTÖMIÄ.

Selkeää. S:llä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.