IRC-Galleria

origin_

origin_

Pulisonki-Maiju

äiti ja elämän aforismejaSunnuntai 18.10.2009 20:52

On se kumma juttu.
Nimittäin se,
että taas sitä joutui lisäämään ainakin 400 desilitraa ylimääräistä vettä kanapataan 6 dl:n sijasta ennen kuin riisistä tuli kypsää. >:|

Nälän huutaessa ja paskamittarin noustessa ei voi muuta kuin todeta ,
että ruoan kypsyminen hellamme avulla tuntui varmasti vähintäänkin yhtä pitkältä ajalta kuin Jeesuksesta tuntui tiellä ristille..
Ja todeta myös sen,
että ensi kerralla kannattaa luovuttaa suosiolla, kurottautua häviäjän ottein kylmäosastolla sitä Saarioisten valmisruukkua kohti. :(

No, elämänilohan siinä kokatessa oli kadota.
Eikä tilannetta yhtään lievittänyt näky kattilassa extraveden lisäämisen jälkeen ja sitä seuraava ajatus, että "ruoka" palaneine kanapalasineen ja oranssine litkuineen näytti nyt aivan jonkun deekun pirjoamalta löllöltä yrpältä.

Hetken kuluttua tuli äitikin keittiöön katsomaan tilannetta ja syytä siihen, miksin saivartelin.
"Tuli liian löllöä..", sanoin.
Mamma katsahti kattilan alle ja mietti selvästi hetken, mitä seuraavaksi sanoisi. Olihan luvatusta 15sta kypsennysminuutista venynyt jo yli puoli tuntinen taisto-pinnalla olevat tunteeni olisi otettava nyt hyvin tarkoin huomioon.
"Nnooo.. eihän löllö nyt pahasta oo, kunhan se on vain oikeassa paikassa! Eli vaikka siellä, missä sitä jo valmiiksikin on!", hohotti mamma.
Jotta viesti olisi varmasti mennyt perille, taputti äidikki vielä mahaani.
Itsekseni mietin kuinka onkaan onni, että äidilläni on kyky rohkaista aina kannustavilla sanoillaan. Päätin salaa, että samaa ruokaa tultaisiin tarjoilemaan hänen hautajaisissaan.
Voisikin siis todeta, että loppu hyvin, kaikki hyvin- ja mikä tärkeintä,
voitto kotiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.