IRC-Galleria

Koulussa puhuttiin lyhenteistä, psk hei ja sit oli joku randomi testi josta en tienny mitään ja siinä kysyttiin mikä on suomeksi alibi:
Pabu: *Miettii* Öäääh joku... alibi! 80 Eiku siis... alibi? :0 Eiku htt nyt mä muistan sen! Se meinas.... ALIBIA! Ei stn tästä ei tule mitään.
Seuraava ongelma oli sitten melkein samantien. Miten kirjoitetaan Skandinaavia?
Pabu: *Miettii* Hmmh... Se on varmaan tuo Skandinaavia. Eikun Skandinavia. *Kumitus* Eikun sittenkin Skandinaavia! *Kumitus* Joo tää saa kelvata, kun pitää noista muistakin sananselvityksistä selvitä.
Ne meni aika surkeesti. Ja sama juttu pilkkujen kanssa, mutta isot sanat hei sentään osasin.

Mut joo. Stn ku tunnen itseni kauheaksi tyypiksi. En ikuna ole kenenkään kanssa, en jaksaisi tavata tuntemattomia, enkä sen pahemmin tuttujaan. Olen jatkuvasti vtu kaikille kateellinen ja se ahdistaa. Lisäksi stressaan hirveästi sitä, että olen isonen. Hmmh, kiitosta vain rakas isoveli kun siihen minut kannustit liittymään.
Enkä muute piirrä enää ikinä. Kaikki paremmatki piirtäjät o vaan silleen, että niiden kuvat on niin kauheita ja lolomg. Kyllä mäkin niin teen, mutta tulee vain kiva fiilis ku sillee "pikkasen" parempi vaa valittaa ettei osaa :
D Et joo, saas nähä näättekö enää ikinä mun piirtämiä kuvia. Ei innostais näyttää vaa kenellekään.

Lol 15, 98.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.