IRC-Galleria

Breakfast with Scot. Kaksi homoa, joiden luokse tulee 11-vuotias poika. Ihan vitun homo poika.

Nauroin oikeasti koko ajan :
D Se Scot oli hulvaton kaikkine über-homoutensa esittelyineen (sanoi toiselle pikkupojalle, että voisi pussata sitä, meikkasi koulussa - huonosti kylläkin - ja piti semmoista pinkkiä puuhkaa) ja ne homot oli hulvattomia, kun molemmat yrittivät peitellä jollain tasolla suhdettaan (vaikka olivat olleet kai kauankin yhdessä) ja yrittivät sitten tosiaan hillitä sen Scotin ylenpalttisen kummallisia tekosia. Oikeasti, kuka 11-vuotias käyttäytyy niin, en tajua X'D

Plus ne päähenkilöhomot oli hämyjä. Tai no kai vain toinen oli päähenkilö emt, kun siitä toisesta tuli aivan mielettömän vähän settiä. Mielsin sen koko ajan vähän vastaanpanevaksi ukeksi, kun se vaikutti alistuvaiselta, mutta tykkäsi silti karjua sille Scotille ainakin enemmän kuin se toinen. Uh, ei se muutenkaan oikein saanut minusta siihen mitään yhteyttä, mutta kai se sitten riittää kun vain toinen isistä on isi... Ehkä se oli sitten se ilkeä äitipuoli, joka ei olekaan ilkeä, vaan on ainoastaan wnb-äitipuoli.
Plus se sama näyttelijä oli Angels in Americassa (homo siinäkin) ja muistin jopa sen \o/ Aluksi vain kelailin että onpas tuttu miekkonen ja sitten muistin jee oon paras jee vois sitäkin taas joskus kattoa.

Ja se toinen, se varsinainen päähenkilö oli kumma myös. Pelasi jääkiekkoa ennen ja oli väkivaltainen ja oli kai murtanut olkapäänsä (luulin pitkään, että se oli leuka, joten yllätyin kovin) ja oli urheiluselostaja ja tosiaan kovasti yritti olla kertomatta siitä miehestään. Huvittavaa sinänsä, että leffassa kävi ilmi että joku kakarajengi tiesi asiasta ja että kaikki sen työpaikalla ties myös. Hämy oli, mielettömän hämy juttu se.

Mutta niin, kai sen joskus voi uudestaan kattoa uwu Ainakin oli hauskaa nauraa sille kakaralle ja niille miehille ja koulun rehtorille, jolla oli jännä kiertoilmaisu sille että ne oli yhdessä. Nauroin sillekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.