IRC-Galleria

oujomi

oujomi

Jaa mää vai?

Hohhoijaa....Perjantai 04.04.2008 16:34

Luin tällä viikkoo lehdestä, että viime vuoden turhin julkkis on taas valittu. Rachel Kauppila sai ton kunnian (?). Mut tän vuoden turhin julkkis taitaa nyt jo olla selvillä, ja veikkaan, etten mä oo ainut, kuka on sitä mieltä, et sen tittelin vois nyt jo ojentaa nimeltämainitsemattomalle tekstariblondille. Olkoon tän merkinnän jatkuessa vaikka neiti A.

Mä oon tässä tullu miettineeks, että voiko ihminen olla OIKEESTI niin v***n tyhmä, että luulee vaan pilailevansa kun kertoo tollasista? Ei mee jakeluun. Ja sit tää neiti A poraa lehdissä, ettei hän tarkottanu mitään pahaa.. olis nyt v***u miettiny sillon kun teki erään aikakauslehden kans diiliä!!!!!!!!!

Joo, ja sitten iltapäivälehdessä tää kaikkien salarakkaiden kantaäiti (neiti B) menee aukaseen sanaisen arkkunsa ilmaisten mielipiteensä neiti A:sta mainiten tämän JULKISUUDENKIPEÄKSI HÖLMÖKSI. Luitte ihan oikein. Ja mitähän tämä neiti B sitten oikein on ellei julkisuudenkipee hölmö? Vai minkä vuoksi neiti B sitten esittelee viikkolehdessä uusia jättikokoisia silikonitissejään? Eikö se ole sitten julkisuuden kipeyttä, häh? Menee hermo noiden blondien kanssa!!!!!!!!!

Päivän biisiä ei tarvi kauaa miettiä, kun niitä on tänäänkin kaks. Nimittäin Red Hot Chili Peppersin Parallel Universe sopii tähän ärtymykseen, ja toinen on sit Ismo Alanko Säätiön Päivän Uutinen. Ne soi tänään mun päässä.


Tulipahan taas ärjyttyä. Taidan suunnata illempana terassille paleleen.
Frozelle terkkuja taas, jos kerran oot jäämässä Treelle viikonlopuks.........


Ugh. Olen puhunut. Ja sen kyllä huomaa....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.