IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 22:45

On merkillistä, että kaikesta huolimatta aika kuluu vääjäämättä eteenpäin. Mikään mitä teen ei muuta tätä yksinkertaista tosiseikkaa. (Oh, tiedän.. n i i i n tekotaiteellista p*skaa.) Sain sairaslomaa koska en osaa olla normaali. Jotenkin aina onnistun sotkemaan asiat niin totaallisen onnellisesti, että sen solmun ratkomiseen tarvittaisi todennäköisesti sakset. Vähän kuin leikkaisi purkaa hiuksista.
Asiahan on kuitenkin niin, että siinä touhussa ei satuta kuin itsensä ja loukkaa muita. On hassua huomata miten paljon ihmiset ympärillä minusta oikeasti välittävät-. Vaikka en kaikkea usko, pysty uskomaan, on sentään jotain mihin voin luottaa.
Se ei ole siitä kiinni kuinka monta paistettua perunaa tein turhaa kun jotain tärkeämpää tuli tielle, tai kuinka joskus ei vain muista soittaa, tiedän sen sillä en minäkään täydellinen ole, ja liian usein huomaan itsessäni piirteitä joita inhoan. Kyse on siitä, että vaan tietää. Jos jotain tulee, minulla on turvaverkkoni, minulla on ystäväni.

Mitä minä millään muulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.