IRC-Galleria

paperisiipi

paperisiipi

on häkkilintu

Joulu tuli, oli ja meni.Tiistai 25.12.2007 18:11

Joo, nyt se on sitten taas ohi ja vuoden päästä uudestaan. Ilmeisesti olin ollut melko kiltti tänä vuonna, koska sain todella paljon lahjoja! Kiitti vaan kaikille. Kinkku on hyvää, mutta alkaa kyllä jo pursuta korvista ulos, samoin kaikki laatikot. Tosin lanttulaatikkoon en ehkä kyllästy koskaan. Jjep, joulu on mukavaa aikaa, mutta silti onneksi se on vain kerran vuodessa, muutenhan kaikki hohto katoaisi.
Käytiin jouluaattoaamuna mummolassa viemässä niille lahjoja ja syömässä joulupuuroa, sain mantelin ja mummo sanoi, että ensi vuodesta on tulossa minulle onneks. Tiedä häntä onko tuohon uskomista, mutta ei se toki pahitteeksikaan olisi.
Nyt voi taas olla vittumainen ja kyrsiintynyt, kun ei tarvitse koko ajan miettiä, että joulu on rauhan ja ilon aikaa. Jep. Paitsi että ei vituta yhtään, kummallista.
Ja yks joulun hyötypuoli on tietty sen jälkeen alkavat joulualet! Rynnätäänkin Maritan kanssa heti torstaina kaupungille shoppailemaan ja käydään siinä sivussa katsomassa Kultainen kompassi, sitten kai syömässä jotain ja semmoista mukavaa.
Toivottavasti teilläkin oli mukava joulu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.