IRC-Galleria

paperisiipi

paperisiipi

on häkkilintu

P A S I L A Tiistai 23.12.2008 15:07

Ei ole taka-ajatuksia.. Paitsi yksi, mutta sitä en kerro. Sanoinko mä ton ääneen, tarkoitin että EI ole taka-ajatuksia. Tätä se dementia teettää. EI DEMENTIA! Ei, ei, vaan dementia. Sanoinko mä sen dementian taas? Ei dementia, vaan väsymys, väsymystä tarkoitin. Meni sanat sekaisin kun on tämä dementia. EI DEMENTIA OLE MINULLA! Väsymys, väsymys on vaan. Väsymys ja dementia. JUMALAUTA!

**

Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran kun se menee sieltä veräjästä. Villakoira menee. Sen näkee sitten silmällä siitä.

**

Oho! Nämähän on kalojen ruokaa! JUMALAUTA! Kalojen ruokaa söin! Mitähän minä sitten kaloille annoin? Lääkkeet annoin kaloille! Mielialalääkkeet kaloille minä syötin. En syö kalojen lääkettä. Lääkkeet, tyhjä.. Kaiken kaloille annoinko? Koko lääkityksen sai kala... Ratkaisu: syö kala!

**

Homma on pulkassa. Pulkassa on homma. Pulkka on sininen, kohta tulee lumi ja pulkka kaivetaan esiin. Äiti tekee kaakaota ja lumihanki välkkyy kivasti. Keväällä pulkka laitetaan takasin talliin.

**

Pöysti, miksi sinulla on pelkkää mustaa päällä? Ja miksi koko käytävä on maalattu mustaksi? Ja miksi kaikki itkevät mustia kyyneleitä?! JA VUOTAVAT MUSTAA VERTA?! Miksi taivas on musta?! Vaadin mustan selityksen!

**

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.