IRC-Galleria

paperisiipi

paperisiipi

on häkkilintu

Perjantai 13?Keskiviikko 11.03.2009 18:30

Päivä on ollut sanalla sanoen kamala. Niitä, joina olisi vain pitänyt jättää nousematta sängystä ylös.

Minun täytyi olla aamulla kymmeneltä Iisalmessa ja koska muistin, että 7.31 lähtee juna Kuopioon niin ajattelin, että varmaan Iisalmeenkin lähtee. Ja koska pääsisin aamulla junalla, rahat riittäisivät niin, että tulisin bussilla pois ja ehtisin enkuntunneille. Noh, tarvoin sitten asemalle vain huomatakseni, että vain Kuopioon lähtee juna puoli kahdeksalta. Hetken kirosin, mutta eihän sitä auttanut kuin mennä bussilla. Tämä taas meinasi sitä, että heihei enkuntunnit.

Iisalmeen selvittyäni kävin sairaalassa ja Aulilla ja kaikki meni ihan mukavasti. Kävin Ottomaatilla ja huomasin, että minulla on tilillä rahaa 13 euroa - shoppaamaan! Menin kirppikselle ja tein ihania löytöjä. Kun sitten suuntasin niiden kanssa kassalle, huomasin valtavan kyltin: "VAIN KÄTEINEN KÄY." No, ei kun sitten tavarat takaisin hyllyyn ja kiroten ulos.

Päätin sitten mennä ostamaan Cittarista kaipaamaani meikkivoidetta. Kokeilin testereitä ja löysin sopivan sävyn, jippii! Iloisena maksoin sitten ostokseni ja suuntasin kahvilaan. Siellä tajusin sitten avata meikkivoiteen ja kas vain, se olikin kolme sävyä liian tumma. Ärräpäät lenteli.

Suuntasin sitten junalla takaisin kohti Lapinlahtea. Kun nousin junasta, lähdin kävelemään pitkin laituria. Kuitenkin hämäävästi laiturin vieressä oli noin metrin levyinen kaistale, jossa olikin pelkkää lunta eikä laituria alla. No, minähän luonnollisesti astuin sinne ja upposin polviani myöten hankeen. Oli sitten kiva rämpiä opistolle kengät täynnä lunta..

Opistolle selvittyäni pistin paistinpannun hellalle, hellan päälle ja paistinpannulle nuggetteja. Kymmenen minuutin päästä tajusin ihmetellä, kun eivät tuntuneet sitten millään paistuvan.. Väärä levy päällä.

Mitä vielä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.