IRC-Galleria

paperisiipi

paperisiipi

on häkkilintu

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.01.2007 19:50

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

"Sanna on naisen nimi. Sanna on lyhenne nimestä Susanna, joka on hepreaa ja tarkoittaa liljaa. Sannan nimipäivä on 11. elokuuta. ..."

"17.01.2007 - 19:57. Muusasta ja muusta myöhemmin, nyt vain viestitän teille, että hengissä selvittiin ja että väsyttää. 0 kommenttia | Kommentoi | Ilmoita ..."

"Sanna on 175 cm pitkä ja vaaka näytti alkumittauksessa 119 kg. ... Sanna on grillannut broilerin rintafilettä ja nauttinut sen runsaan salaatin kera. ..."

"Päiväkodin johtajana Sanna on tiiviisti yhteydessä myös alueensa perhepäivähoidon ... Sanna on opiskellut erityispedagogiikkaa avoimessa korkeakoulussa. ..."

"Sanna on kilpaillut este- ja kouluratsastuksessa jo useana vuonna, ja kisakokemuksen ... Sanna on opiskellut ratsastuksenohjaajaksi Ypäjän hevosopistossa. ..."

"Luonteeltaan Sanna on avoin ja ulospäin suuntautunut henkilö, joka suhtautuu mielenkiinnolla mahdollisuuksiin perehtyä erilaisiin ihmisiin ja ..."

"Liiton leireillä Sanna on. ollut Piia Pantsun valmennukses- ... Sanna on hyvä fiilis hevosten kanssa. ja hän saa ne viihtymään kanssaan. ..."

"Kieliä Sanna on harrastanut pitkään. Viron lisäksi hän on tutustunut ... Sivutoimisia käännöstöitä Sanna on ehtinyt jo tehdä useamman vuoden ajan. ..."

"(Nimeltään vaikkapa Sanna) Sanna on ensinnäkin poikatyttö,ei kuin on,siinä mitään jokainen on sellainen ,mutta sanna on poika, myös henkisesti. ..."

"Sanna on tunnettu radio- ja tv-persoona. Sannan ääni on tuttu monille sekä ... Tällä hetkellä selkeä ja pehmeä ääninen Sanna on päiväjuontajana YleQ:ssa. ..."


Että tämmöistä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.