IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Tämä on Veli-Tohveli! :)Sunnuntai 19.10.2008 02:51

Hei vaan kaikki, täällä veli-tohveli eli itse pikkuveli. :) Kiitos teille kaikille kannustuksesta ja tuesta ja kaikista kivoista viesteistä ja tervehdyksistä. :)

Ulkomaailmaan paluu on ollut rankkaa ja mieli alat ovat heitelleet puolelta toiselle, hetkittäin on sika kivaa ja mahtavaa ja muutaman minuutin päästä on taas todella ahdistavaa ja kamalaa.. kuitenkin olen onnellinen siitä että olen päässyt takaisin kotiin ja rakkaitteni luokse, ja varsinkin odottamaan ja jännittämään lapsen, sen pienen, ruman ja haisevan otuksen saapumista. ;) eli maailman parhaimman asian syntymistä.

Monia kiinnostaa millaista talossa oli, kuinka ise etc... talo oli uskomaton paikka! kuin pieni ihmis-koe jossa meitä asukkaita alistettiin psyykkisesti suorastaan helvetilliseen ympäristöön jossa pää ja omat ajatukset ja sanoinkuvailemattoman mahdottomat käsitykset... ei pysty kuvailemaan miten tunteet talossa kärjistyy ja pienetkin asiat kasvaan moni tuhat kertaisen suuremmiksi kuin ulkomaailmassa. Vaikka sitä jossain kohdin tajusi ja tiedosti että tämä ei ole normaalia, tai tästä ei pitäisi suuttua tai että ulkomaailmassa ei ikinä kiljuisi ja huutaisi jostain musiikista tai pienestä suklaasta, niin siten se kuitenkin kävi talossa. Kaikki tunteet oli tuhat kertaa suurempia talossa kuin mitä ulkomaailmassa. Ja jokaisesta meistä se oli psyykkisesti rassaava paikka joka toi kaikista meistä uusia puolia joita emme tienny olevan.. hauskaa kuitenkin oli paljon, ihania hetki, itkua, surua ja kyyneleitä, mutta mitään hetkeä en jättäisi pois enkä vaihtaisi talossa oloani mihinkään!!! JII-HAA-WO!! :)

Talo itsessään on pienempi kuin miltä se kameroista näyttää... vaikka se on silti iso, ja kuten niko sanoi niin siellä on lääniä jossa läyhätä! :D

Nyt keskityn perheeseeni ja rakkaimpiini ja yritän hitaasti päästä elämään jälleen kiinni kun olin kuitenkin lähes 2kk täydessä pimennossa talossa...

Kaikille teille rakkaille on kuitenkin hyviä uutisia, en aio hävitä vielä julkisuudesta, vaan saatte nauttia velitohvelista ja Adesta BB-Gamen parissa subilla vielä loppukauden ajan! :) aloitan ensiviikolla ja juonnan satunnaisesti bb-game ohjelmaa joka viikko.. :)

Tammikuussa olis mahdollisesti sitten tarkoitus palata iloiselle punaiselle laivastolle risteilisännän pestiini, joten sielläkin voi tulla moikkaamaan ja puhumaan! :) mie en pahasti pure! toki veli-tohveli voi laittaa joskus koville mutta ei muuten.. ;)

Jotkut on tiedustellut fani tapaamista etc.... vielä en osaa sanoa mitään muuta kuin että yritetään järjestää.. ilmoittelen täällä kun tiedän jotain paremmin.

Kiitos vielä kerran kaikille!!! olette aivan mahtavia!!! Muistakaa läyhätä ja pitäkää siten mieli virkeänä! ;)

Voitte poistua... :)

-Veli Tohveli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.