IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Ciao! :)Perjantai 05.12.2008 22:37

Pitkästä aikaa MOI! ☺

Eilen sattui jälleen nolo tapaus kun suuntasimme Jari-Matin kanssa turkulaisen Aamuset lehden järjestämään elokuva näytökseen. Olimme Masan kanssa saanut kutsun tulla katsomaan uusinta James Bondia, Quantum of Solace leffaa jo viikkoja sitten, ja tunnollisena kalenterin käyttäjänä kirjasin oitis tapahtuman kalenteriini intoa paukkuen.

Samalla sitten sovin muitakin tapaamisia turkuun jottei tulisi pelkän elokuvan takia käytyä kun pankkitili ammottaa tyhjyyttään. Aivan kuten iltalehtikin kirjoitti ”BB-talo köyhdyttää asukasta” ... niin totta. :)
Joten jos haluat rikkaaksi, BB ei ole se keino!!! Trust me!! Been there, done that, bit didn’t buy the t-shirt!! ...BB-Colan kyllä kävin ostaa sivasta... skämt o sido!

Joka tapauksessa, olin ke-tors välisen yön töissä Se Oikea chatissa mtv3:lla ja aamulla lähdin suoraan lähetyksestä turkuun ja omaan kotiin pikku-nokosille pitkästä aikaa. Ehdin nukkua 2h kun piti jo mennä suihkuun ja lähteä kaupungille. Rehvakkaana suuntasimme Masan kanssa rinta rottingilla kohti elokuvaa. Olihan se sentään kutsuvieras näytös jossa pitäisi edustaa.

Kun lopulta saavuimme elokuvateatteriin, näytti paikka kovin autiolta, vain muutaman immeisen ollessa paikalla. Kyseessä olis siis päivänäytös. Pohdimme ihmeissämme mitä tämä oikein tarkoittaa, kunnes viimein karaistuimme ja menimme kysymään nuorelta tytöltä joka oli tiskin takana missä kutsuvieras tilaisuus mahtaa olla?
Tyttö näytti kovin hämmästyneeltä ja sanoi että nyt hän ei ole valitettavasti tietoinen asiasta mutta käy takahuoneessa katsomassa heidän ”special” listaansa.

Iloisesti tyttönen hyppeli takahuoneesta takaisin luoksemme terhakka puna kasvoilla ja vieno naurava ilme mukanaan ja ilmoitti että ”Näytös oli jo eilen, te ootte pojat päivän myöhässä!” :D

MITÄ?!?! :D päivän myöhässä?!? Mten tämä on mahdollista??

Nöyränä keräsimme häntämme koipiemme väliin ja poistuimme nolona paikalta. Me olimme päivän myöhässä, ja jälleen kerran olimme tulleet estradille melkein kuin maailman omistajina menossa ilmaiseksi katsomaan elokuvaa!! :D

Näin ei kuitenkaan käynyt, jotenkin minä olin pienin turkulaisin kätösin onnistunut kirjaamaan tapahtuman viereiselle päivälle kalenteriini ja nyt harmitti, ketutti ja liputti ankarasti!! Ja jälleen kerran olin onnistunut vetämään Masan mukanani pohjaan uppoavalla laivallani, ankkuri oli heitetty veteen jo silloin kun kirjasin elokuvanätöksen kalenteriini. Tämä oli alun alkaen tuhoontuomittu päivä siis.

Täysin häkeltyneinä tapahtuneesta olimme kumpikin Masan kanssa sanattomia, emmekä tienneet mitä tehdä tai minne suunnata, vaan kävelimme päättömänä pitkin turun kävelykatua.

Nyt oli viimeisetkin rippeet maineesta ja kunniasta mennyttä. Ei auttanut muu kuin kerätä hitaasti itsensä ja ajatuksensa ja päätimme suunnata minun luokseni. Siellä olisi saunua, juomaa ja elokuva.
Ja luojalle kiitos saunasta!! Vai pitäisikiö kiittää Kikiä sittenkin..? hänhän on kuitenkin korkeampi tahoinen kuin luoja itse.. ;) no se oli huumoria!! ;)

Jokatapauksessa Sauna ja Free Jimmy leffa pelasti illan. Elokuva kertoi narkkari elefantista venäläisessä sirkuksessa joka toimi huume kuriirina. Free Jimmy elokuvassa oli useampi kohtaus joka muistutti elävästi liskojen-yönä tai lisko-diskona tunnettua henkistä tilaa joka tulee liiallisesti viinan juonnista, tai itse asiassa sen puutteesta vierotus oireiden myötä. Toisilla useammin ja toisilla harvemmin, eikä läheskään kaikki edes koe liskojen-yötä elämänsä aikana. Itselleni se siunaantuu usein jo yhdenkin baari illan jälkeen.. hyi..

Päivä kuitenkin pelastui, saunat saunottiin ja olin jopa nukkumassa ennen kymmentä.
Tätä kirjoittaessa saapu kello puolta päivää ja matkaan junassa innostunein tunnelmin kohti BB-Gamea. Tänään nimittäin on BB-Gamen viimeinen lähetys joka huipentuu useamman tuhannen euron pottiin jonka saan antaa pois ja studioon minulle tulee vieraiksi ihana ja hellyyttävä Ansku sekä maanpäällinen Jumala, Kiki!

Mie tiesin! Mie tiesin tän!! :)


-Ade


Hei vaan heiluvilles ja Moi vaan meijereilles! :)

Turussa taas käymässä ja hetkihän tässä vierähti ku taas pääsin kirjottaan vaikka viimeks lupasin kirjottaa viel samana iltana.. hups ja anteeks.

Joskus päivät vaan juoksee ja tapahtuu niin paljon yllättäviä asioita että aina kaikki suunnitelmat ei pidä ja tässä sitä nyt sitte ollaan... :) eräs keskiviikko päivä tässä jokin aika takaperin on hyvä esimerkki asioiden eskaloitumisesta käsistä ja miten tilanteet muuttuu ja kuinka hauskaa voi olla kun ennakkoluulottomasti voi pitää hauskaa jos vain uskaltaa. Toki järki pitää aina pitää mukana, mieluiten kädessä (vasen käsi on
tähän tarkoitukseen hyvä) ja sitten ei muuta ku tilanteen armolle! :)


Vaikka ulkomaailmaan tulo on ollut äärimmäisen ahdistavaa ja tänään taas on ollut ahdistava päivä, tapahtuu myös paljon hyvää ja hauskaa, ja nyt haluan jakaa sun kanssa muutamia hassuja sattumuksia yhen päivän varrelta, joka on ollut sattumuksiltaan paras tähän mennessä, enkä usko että toista samanlaista voisi tapahtua jossa liihotellaan yhtä hyvisää tunne-sfääreissä julkisuuden hauskoista puolista.

Mutta nyt siis seuraa tarina elävästä elämästä joka tapahtui turussa:Oltiin Masan (Jari-Matti) kanssa päiväkävelyllä turussa, samainen päivä jolloin muunmuassa tavattiin mahtava herra joka kantaa nickiä herrasmiespummi. (Mikä maailman loistavin nicki!!! kertoo rehellisesti oikeestaan kaiken tästä Herrasta :D )

Noh, takaisin tarinan alkuun. Mie vedin kotona toppahousut jalkaan ja vaatetta reilusti päälle koska ulkona oli kylmä ja oltiin siis Masan kanssa lähdössä kävelylle läyhäämään ulkoilmassa. (kannattaa muuten kokeila, tekee jonkun väittämän mukaan kuulemma hyvää terveydelle)
Siinä sitten läyhäyksen ohessa eksyimme keskustaan shoppailemaan silmillämme vaatteikkunoissa sekä ale laareista Masalle XXXL-kokosia paitoja.

Kaupungilla kuitenkin tuntui villitsevän hullun hauska hysteria joka paikassa johon mentiin, ja mehän oltiin masan kanssa pää aivan pyörällä kun joka suunnasta iski aina joku iloinen ja hauska fani jolle kirjoteltiin nimmaria tai otettiin valokuvaa ja ai että me nautittiin!! on ihana saada kuulla teidän kommenteja ja ajatuksia meistä ja BB:stä, niin hyvää ku huonoaki!! että kiitos teille! piristätte aina päivää ku tuutte ilosena ihmettelemään että ollaanko me tosiaan siinä IHAN OIKEESTI!!! :D no kyllä ihan oikeesti ollaan!! :D
Tuntuu tosi oudolta kaikki tää julkisuus ja enimmäkseen saa olla ihan rauhassa mutta tämä päivä oli ihan erillainen! joka kulmalta iski joku kiinni, ja se on useimmiten kivaa, ja meille se oli eka kerta ku oltiin kunnolla ulkona ihmisten ilmoilla ja imettiin kaikkea sitä energiaa mitä teistä saa!! Uskokaa tai älkää mutta se on meille yhtä häkellyttävää tavata teidät ku mite teille. Ensin sitä on ihan tavis ja yhtäkkiä saakin kauheesti kivaa huomiota, mikä voi myö olla välillä tosi rankkaa, mutta nyt läyhätään niistä hyvistä puolista, ja sitä tämä päivä oli täynnä.

Kaikesta huolimatta jatkakaamme:Tapaus Nr.1, Herrasmiespummi:

Ollaan Masan kanssa stockan nuorten vaateosastolla ylhäällä hansassa siinä Indiskan vieressä kun jälleen muutama teistä ihanista mummoista tulee juttelemaan ja kappas kehveliä, hetken kuluttua peli-areenalle astelee maailmanluokan elkein Herrasmiespummi. Aivan mahtava jäbä asenteeltaan. Mukanaan tietysti bändinsä, mites muutenkaan.
Herrasmiespummi johtaa jääkylmän coolina ryhmänsä meidän eteen ja alkaa juttelemaan ja kertoo omasta bändistään (jota muuten fanitan ihan vaan niitten yyber kovan asenteen takia). Herrasmiespummin bändi soittaa Leevi and the Leavingsiä coverina sekä HC-punkkia. Iältään Herrasmiespummi on ehkä 13v mutta asennetta enemmän ku 30v rockarilla! päällään punk aatteelle asialliset rähjäset vaatteet sekä niittivyö mutta kuitenkin kasvot vielä lapsen ja asiallinen aito punainentukka! :) Herrasmiespummilla kuten mainittu niin riitti asennetta muillekkin jakaa, jopa niin paljon että koko tilanne muuttui täysin absurdiksi, kuten koko päivä muuttui monen tekijän summasta. Ilman että me edes tajusimme masan kanssa oli tilanne kääntynyt päälaelleen, ja me fanitimme herrasmiespummia eikä hän meitä. Paras tässä oli se että yhtä kylmän viileästi kun herrasmiespummi oli ilmestynyt peli-areenalle ja kääntänyt tilanteen päälaelleen, hän kruunasi vierailunsa tokaisulla. "no hei, oli kiva et kävitte moikkaamassa mua ja mun bändiä" :D

Miten tässä kävi näin, ensin me ollaan ihan kuninkaina liikkessä fanien ympäröimänä ja sitten yhtäkkiä kaikki on toisin päin ja me ollaan käyty tapaamassa herrasmiespummia eikä hän meitä?! ja me vielä oltiin niin häkeltyneitä ja tohkeissamme Herrasmiespummin kymmenen tuhannen voltin asenteesta että leukaluu alhaalla vaan vilkutetaan ja ollaan innoissamme siitä että me ollaan tavattu hänet!! :D

Mahtavaa....

No siinä sitten kerättiin ajatuksia ja tajuttiin vasta kaiken tapahtuneen jälkeen että mitä oikeasti tapahtui ja että 13v poika vei meitä kahta aikuista miestä aivan 16-0 ja sen jälkeenki ei voida muuta ku hehkuttaa ja läyhätä tapahtuneesta.. :D Onnea ja menestystä vaan Herrasmiespummille!!! siinä oli kaveri jonka asenteella voi päästä vielä pitkälle.

Matka kuitenkin jatkui entistä ilosimmissa merkeissä turun hansassa ja jonkin ajan kuluttua suuntasimme Jack & Jonesin liikkeelle etsimään Masalle paitoja ale-laarista. Matka kuitekin taittui kovin hitaasti mutta sitäkin hauskemmin kun joka kulmassa joku tunnisti ja pysähdyttiin ottamaan kuvia ja läyhäämään lisää.. meinas jopa käydä kehnosti eräälle tytölle jota oltiin nostamassa Masan kanssa ilmaan ja jotenkin tyttö refleksin omaisesti siinä korkealla ilmassa yritti kammeta itseään suoraksi ja meillä meinas mennä tasapaino mutta onneksi ei mätkähtäny maahan.. :D samainen flikka muuten kehui meitä hyvätuoksuisiksi ja ai että kun jälleen ropisi positiivisen-läyhäämisen pisteitä. :)Tapaus Nr.2 Neiti Hysteria

Edellisestä kun selvittiin ehdimme kävellä vain muutaman metrin kun juuri Jack & Jonesin kaupan ulkopuolella vastaan kävelee kaksi tyttöä (n.16-17v iältään) jolla toisella on jokin paperi kädessä mitä lukee ääneen kaverilleen ja kaveri joka kuuntelee huomaa ensin Masan, silmät suurenee ruokalautasten kokosiksi ja sitten se lähtee; aivan tajuton kiljunta ja tärinä. Muutama pikainen henkäys välissä ja lisää aivan tajutonta kiljuntaa. Tärinä kuitenkin kruunasi hyysteerisen kiljumisen jolle ei loppua näkynyt. Tyttöpolo meni oikeasti johonkin nirvanan kaltaiseen tilaan, ja valehtelematta kädet ja jalat tärisi ja vatkasi aivan huluna suun edessä. Samalla toinen tyttö jähmettyi täysin paikoilleen, ei hievahtanutkaan, muuta kuin silmillään. Katsoi ensin kaveria silmillään, sitten minua, masaa ja taas kaveriaan, aivan täysin jähemttyneenä ja häkeltyneenä kuin sokissa olisi ollut, eikä sanaakaan saanut suustaan. Sitten tilanne ottaa lisää voimaa ja neiti.Hysteria huomaa minut ja saa uutta pontta huutoonsa ja tärisee kahta kauheammin ja kiljuu sitäkin kovempaa. Nyt hän tajusi että BB:läisiä onkin siinä kaksi!!! :D

Me nauretaan Masan kanssa aivan kippurassa täysin epätodellista tilanetta ja toinen tyttö seisoo edelleen jähmettyneenä paikoillaan ja katsoo vuorotellen samanlaisella katseella kuin peura ajovaloja minua, masaa ja kaveriaan joka on jossain aivan käsittämättömissä sfääreissä. Ja tätä tilannetta ja suoraa kurkkua kiljumista jatkui varmasti valehtelematta MINUUTTI. Siihen mennessä me oltiin jo aivan punasia ja kippurassa naurusta masan kanssa kun tyttö vihdoin ja viimein kaivaa tärisevin käsin kaverin käsilaukusta, joka edelleen seisoo patsaana silmät pyöreinä vieressä, kameran esille ja sanoo hyysteerisen sekavana kaverilleen että voitko ottaa meistä kuvan?! ja uskomatonta mutta totta, kaverin silmät suurenevat entisestään(me mietimme että voiko silmät tosta enää suurentua) kun hän katsoo meitä ja laukasee totaalisen hämmästyneellä ja häkeltyneellä ääneellä: "ketä VITTU noi ON?!!?"

Ei o totta, niin tajuttoman absurdi tilanne meille kaikille, ja sen kruunaa patsaaksi jähmettynyt tyttö kysymyksellä oikeasti täysin hysteeriseksi ja täriseväksi kaveriltaan että ketä noi on!??! :D

Noh, kuvat otettiin, kaverille kerrotiin ketä ollaan ja oltiin yhtä häkeltyneitä tilanteesta kuin hänkin!! :D
Täysin käsittämätön tilanne kaikin puolin, meille jokaiselle. Vatsat oli kuule pinkeenä ja kipeenä ku naurettiin niin paljon siinä sitä tärinää ja huutoa.. :DJa pieni väli pahoittelu, tästä tuntuu tulevan pitkä tarina kun sinä päivänä taphtui nimittäin PALJON!! :DLopulta päästiin kuin päästiinkin sisälle kauppaan ja ostettua Masalle pari paitaa, ja läyhättiin siinäki sitten myyjän kanssa pitkä tovi. Oli muuten todella mukava myyjä.

Matka jatkui ulkoilmaan kun toppahousuissa tuli meinaan hippasen kuuma nauraessa ja läyhäessä ja suuntasimme pettämättömän kompasimme nimeltä nenä kohti olutravintola Edisonia. Matkalla tavattiin jo tutuksi tullut, myöskin erittäin mukava Edisonin ravintolapäällikkö joka lämpimästi kutsui meidät sisälle läyhäämään ja mehän mentiin.

Nippa nappa ehdittiin sohvalle istahtaa siidereittemme kanssa, Henry Westonsin Vintage (Pakko mainita kun on ehkä parasta siiderä ikinä) kun tapahtui seuraava vähintään yhtä absurdi tilanne:

Tilanne Nr.3 Neiti Kamasutra & Yliopistojen välinen mittelö.

Siinä masan kanssa saimme sievät ja pienet pyllymme sohvaan istuttetua kun kulman takaa paukahtaa sittemin nimella Neiti Kamasutra tunnettu tyttö. Neiti Kamasutra tuli kauhealla vauhdilla ja tohinalla nappasi meitä kädestä kiinni ja sanoi että nyt tuutte äkkiä pelaamaan pantomiimia.
Ja AVOT! Muutamassa sekunnissa ollaan jälleen täysin käsittämättömässä tilanteessa jossa on haalaripukeisia tyttöjä ja poikia ja kauheella kiirellä tehdään pantomiimia kelloa vastaan. Kuinka monta pantomiimia ehdimme suorittamaan tietyn lyhyen aikarajan sisällä joka on minulle vieläkin myysteeri kuinka monta minuuttia meillä oli.

Ei mitään käsitystä keitä nämä ihmiset ovat kenen kanssa teemme pantomiimia, huudetaan ja nauretaan ja tuomari huutaa taka pöydästä että aika käy!!!! kauhea stressi, ei mitään käsitystä miksi tai kenen kanssa me teemme pantomiimia mutta annettiin kaikkemme!! Ja se kysymys päässä että miten me tähä tilanteeseen jouduttiin?!

Kamalalla kiireellä ja huudolla jokainen esitti vuorollaan pantomiiminsa joka noukittiin lakista ja minä esitin englannin kuningatarta ja masa jotain muuta ihmeellistä. Mutta häkellyttävin hetki oli kun rempseä ja mahtava persoona, neiti Kamasutra, joka meidät oli tilanteeseen kaapannut syöksyi lattialle, pöydälle, tuolille, seinille ja aivan kaikkialle tehden eri sekstailu-asentoja!! 15 sekunnin sisällä neiti Kamasutra ehti demonstroida meille pelaajille varmsti ainakin 30 eri asentoa jossa harjoittaa tätä rakkauden mahtavinta asiaa eli seksiä! :D ja tietysti sinkkumiehenä, Masa seisoi suu auki vieressä katsoen silmiensä edessä tapahtuvaa performanssia jossa Neiti kamasutra väänsi pyllyään ja jalkojaan mitä ihmeellisimpiin asentoihin! :D ja siitä saimme uuden nimeen maailman! Neiti Kamasutra oli synytynyt ja iskostunut syvälle Masan verkkokalvoihin.

Ennenkuin olin saanut kuolat pyyhittyä lattialta Masan jäljiltä, kello kajahti ja tuomari kuittasi pelin päättyneeksi!!! neiti Kamasutra tarrasi meitä kädestä vikkelää, käski pikaseen pukea ulkovaatteet päälle sillä nyt oli kiire!!!

Kiire?! kiire minne?! ketä te olette ja mitä te tahdotte meistä?! minne meillä on kiire?

Mehän tehtiin työtä käskettyä ja koneisto lähti liikkumaan, ryhmä-rämä suuntasi ulos ja kohti puolalnpuistoa ottamaan kuvaa lenin-patsaan edessä. Haaa, nyt alkoi selviämään, tai siis tilanne alkoi selviämään, me emme, mehän olimme vasta saaneet ekat siiderit nokkamme eteen kun paukahti. Ja lisää alkomahoolia nostettiin laukuista masan käteen! :)

Matkan aikana selvisi että Neiti Kamasutra ja hänen joukkionsa olivat erään tiedekunnan yliopisto opiskelijoita jotka mittelivät toisia tiedekuntia vastaan ympäri ämpäri pisin ja poikin turkua ja turun baareja. Eli eri baareissa on rastipisteet jossa tiedekunnat käyvät kartan avuin baari baarilta suorittamassa rastin. Me satuimme astumaan mukaan kuvioihin pantomiimi rastilla, tai pikemminkin meidät ryövättiin julmsti mukaan, mutta tilanne kääntyi hyvin äkkiä ystävälliseksi kun Masa näki Neiti Kamasutran piilotetut taidot. ;)

Matka siis jatkui seuraavalle rastille joka oli valokuva lenin-patsaan edessä ja siitä takasin alas mäkeä Whisky Baariin jossa oli seuraava rasti.

Meille tarjottiin whiskyssä juotavat, ja siirryimme rastipisteelle jossa puhuttiin ainoastaan englantia koska jokin englantia opiskeleva tiedekunta piti tätä rastia...
Ensimmäinen tehtävä oli alkamassa ja tarvittiin kolme vapaaehtoista. Masa, Neiti Kamasutra sekä kolmas herrasmies ilmoittautui oitis tehtävään jonka ainoa vaatimus oli että jokaisella tätyy olla juuri ostettu drinkki. Kaukaa viisaana, ja läheltä helvetin rumana, osasin aavistaa tulevan tehtävän enkä tarjoutunut vapaaehtoiseksi koska en osaa enkä pysty juomaan alkoholia nopeeta kun multa yksinkertaisesti tulee laatta ylös. hyi.

Tehtävä oli kuin olikin juoda mahdollisimman nopeasti nämä drinkit jokainen vuorollaan ja yhteenlaskettu kellonaika antoi tuloksen.

Neiti Kamasutra aloitti juomalla oman juomansa ensin, ja jollen olisi nänhyt omin silmin tätä tempausta en olisi uskonut suoritusta todeksi!! Masalle oli nyt löytynyt todella vahvaa Vaimo-Ainesta. Neiti Kamasutra kaatoi olut tuopin kauniisiin kasvoihinsa nopeampaa kuin mitä tuopin olisi kaatanut lattialle. En ole IKINÄ en edes netissä tuujuupissa tai missään nähnyt yhtä häkellyttävää suoritusta!!! Siinä meni max.1,5sek kun kamasutra kaatoi oluen kurkkuunsa, ja epäilen vahvasti että Kamasutra on joko geenimanipuloitu nainen tai hänellä on kurkku ja nielu leikattu tehtävään sopivaksi. Kaikki n.20 ihmistä jotka näkivät suorituksen jähmettyivät paikoilleen. Se oli suurta arvostusta ja jopa herkkiä tunteita herättävä hetki, varsinkin Masalle. Sitten oli vuorossa Masa joka huitaisi oluen mallikkaasti alas kahdella kulauksella, mutta se ei ollut enää mitään Neiti Kamasutraan verrattuna. Edelleenkin hämästelen suoritusta, miten neiti K. pystyi saamaan kurkkunsa niin jotenkin avonnaiseksi että olut vain kaatui suoraan maahaan edes nielemättä?!

Häkellyttävää....

Tässä kohtaa, tämän rastin jälkeen tiemme kuitenkin erkanivat. Minä sain Masalle neiti Kamasutran numeron ja lupasimme olla yhteydessä häneen mahdollisesti myöhemmin illalla. Meillä oli kuitenkin ollut aivan tuhottoman hauskaa.
Nyt tilanne oli kuitenkin se että toppahousut ja villasukat olivat auttamattomasti aivan liian kuumat vetimet tämmöiseen myllytykseen ja touhuun. Juna oli lähtenyt liikkeelle ja sitä ei voinut enää pysäyttää. Meihin oli kaadettu ilmaista viinaa, Masaan kuitenkin tuhottoman paljon enemmän kuin minuun koska en pysty kovinkaan paljoa juomaan, fiilis oli korkealla ja ennen kaikkea käsittämätön, abstrakti. Oli tapahtunut jo niin monta ihmiskohtaamista jotka olivat hulvattoman hauskoja, uskomattomia ja hulluja, kohtaamisia joita ei voi edes sanoin kuvailla vaikka kuinka tahtoisi ja yrittäisi, ja niitä on ollut niin paljon ja jokainen on ollut kertomisen arvoinen tapaaminen tai tilanne.. ihan lyhyenä esimerkkinä kaksi tyttöä jotka kävelivät minua vastaan kampin ostoskeskuksessa helsingissä, yrittivät olla tosi cool ja salaa katsoa että "tossa on toi BB-Andreas" ja siinä samalla kun yrittivät huomaamattomasti kävellä ohi ja tiirailla kävelivät rullaportaita väärän suuntaan, eli vastaan tulevia rullaportaita ja meinasivat kaatua.. :D sattuuhan sitä... :D

Mutta takaisin hetkeen. Kuumuus toppahousuissa painaa päälle, hiki puskee pintaan, kauhea halu jatkaa tätä äärimmäisen hauskaksi muodostunutta päivää mutta pitäisi saada hieman sopivammat vaatteet jolla olla liikenteessä. Aloimme kävellä kohti kotia vaihtaakseen vaatteita mutta matka oli liian pitkä ja olisi latistanut tunnelmaa joten mitä pojat tekee? Kyllä! suuntaavat tyhjillä pankkitileillään viimeiseen auki olevaan kauppaan stockmannille 5min ennen sulkemista ostamaan housua ja paitaa, tai siis minä lähinnä. Masa on aina pelikunnossa. Minä se en osannut aavistaa tulevaa ja pistin talvi vermeet ylle.

Ryntäsimme yläkertaan miesten osastolle, napattiin näppärä myyjä jolle ladeltiin heti kättelyssä ehdot: 5min aukioloaikaa jäljellä, pankkitili melkeen tyhjä ja pitää saada housut ja paita äkkiä ja MAHDOLLISIMMAN HALVALLA. Ja taisi olla kassaneidillä maagiset sormet nimittäin löydettiin alle 5min stockan halvin kauluspaita, mageet ruskeat sammari housut ja vieläpä ale hinnoin!! JESSS!!! :)

Ja matka jatkuu..... (muista hyräillä tuo lause kuten siinä mainoksessa aikoinaan)

Nyt on uudet, ja häkellyttävä kyllä, äärimmäisen hyvin istuvat housut jalassa ja hieno paita päällä. Oli jopa niin hyvä ostos että käytinpä samoja vaatteita myös Tour De Porvoossa kun käytiin siellä masan kanssa kääntymässä.. :)

Suuntasimme suoraan kävelykadulla sijatsevaan kuppilaan nauttimaan illasta ja jatkamaan läyhäämistä, nimittäin tässä vaiheessa läyhäämistä oli jo paljon. Masan kanssa suunnittelimme tulevaisuuttamme ja miten valloittaisimme maailman kuten Pinky & Brain. :)

Ja ilta sen kun jatkui yhtä häkellyttävissä tunnelmissa Rennossa ja Onnelan kasari puolella. Siellä tapahtui niin monta mahtavaa ja hauskaa ihmiskohtaamista etten edes tiedä mitä kertoisin tai mistä aloittaisin.
Masa onnistui esim saamaan itselleen ensimmäisen stalkkerin joka vainoaa tuota suurta mutta kilttiä miestä vielä tänä päivänä. Saimme käteistä maailman kilteimmältä teatterilaiselta nimeltä Kata. Hän oli suuri pelastajamme, koska tulessamme onnelan puolelle, meillä ei ollut pennin ropoa. Tilit tyhjinä (oltiin siis molemmat 7viikkoa talossa ja siitä ei makseta vaikka moni niin luulee, vaan se on omakustanteista kidutusta) meillä ei tietänkään ollut käteistä kun jätimme takkimme ja pussukkamme narikkaan, ja narikan täti sanoi että saatte takit sitten kun maksatte. Joten onneksi törmäsimme Enkeli Kataan joka lainasi meille 3,80 jolla sitten saimme neuvoteltua loppuillasta takkimme ulos vaikka jäimmekin 20 centtiä vajaaksi kokonaishinnasta.

Tanssilattialla aiheutettiin suurta hämmennystä kun nähtiin jopa sulava liikkeinen Jari-Matti näyttämässä parhaat moovinsa Aretha Franklinin Think biisin tahtiin!!! :) (Masahan on tunnettu siitä että tämä mies ei juokse saatikka tanssi)

Valitettavasti en mitenkään pysty kertomaan kaikista mahtavista ihmisistä joita tavattiin koska siinä meinisi ikä ja terveys, mutta mainittakoon vielä turun Pelastuslaitoksen kolmannen jaoston ensihoitajat jotka pitvät meistä huolta onnelassa ja Kata joka pelasti vaatteemme narikasta. ISO KIITOS TEILLE KAIKILLE!!! Aivan kaikille joita ollaan tavattu!!! :) ootte ihan mahtavia!!! ja on ollut ihana saada niin ihania vastaanottoja joka puolella, ja tutustua äärimmäisen kiehtoviin ihmisiin ja kuulla tarinoita elämästä ja olla mukana elämässä niitä teidän kanssa!!!! Se on parasta!!!!

Loppuillasta sitten matkalla kotiin, me siis asutaan masan kanssa toistemme naapurissa, tämä tarina on tosi, siis että ollaan naapureita, eksyttiin vielä kebab ravintolaan joka on aivan oma tarinansa sekin!!! :D

Nyt täytyy oikeen miettiä että vieläkö sormet jaksaa näpytellä. Olisi niin pajon kerrottavaa!!!
noh, jos lyhyesti ja ytimekkäästi. :)
Tapaus Nr.4 JÄÄPRINSESSA

No, kebab ravintolassa kävi jälleen Herrasmiespummi tyyliset skenariot kun tapahtui mitä tapahtui ja me tajusimme vasta jälkikäteen että mitä siinä oikeasti tapahtui!!?!? :D

Istuskeltiin pöydässä ja odoteltiin pizzojamme kun sisään kävelee kaksi nuorta neitokaista ja tottahan toki masa sinkkumiehenä heti iski silmänsä kiinni että onpas harvinaisen kivalta vaikuttavat tytöt. Mie vielä näytin kebab myyjälle peukkua tytöistä että nyt löyty masalle tyttö ja myyjä nyökkäisi takaisin et kyllä!! :)

Masa on valmiiksi kääntyneenä tyttöjä kohti kun he suuntavat meidän luokse, tietysti kuningas elkein siinä tuolissa, ollaanhan me sentään BB-Masa ja Kiusaaja-Ade ;) Ensimmäinen ja pienempi tyttö (molemmat yli 20v) otta heti katsekontaktin masaan, ja masa tyytväisenä katselee takaisin, he lähestyvät meitä ja hups hei! istuukin viereiseen pöytään?! samalla kun he istahtavat niin pienmpi tyttö katsoo edelleen masaa, nyt kuitenkin halveksien ja äärimmäisen jäätävänä ja laukoo niin halveksuvalla äänellä kuin ikinä ihminen voi "pffh... sä oot se Virtasen Matin (nimi muutettu) kaveri...." pieni hiljaisuus, meillä täysi häkellys että mitä tapahtuu... ja sit jatkuu, täyttä tykitystä alusta loppuun:
"mä sanoin heti ku mä näin sut telkkarissa (puhuu masasta) ku sä olit siel vaa et Moroo.. et ei turkulaisi pitäis ikin päästää telkkariin, ku saa vaa hävet silmät päästänsä!"
ja tätä jatkui jatkuvalla syötöllä. Juuri ku luulit että tämän läyhäämisen kliimaksi oli saavutettu ni ei, entistä jäätävämpi ja syvemmälle uppoava puukko iski kovaa ja korkealta!! :D ja me vaan naurettiin, taas kerran kippurassa ihan hulluna!! mie jopa meinasin tukehtua pizzaani ku nauroin niin paljon etten saanu happea!! :D ensimmäistä kertaa ulkomaailmaan astumisen jälkeen saatiin niin kylmää kyytiä että sen rinnalla Vappu ja Janne jäi mennen tullen!! :D siinä läyhättiin ja kunnolla!! :D ja asiahan oli siis niin että tämän tytön tuttu, Virtanen on oikeasti Masan kaveri joka ei ole kovin hyvässä maineessa, ja siitä se tilitys lähti.
Kertaakaan ei mainittu meiän nimiä, tai siinä mielessä meitä huomioitu tai mainuttu BB:stä vaan kylmästi tykitettiin miten me oltiin aiheutettu häpeän tunteita etc!! :D ja se oli niin mahtavaa älyllistä vittuilua kuitenkin tosissaan mutta huumorilla, niin että sille ei voinut muuta kun nauraa vaikka meidät haukuttiin pystyyn!! :D aivan mahtavaa!! edellenkin hatun nostin arvoinen suoritus!! harva pystyy vituilemaan sulle niin että sä nautit siitä ja naurat ittes melkeen hautaan samalla!! :D

Mehän oltiin niin innoisamme ja häkeltyneitä tästä live stand-up komiikasta jossa meitä ruodittiin ankarasti että kun tytöt saivat ruokansa, jotka olivat siis tilanneet mukaan, me vielä yritettiin väksin kysyä että kerro edes sun nimi?! ois se kiva tietää minkä niminen tyttö meiät haukku pystyyn?! ja siihenkin jää kylmä vastaus niinku me oltais aivan maan matosia "miks ihmees mä TEILLE kertoisin mun nimeni?"
masa: mä saan sen kuitenki selville Virtsen kautta..
jääprinsessa: no vittu Miia...
Masa: voinks saada sun numeron? (hervottoman naurun saattelemana..)
Jääprinsessa: Näytti keskisormea ja läimäytti oven kiinni!

:D

En o pitkään aikaan nauranu niin paljon ja niin holtittomasti ku siinä kun meiät haukutaan niin mahtavalla tavalla huumoriin kautta pystyyn, ettei siihen voinut sanoa mitään. Ei mitään.

Niin sanotusti jätti kylmäks. :D

Tapaus Nr.5 KARVAINEN PERSE PIZZAAN

Juuri kun olimme vihdoin ja viimein saaneet hysteerisen naurun rauhoittumaan ja jatkoimme vielä Neiti Jääprinsessan ällyllisen vittuilun ylistämistä, kebab-ravintolaan astelee 6kpl teini poikia ikää 15v jotka oli ikkunasta nähneet että me oltiin sisällä.

Siinähän alko heti kättelyssä kova tenttiminen et mitäs me täällä etc ja pydettiin ruoka rauhaa jolloin pojat vielä pyysi nimmarit meiltä ja totta kai mehän oltiin taas intoa pinkeenä et jeee jee!! vähän siistä jaella jotain nimmareita! No ei muuta ku eka poika vetää housut kinttuihin ja maailman karvasimman perseensä suoraan mun nokkani eteen että tuherrappa siihen!! :D ja me oltiin ihan fiilareissa et joo joo tottakai!! ei muuta ku tussit esille! Nätisti raaputin kankuille että "sulla on maailman rumin perse t.Ade" ja masa sitten kruunas taas homman kirjottamalla etupuolelle aivan kyseisen haisevan värkin ylpuolell että muista läyhätä!! t.masa!
Ja kaikille pistettiin johonki päin ruumista nimmari, pojat lähti ja me ihan päällikköinä taas et JESS!! :) yhet nimmarit lisää raapustettuna.. ja sit vasta todellisuus iski silmille!!!!

OLISIKO ENEMMÄN VOINUT VIESTITTÄÄ ETTÄ HAISTA P%#KA!!!?!?! Kun kaveri tunkee karvasen perseensä 5cm sun pizzan viereen ja sä siinä ihan päällikkönä pistät nimmaria siihen tyytyväisenä?! :D

Noh, näin meille taas haistatettiin kylmästi päin naama, eikä me tyhmät edes tajuttu sitä siinä tilanteessa TAAS!!! :D joten hatunnosto myös sinne!! :)


Mutta jatkossakin raapustan nimmarit perskankkuun jos joku niin toivoo, IHAN VAAN KOSTOKS!!! :D


Siinä läyhäystä eräästä syksyisestä keskiviikko päivästä joka lähti pienestä kävelystä ulkona ja muuttui pitkäksi reissuksi kymmenien eri ihmisten kanssa pisin turkua. :) Spontaanit reissut on aina niitä parhaimpia! :)
Ja omaan sänkyyn on aina paras palata, ja tietoisena siitä että on niinkin mahtavia tyyppejä tavannut kuin TE kaikki kehen ollaan törmätty, mutta ennen kaikkea, olen kiitollinen siitä että olen törmännyt Masaan joka on 110% samalla aaltopituudella kanssani! :)


Toivottavasti jatkossakin uskallatte tulla puhumaan, juttelemaan ja läyhäämään meille!! :) koska vieläkin se on meille yhtä uutta ja hauskaa ja häkellyttävää ku teilleki tavata teitä kaikkia pikku veli-tohveleita!! :)


jokasessa meissä asuu pieni veli-tohveli, ja nyt tämä veli-tohveli menee nukkumaan jotta jaksaa taas kohdata uuden, toivottavasti antoisan päivän. :)

TÖRMÄILLÄÄN TAAS!!! :)


FANITAPAAMINENKeskiviikko 12.11.2008 22:05

Heissan taas!!


Eli nyt olisi tiedossa paljon toivottu fanitapaaminen Helsingissä!!:)
Björn Borgin liikkeessä kampin ostoskeskuksessa!! Joten sinne vaan!! :)

Perjantaina 21.11.2008 klo.17.30 - 19.30
Lauantaina 22.11.2008 klo.14.30 - 16.30

Luvassa myös paljon rakkautta koska Björn Borgilla on mahtava Love For all kampanja!!
Joten kantsii käydä koeajamassa www.bjornborg.com siellä on loistava rakkauden-hakukoneisto jossa voit löytää sielun kumppanin.. ja jos jo seurustelet kuten minä ni voit auttaa puutteessa olevaa kaverias etsimällä sille poika tai tyttöystävää, kuitenkin ihan leikkimielellä. Joten ei tarvitse pelätä!! :) ei ole haudanvakava seuranhaku koneisto vaan lähinnä humosristinen!! :) itsekkin kävin jo siellä Masaa jeesaamassa! ;)

Joten ei muuta ku rakkautta hakemaan ensiviikon viikonloppuna kampista!!! :) saa tulla halaamaan ja moikkaamaan!! :) Nähädään siellä!! :)

T.Ade

Läyhääminen vei ääneni! :DMaanantai 10.11.2008 17:49

Eli morjensta taas sinne näyttöpäätteiden ääreen!! :)


Takana on huikean hauska viikko läyhäämisen manttelinperijän Masan eli Jari-Matin kanssa. :) Ja muutenkin on ollut kiva viikko. :) Hetkittäin on edelleenkin ahdistanut ulkomaailma ja ihmiset mutta enimmäkseen on ollut mukavaa, kivaa ja jopa huikeeta sekä aivan tajuttomia ihmistapaamisia!! :D sekä tietysti on helpottanut nähdä että Masaa on ahdistanu 10 kertaa enemmän ku mua ku sille ulkomaailma on vielä enempi uus asia!! :D (vahingon ilo se paras ilo) ;)

ELI ISO KIITOS TEILLE kaikille ketä ollaan nähty niin turussa, helsingissä, porvoossa kuin kotkassakin!! Sekä tietysti siinä matkan varrella! :)

Kaikkihan alko keskiviikkona kun Masa pääsi vihdoin pahimmasta myllytyksestä pois ja oikeesti vapaalle ja lähdettiin yhdessä sillon keskiviikko aamuna junalla turkuun. Koko junamatka oli yhtä läyhäämistä ulkomaailman astumisesta, kaikista tunteista ja tunteikastahan se olikin! enimmäkseen kyllä naurettiin koko junamatka ja itseasiassa läyhäämistä ja naurua on riittäny taukoamatta tähän hetkeen asti!! :D

Ulkomaailmaan tulo on ahdistava kokemus varmasti jokaiselle BB:läiselle, jotka on ollu vähänkään pidempään talossa. Varsinkin se että ihmiset kokevat ja ovat nähneet asiat niin eri tavoin kuin mitä me talon asukkaat itse. Ulkomaailmassa on jokaisesta asukkaasta oma kuvansa joka ei välttämättä yhtään pidä paikkaansa siihen miten me olemme sen kokeneet talon sisällä. Niin on varmasti myös sulla joka tätä luet, jos olet yhtään seurannut BB:tä, joka on aika oletettavaa koska luet tätä. Joten sinullakin on varmasti oma käsityksesi siitä millainen ihminen minä olen, minkälainen on Niko, Chipa, Johan, Tero tai Jari-Matti. Ja se käsitys tuntuu olevan täysin poikkeava monessa, ei kaikessa, mutta monessa meidän omista käsityksistä. Onneksi on myös paljon niitä jotka ovat nähneet monen asia läpi, ja ymmärtäneet asioita myös oikein, miten ne ovat tarkoitettu ymmärrettäviksi. Esimerkiksi moni käsittä Jari-Matin huumorin usein väärin kun hän viljelee aivan mahtavaa ällyllistä kikkailua, sarkasmia ja ironiaa ja useimmiten ilme täysin vakavana.

Monelle talosta tippuneelle on ollut vaikea käsitellä juuri sitä kysymystä että "miksi minusta on annettu juuri tällainen kuva? Miksi ei ole näytetty jotain hauskoja ja kivoja asioita talossa jota tapahtui?" Tuntuu että monet asiat jotka olivat talossa merkittäviä tapahtumia on pyyhitty historian kirjoista pois. Niitä ei löydy netti-tv:stä eikä youtubesta. Niistä ei ole edes kirjoteltu tuotannon omille uutis sivuille! ja meille ne on talossa ollut niitä parhaita hetkiä. Sitten tulee niitä asioita jotka ovat olleet täysin merkityksettömiä talossa ja asukkaiden yhteisössä ja täällä ulkomaailmassa ne ovatkin olleet suuria asioita joita ihmiset ja media on ruotinut kovaa ja korkealla.

Fakta kuitenkin on se että Big Brother on viihde ohjelma, eikä mikään Discovery kanavan fakta-pläjäys jonka tarkoitus olisi antaa jokaisesta se oikeasti oikea minä-kuva, vaan juuri se kuva joka viihde-ohjelman kannalta on paras. Ja se on selvä!! niin minäkin tekisin jos se olisi minun ohjelmani. :) me ollaan pelinappuloita suuremmassa kuvassa, jossa media pelaa vahvaa roolia. Media tekee merkityksettömistä asioista ja tapahtumista merkittäviä. Uutiskynnyksen ylittää kepeästi esim Henna siivosi mini-hameessa.
Järkyttävintä on ollut huomata tilastoja katsellessa eri nettisivuilla kuinka luettuja nämä uutiset ovat.

Olen seurannut suomalaiten iltapäivälehtien top.10 luetuimpia artikkeileita ja todennut kauhukseni mutta myös huvittuneena että tässäkö me nyt ollaan?! Monena päivänä on päivän kymmenen luetuimman uutisen joukossa yli 5kpl BB uutisia!! ja monesti hallinnoi ykkössijaa!! vaikka maailmaalla ja omassa kotimaassa tapahtuu suuriakin asioita ja oikeasti hirvittäviä asioita jotka vaikuttavat meidän elämää, me seuraamme kuitenkin tarkemmin BB:n tapahtumia.

Mutta onhan se myönnettävä, Big Brother on mahtava formaatti. Se on sosiaali-Pornoa parhaimmillaan. Päästään tirkistelemään toisten elämää oikein urakalla ja nauttimaan siitä mitä ne tontut siellä tekevät. On mahtavaa samaistua BB talossa asuviin asukkaisiin ja joko kannattavan niitä tai vihaavan niitä tai kumpaakin. Yleensä asia on jälkimmäisen kannalla. Sä pääset eläytymään toisen elämään, seuraaman heidän arkea, huuta suosikkisi mukana kun hän tappelee ja itkeä kun suosikisi voi huonosti. Se on äärimmäisen mieltäkiihottavaa voyerismiä ja itsekin nauttisin siitä ja toivon että ensi vuonna tulee seuraava BB jolloin saan itse istua television paremmalla puolella ja kiherrellä onnesta ja vihasta kun seuraan suosikkini temmellystä talossa. :) ah!! tosi tv formaatit mikä mahtava lahja tirkistelylle!! :D

Tarkoitukseni oli kirjoittaa kuluneesta viikosta mutta eksyin aiheesta pahasti!! :D

ja nyt kello käy niin kovaa etten ehdi jatkaa kirjottelua vaan pitää rynnistä helsingin keskustaan ja mennä syömään Läyhäämisen Manttelinperijän, eli Masan kanssa! :)

Joten, palaan illemalla jälleen yhtä kokemusta rikkaampana läyhäämään teille SUSTA ja TEISTÄ!!! :)
Eli maailman parhaimmista faneista ja ihmisistä jotka ollette tulleet juttelemaan ja tehneet päivistämme Masan kanssa hulvattoman hauskia ja ikimuistoisia!!! :) joten valmiiksi jo KIITOS SULLE!!!

Kotka-kolmonen palaa illalla!! :)

MOI!

Hei Taas! :)Sunnuntai 02.11.2008 22:03

Sunnuntai iltaan kääntyy kello ja oon täysin häkeltynyt siitä miten nopeasti ulkona tulee pimeä?! käsittämätöntä miten aika juoksee eteenpäin..

Monet on kysellyt faniposti osoitetta ja se on työnalla, toivon mukaan ensi viikolla saan osoitteeni johon sitten voitte lähettää postianne jotka haluaa, ilmoitan siitä heti kun sen saan.. :)

Perjantaina uskaltauduin ensimmäisen kerran moneen vuoteen baariin, töitten takia en o vuosiin ehtinyt käydä ulkona ja kun tekee laivalla töitä käytännössä koko ajan baari ympäristössä ja hälinässä niin eipä kovin intoa pinkeenä juokse vapaa päivinä baariin.. :D nyt kuitenkin saatiin Millan kanssa kutsu Vero Modan, Jack & Jones, VILA:n ja ONLY:n muotinäytökseen turussa ja käytiin sitten siellä vanhan kaverini Camillan sekä hänen miehensä kanssa ihmettelemäässä.. :) Ja oli kyllä ihan sika nastaa!! Varsinkin olla Millan sekä kavereitten kanssa, ja tavata vanhoja tututtuja sattumalta sekä juttella eri ihmisten kanssa..
Muotinäytös oli järjestetty hieman eri tavalla kuin normaalisti. Mallit olivat näitten liikkeiden normaaleita asiakkaita jotka olivat lupautuneet malleiksi, näytös järjestettiin erään suomalaisen yökerhon tiloissa ja malleilla ei ollut varsinaista koroketta vaan ainoastaan punainen matto jolla tepastelivat.. :)
Elämys meille kaikille.. :) varsinkin kun mie en ollu käyny missään baareissa tai klubeilla vuosiin ja sama Camillalla ja Camin miehellä kun heillä on 6kk ikäinen tyttö vauva joka oli ekan kerran iltahoidossa.. :)
Eli teki terää kaikille päästä ulos tuulettumaan.. :)

Tänään oli tarkoitus mennä sunnuntain suoraan lähetykseen BB-talolle lähinnä tavatakseen Mantaa jonka oli tarkoitus tulla Keuruulta käymään tapaamaan pudonneita asukkaita mutta valitettavien tapahtumien myötä estyi tulemaan helsinkiin, joten mekin päätimmä jäädä kotiin.

Huomenna on luvassa tanssimista mummojen kanssa erääsää vanhaikodissa kun vuorossa on kirkon järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma lähimmäisen rakkaudesta. :) ootan innolla sitä!! Lähimmäisen rakkaus on aina ollut lähellä hoivaviettini takia, ja ambulansissa sekä sairaalassa työskennellessä sai nähdä todella läheltä suoraan sanottuna hirvittäviä ihmiskohtaloita jota yksinäisyys ja monen tekijän summa on aiheuttanut, ja miten suomessa vallitsee kulttuuri jossa vanhuus, ikääntyminen sekä vanhukset ovat tabuja, jotka halutaan lakaista meton alle. Miten meiän yhteiskunassa on menty pisteeseen jossa vanheneminen ja kuoleminen on niin pelottavaa? me emme halua nähdä ikääntymistä ja pysyä ikuisesti nuorina, ja kun vanhempamme alkavat ikääntyä, heikentyä ja palata ikäänkuin lapsiksi jälleen jotka tarvitsevat apua ja hoivaa arkipäivän askareissa me emme kestä nähdä sitä, vaan kiellämme koko asian ja passitamme vanhempamme ja isovanhempamme palvelutaloihin, vanhainkoteihin, vuodeosastoille ja saaraloihin ja siirrämme kaiken vastuun hoitajille. Poissa silmistä, poissa mielestä tuntuu olevan pääsääntö tässä surkeiden tapahtumien sarjassa, ja vanhus syrjäytyy ja joutuu systeemin armoille. Kerran viikossa, kerran kuussa tai ehkä jopa kerran vuodessa omaiset vaivautuvat vanhuksen luokse tapaamaan häntä, jolloin moititaan ja motkotetaan hoitohenkilökuntaa sekä hoitolaitosta huonosta hoidosta tai huonoista oloista, vaikka itse ei osallistuta vanhuksen arkeen kovinkaan paljoa. Yhtä lailla vanhainkodissa saisi viettää perhe aikaa oman vanhemman tai isovanhemman kanssa ja auttaa arkiaskareissa. Ja sama tapahtuu myös kotihoidossa.

Tarkoitus ei ole yleistää, eikä näin aina olekaan, on olemassa paljon perheitä jossa isää tai äitiä, isovanhempia tai muita sukulaisia hoidetaan perhepiirissä ja perhettä ei hylätä eikä jätetä, vaan pidetään yhtä loppuun asti. Perheitä joissa kuolema on yhtä elämän kanssa, luonnollinen osa elämänkaarta siinä missä syntymäkin. Ja olen onnellinen että huomenna voin jotenkin avittaa asiaa omalta osaltani, vaikkakin ainoa mitä minun pitää tehdä on ottaa muutama tanssi askel vanhainkodin tanssilattialla, eikä minulle ole kovin suuri teko, niin niille vanhuksille jotka ovat yksin se saattaa olla koko vuoden kohokohta, tapahtuma jota muistellaan ja vaalitaan. On kamalaa ajatella kuinka paljon meillä on yhteiskunassa varsinkin vanhuksia jotka ovat yksin, vaikkakin heillä olisi perhettä, he ovat täysin yksin. Heille soittaa lehtimyyjät useammin kuin oma perhe... ja se on kamalaa.. :(

Noh, nyt tuli taas vahingossa lähdettyä "syvä-läyhäämään" joten siirrytään takasin arkisempiin asioihin!! :)

Tiistai ois tarkotus viettää vapaa päivää ja sitten keskiviikkona siiryn jälleen turkuu, nyt oon siis hesassa kun oli pe ja la BB-Game, ja kuvataan sitten turun paikallis televisioon Turku TV:lle Into ohjelmaan joka on suunnattu nuorille jonkin näköinen pläjäys. Sekin oli mulle uutta huomata että entinen teatteri tuttuni Iriz SIlander juontaa nykyään Into ohjelmaa.. :)

Huh, nyt on ihan ähky kun tein tossa aikasemmin meille perunamuusia ja lihamureketta ja tuli sitten ahmittua ihan sikana sitä..

Viime päivinä on ollu mukava liikkua kaupungilla kun aina välillä joku uskaltautuu juttelemaan ja ihemttelemään ja kuulla ajatuksia BB:stä... eli saa rohkeasti tulla jutteleen jos mieli halajaa, kunha et pure! ;)

Edellisessä BB-game lähetyksessä oli jällee kerran mukana Veli-Käsi ja seuraavan kerran ruutuun astelee varmudella joku veli, onko sitten veli-tohveli vai veli-käsi, se jää nähtäväksi.. :) Farbod on laitettu koville ja jatkossakin veli-tohveli tulee esittämään tiukkoja kysymyksiä suorassa lähetyksessä. :)

Noh, nyt mie lopetan tän läyhäämisen ja siirryn sohvalle pötköömään Millan viereen ja kattomaan Idolsia ja sitten suoraa BB:tä. :)

Hauskaa sunnuntai iltaa kaikille!!!!

Tergui Turust! Ade is home! :)Lauantai 25.10.2008 18:57

Hei vaan kaikki rakkaat mummot ja pikku-tohvelit! :)

Pitkästä aikaa saavuin omaan rakkaaseen kotiini turkkussee ja ai että on taas kiva olla kotona! :) ainoa harmi kun tuo pieni vekotin tossa hartioiden välillä taas särkee... :( heräsin aamulla jälleen kerran päänsärkyyni ja otin pari buranaa että pysy sitten pystyssä BB-Gamessa.

Tänään tosiaan oli mun toinen suora lähetys BB-Gamen parissa ja oli aivan tajuttoman hauskaa!!! Oltiin Farbodin kanssa yhdessä kikkailemassa, veli-pipo sekä vanhaveli-käsi vieraili studiossa, pisti Farbodin tiukkaan ristikuulusteluun, ja Fabe myönsikin kuulustelussa jännittäneen päivän lähetystä Homo-pelon takia?! hyvin äkkiä veli-pipo pyysikin Farbodia poistumaan studiosta. Fabe kuitenkin palasi piakoin studion puolelle hieman punastuneena ja jatkettiin lähetystä. BB-Gamessa nähtiin mm. afrikkalais-persialainen pyykinpesu tanssi, turkulainen latinolantio sekä Shaggyn biisin Bombasticin tahdittama Farbodin P.I.M.P ylistys!

Joten jos missasit kaiken sekoilun ni ei hätää! :D toivonmukaan ensi lauantaina saadan klo.11.15 kokea samanmoinen spektaakkeli uudetaan entistä kovemmilla panoksilla!!! :D

Nyt tosiaan päätä särkee sikapaljon ja yritin äsken junassa nukkua mut ei oikeen luonnistunu, joten kohta vetäydyn kanelipullaksi peiton alle lämpimään ja poden särkyni pois. :) sen jälkeen voi suunnata kauppaan ja ehkä jopa illalla tavata jotain kavereita jos saa tän pienen pyllyn ylös sängystä....

Eilen oltii mertsin kanssa syömässä kiinalaista ja juttelemassa talosta, tapahtuneista ja ulkomaailmaan tulosta... Mertsi oli jotenki ihan eri näkönen tääl ulkomaailmassa ku talossa ja mainittakoon et mertsilä oli tosi tyylikäs syys-takki! :)

Miankin tapasin pikaseen ennen mertsiä muttei ollu aikaa istua ku 15min.. kaikille kuitenki kuuluu hyvää, vaikkakin ulkomaailmaan tulo on jokaiselle ollut enemmän tai vähemmän raskas.

Mullakin eka viikko oli henkisesti todella raskas ja olin tosi ihmispelokas enkä uskaltanut liikkua oikein missään, varsinkaan yksin. Nyt kuitenkin oon jo päässy vähän arkeen kiinni ja tuntuu kivalta vipeltää kaupungilla ja mennä paikasta toiseen vapaasti, käydä pizzalla, kiinalaisessa tai eräässä maailmanlaajuisen hampurilaisketjun kulinaristisia elämyksiä nauttimassa. :)

Huomenna ois sit taas kerran suuripäivä kaikille täysikäisille kun saa ja pitääkin lähteä äänestämään. Ite en vielä tiedä ihan tarkkaan ketä aion äänetää mutta muutama potenttiaalinen ehdokas on jo löytynt.
Tärkeintä on kuitenkin se että käy käyttämässä oikeutensa kun meille moinen mahdollisuus on suotu, äänestää vaikka tyhjää jos ei tiedä ketä äänestää, koska se on kuitenkin meidän kansalaisten ja kadun taapertajien oikeus ja velvollisuus ja mahdollisuus vaikuttaa! Varsinki kunnallisvaalit on tärkeitä koska ne henkilöt ketä siellä istuu kunnanvaltuustossa päättä meidän asioista ja ne on lähinnä meidän arkea ja omaa kotia.. :) Joten muista äänestää!!!!

Noin, siinä tämän vuoden saarna! :D okei.. he he...

Huomiseks on luvattu kuulemma vuosi-sadan myrskyä ja radiossa oli kuulemma käsketty varata kynttilöitä ja taskulamppua kun voi kuulemma tulla tuhoa... jännää!
Mä rakastan myrskyä, sadetta ja ukkosta yli kaiken! ylipäänsä kun luoto jyllää ja näyttää voimansa mihin se pystyy. Joten ei muuta ku lapaset käteen, sadevaatteet päälle ja ulos nauttimaan ilmasta!! :)
Sit voi tulla takas kotiin lämmittelemään, juomaan kaakaota tai jonku lämpimän drinkin, kattoa leffan ja AH, vaan röhnöttää ja syödä kaikkea mahd epäterveellistä ja rasvasta tai makeaa... nam !! :)

No joo, ehkä mä nyt vetäydyn sänkyyn vähitellen lepäämään, rumimmat vanhat college housut on jo jalassa sekä vanha kulahtanu paita. Mikäs sen ihanampaa ku olla kotona taas!! :)

Talosta lähdön jälkeen lopetin tupakanpolton ja olin puoltoista viikkoa polttamatta, nyt on kuitenkin taas pari päivää tullut pikkasen poltettua mutta ens viikolla taas jätän väliin.. vielä on kuitenkin aikaa lopettaa kokonaan ennenku vauva syntyy..!! :) sitä innolla odottaen!!!


Jiiiii-haaa-WO! :) se o mooidos! :)

Kram,
Ade

Tämä on Veli-Tohveli! :)Sunnuntai 19.10.2008 02:51

Hei vaan kaikki, täällä veli-tohveli eli itse pikkuveli. :) Kiitos teille kaikille kannustuksesta ja tuesta ja kaikista kivoista viesteistä ja tervehdyksistä. :)

Ulkomaailmaan paluu on ollut rankkaa ja mieli alat ovat heitelleet puolelta toiselle, hetkittäin on sika kivaa ja mahtavaa ja muutaman minuutin päästä on taas todella ahdistavaa ja kamalaa.. kuitenkin olen onnellinen siitä että olen päässyt takaisin kotiin ja rakkaitteni luokse, ja varsinkin odottamaan ja jännittämään lapsen, sen pienen, ruman ja haisevan otuksen saapumista. ;) eli maailman parhaimman asian syntymistä.

Monia kiinnostaa millaista talossa oli, kuinka ise etc... talo oli uskomaton paikka! kuin pieni ihmis-koe jossa meitä asukkaita alistettiin psyykkisesti suorastaan helvetilliseen ympäristöön jossa pää ja omat ajatukset ja sanoinkuvailemattoman mahdottomat käsitykset... ei pysty kuvailemaan miten tunteet talossa kärjistyy ja pienetkin asiat kasvaan moni tuhat kertaisen suuremmiksi kuin ulkomaailmassa. Vaikka sitä jossain kohdin tajusi ja tiedosti että tämä ei ole normaalia, tai tästä ei pitäisi suuttua tai että ulkomaailmassa ei ikinä kiljuisi ja huutaisi jostain musiikista tai pienestä suklaasta, niin siten se kuitenkin kävi talossa. Kaikki tunteet oli tuhat kertaa suurempia talossa kuin mitä ulkomaailmassa. Ja jokaisesta meistä se oli psyykkisesti rassaava paikka joka toi kaikista meistä uusia puolia joita emme tienny olevan.. hauskaa kuitenkin oli paljon, ihania hetki, itkua, surua ja kyyneleitä, mutta mitään hetkeä en jättäisi pois enkä vaihtaisi talossa oloani mihinkään!!! JII-HAA-WO!! :)

Talo itsessään on pienempi kuin miltä se kameroista näyttää... vaikka se on silti iso, ja kuten niko sanoi niin siellä on lääniä jossa läyhätä! :D

Nyt keskityn perheeseeni ja rakkaimpiini ja yritän hitaasti päästä elämään jälleen kiinni kun olin kuitenkin lähes 2kk täydessä pimennossa talossa...

Kaikille teille rakkaille on kuitenkin hyviä uutisia, en aio hävitä vielä julkisuudesta, vaan saatte nauttia velitohvelista ja Adesta BB-Gamen parissa subilla vielä loppukauden ajan! :) aloitan ensiviikolla ja juonnan satunnaisesti bb-game ohjelmaa joka viikko.. :)

Tammikuussa olis mahdollisesti sitten tarkoitus palata iloiselle punaiselle laivastolle risteilisännän pestiini, joten sielläkin voi tulla moikkaamaan ja puhumaan! :) mie en pahasti pure! toki veli-tohveli voi laittaa joskus koville mutta ei muuten.. ;)

Jotkut on tiedustellut fani tapaamista etc.... vielä en osaa sanoa mitään muuta kuin että yritetään järjestää.. ilmoittelen täällä kun tiedän jotain paremmin.

Kiitos vielä kerran kaikille!!! olette aivan mahtavia!!! Muistakaa läyhätä ja pitäkää siten mieli virkeänä! ;)

Voitte poistua... :)

-Veli Tohveli-
« Uudemmat - Vanhemmat »