IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.11.2006 22:43

njuta, njuter, njöt, njutit
hymmmm. joskus jostain asioista tulee niin hyvä mieli, ettei oikeasti kiinnosta jotkut tärkeät asiat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 18:28

04 paskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetPASKIAISETpaskiaisetpaskiaiset
paskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiai
setpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaitosisetpaskiaisetpa
skiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetrakkauttapaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiais
etpaskiaisetkapupaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetihanapaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpa
skiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiaisetpaskiais
etpaskiaisetpaskiaisetPASKIAISETPASKIAISETPASKIAISETPASKIAISETPASKIAISETPASKIAISET
ketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaako
ketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaakoketuttaako?

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 23:59

turha odottaa maailman parasta joululahjaa. enkä varmasti kutsu mun synttäreille. yksi kolmoinen ei tottele tyttösääntöjä! mä vihaan tyttösääntöjä. pitää lisätä ne mun vihauslistaan. sinne samaan myös angstaus, ei mun agstaus, vaan muiden angstaus, myös selvä lukihäiriö, kouluviha, matikanläksyt, kymmenen minuuttia liian pitkät tunnit, se että on enää viikko aikaa lukea kirja, PASKA KIRJA, anja kaurasen inhottava tyyli kirjoittaa, baabuska ja dieduska?, se että ei ole aikaa ja että on liikaa aikaa jota en osaa käyttää, ruotsin kirjoitusvirheet, 9- , 9+ 6+, kirjakieli, essiivi, huono pää, huono vetoketju, valehtelu, 0123456789juttu mitä en saa tehtyä, liian tyhjä vaatekaappi, liian rumat kengät, neekeri, liian samanlaiset ihmiset, tappelut, katsomattomat videot, bb, raha, kovat taklaukset, vanhempien hyväksyntä lasten kurittamiseen, joulukalenterin kiinni olevat luukut, varsinkin 24, se että joulukuun kahdenteenkymmenenteenkuudenteen päivään eli mun oikeaan jouluun on vielä kuukausi ja viisi päivää, ikävä, ja se etten tiedä mitä saan lasselta joululahjaksi.
lemppari listaan ei löydy mitään. paitsi sellaisia ihania salaisuuksia ja tykkäys. hyminä. villivadelma. anna hyvän kiertää. rutistus surullisissa kohdissa, surulliset kohdat, ihanat kohdat. 9c, ollaan sen liima. pupu. roar. vanhan tutun hymy. hymy. kaunis lumi, laulut, sellaiset kuin bebot ja 1000sparks. häät. ristiäiset, juhlat, tanssiaiset, tunnelma, valssi aulassa. kädet ja jalat. valmius. henkselit. kirpparit paitsi jos mitään ei löydy, kesäkuu ja heinäkuu, lilluttelu. tekstiviestiääni, puheluääni. onnistuminen. fresh. joulukalenteri. viivi ja wagner. ihmiset jotka kertoo mulle asioita. uusi tekstariääni. varma tunne.

en ajattele hyviä asioita niin paljon kuin huonoja, koska pieniä ja ihania asioita ei huomaa. ne täyttäisi mun listan ihan vain ihanuudellaan jos niitä joskus osaisi pysähtyä kunnolla ajattelemaan. mutta huonot jutut pyyhkii ne pois mun mielestä, täyttää mut ja raivoo, huutaa, potkii. nää, rakastan teitä.

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 23:16

miau?

[Ei aihetta]Perjantai 17.11.2006 19:13

forever young, i want to be forever young.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 10:23

oikeasti inhoan kaikista eniten puhelun lopettamista!

[Ei aihetta]Maanantai 13.11.2006 18:27

26.8.2004 lisäsin kuvat galleraan
2.11.2004 aloin seukkaa Lassen kaa

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.11.2006 23:34

haluan nyt kertoa mitä inhoan, koska viimeksi puhuin lemppareista.
ensimmäisenä ihmisiä, jotka ottaa asioita liian vakavasti. varsinkin jotain tarkoituksettomia asioita. mulla olis tästä pari hyvää esimerkkiä, mutta kyseiset henkilöt saattais ottaa nokkiinsa.
kaksi. ihmisten arvostelua ulkonäön, iän, kavereiden, GALLERIAN, mielipiteiden ja valintojen perusteella. on naurettavaa luokitella ihmisiä jonkin perusteella, kaikista naurettavinta on ajatella että joku on idiootti siksi että silla on rumat housut. joo on, mitä väliä, se tykkää niistä itse.
kolmantena se että teen kakkosta usein itse.
neljäs. vihaan usein itseäni sen takia että rupean melkeen itkemään kun nään yhden miehen joka kulkee mun kanssa samalla bussilla. se on ainakin yli 70 vuotta, joku jälkeenjäänyt ja käyttäytyy kun olisi viisi. ei se varmaan ite edes tajua että siinä on jotain erilaista kuin muissa ja mua niin säälitää se. mua säälittää myös jos joku sanoo jotain vähän säälittävällä äänensävyllä, ja kaikki ihan pienet säälittävät asiat. sääli häiritsee mua ihan koko ajan ihan kaikessa.
viisi. tätä on kauhea sanoa, mutta tällä hetkellä se ettei lasse voi pelata jääkiekkoa.
kuudentena sitä, etten osaa suuttua kunnolla. tai en osaa raivostua. mun tekee niin usein mieli heitellä jotain lautasia tai tuoleja tai jotain, ihan sama, mutta en vain pysty siihen. rupean itkemään silloinkin. silleen hiljaa.
joten seitsämäs: itkemistä. vihaan sitä, vihaan! mutta silti rakastan sitä, koska sen saa hyvillä keinoilla helposti pois. sulkaamurukeksillä vaikka.
kahdeksan. epäonnistunmisen tunnetta joka piinaa mua.
yhdeksäntenä kaikkea sitä turhaa sälää mitä jotkut tunkee joka paikkaan. niinkuin ihkusäliä, jouluvaloja, koruja, huomioita, hymiöitä, sydämiä, niinkuja, koristeita, kaikkea.
kymmenes: kiroilua. en kaikkia sanoja, koska en halua moralisoida itseäni, mutta vittua ja saatanaa ja noita rumimpia.
yksitoista. nuuskaa! tää kuuluu oikeasti ylemmäs.
kahdentenatoista sitä että joku lukee tän, ja tulee sanomaan ettei kiinnosta. K.

[Ei aihetta]Perjantai 10.11.2006 19:42

Muokkaa Aapelihahmoasi!

[Ei aihetta]Lauantai 28.10.2006 15:11

eka pusu 28.10.2004