IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 15:23

IHANAA, mut on siunattu pyhällä hengellä. kaikki alko sunnuntai-iltana,kun istuin elielillä oottamassa dösää (kauniin krapulaisena :D )
yht´äkkiä viereeni istahti kaksi munkinkaapuihin pukeutunutta nuorta miestä. meitsi katto oikeestiki ekaks, et ne oli oikeita munkkeja, mut pikkuhiljaa alko selvitä,et veli tonitius ja pyhä vekarus oli just tulleet laivalta frnedin polttareista, jossa kaverijengi oli päättäneet perustaa oman veljeskunnan -helmi :D
siinähän ne miehet sitten jutteli mulle paljon ja jatkettiin matkaa vielä samaan dösään. meitsin vatsalihakset sai taas hyvää treeniä siinä seurassa :D
lopputuloksena oli se,et musta tehtiin sen veljeskunnan ensimmäinen nunna : Kastaja Paulatius.
(huom. näitten herrojen "luostarisääntöhin" kuului olla mahollisimman cool ja nauttia paljon ehdollisviiniä. muut nautiskeluaineet ja seksi ei ollut myöskään kielletty, enkai mä nyt muuten oiskaan siihen ees liittynyt -löl x) )

mut nyt jos musta ei tuu ammattilaissukkahousumallia/kuviokellujaa, niin voin aina mennä "coolmunks"-luostariin päänunnaksi opettamaan noviiseja.

lauantaina vietettiin paulan ja kaijan 60-vuotis bileitä, voevoevoe :D
tuli niin hyvä kesäfiilis,ku kävelin ogelissa bissepullokädessä saaraa vastaan ja kaikki kukkaset vaan tuoksu siin ympärillä,tollasta elämän pitäis aina olla.
paltsun ja kaltsun kekkereissä oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hauskaa. laulettiin perinteisesti karaokea (mä kuulostin erityisen kauniilta käheessä äänessäni) ja sitten lähdettiin baariin. paula ja paula päätti olla vähän enemmän kännissä kuin muut :DDDDDDDD

jumala on sittenkin olemassa, koska mäkkäri ja isot aurinkolasit pelasti meiän kaikkien sunnuntai-päivän. uuh mama, nähtiin malmin kuumimpia malleja (suorastaan ruusuja<3 ) ja mäkkärin tuleva kuukauden työntekijä.

nyt lähetään starbomaan maskalin kaa kohti stadia.
oon paras kävelemään ympyrää lasarin parkkiksilla :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.