IRC-Galleria

102Sunnuntai 16.07.2006 17:12

Selvinpäin perjantain (juoruakat parvekkeella :D ) jälkeen rauhallinen lauantai olis ollut vain itsensä kusettamista, joten jankun ehotus lähteä svengiin houkutteli kummasti.

oopperan kautta ja jonkun ihme katusoittaja-saksalais(vai olikohan se ees sakslainen :D )-pyöräkulkurin juttelimisen jälkeen päästiin vihdoin maijun kanssa svengin ovelle.
kyseisellä matkalla sovittiin myös treffit iiro seppäsen (siis ihan oikean ;) ) kanssa stadin kebabiin ja meitsi sai siltä hienon lasin lahjaksi. voisko olla parempaa treffiseuraa miehellä kuin paula ja maiju, joiden suita ei saa kiinni ja ruokana on aitoa ja rehellistä ählämikebab-lihaa, lovely<3

onneksi jari oli duunissa, joten maiju, joka täyttää vasta kuukauden kuluttua 13 vuotta pääs myös sisälle.
hyvä.

ikäväkyllä meiän oopperaoodit jäi kokonaan laulamatta, sillä meiän matka baariin oli kestänyt sen verran kauan,et karaoke oli jo ihan täynnä. (kiitos silti masalle, joka kovasti yritti diilata meitä siihen listaan)

keskustelu jarin ja meiän mutsin suhteesta, supermiehen peruukin pölliminen ja irokeesihyybän tapaaminen, illan kruunasi vielä live-pornon katsominen samin kanssa niiden valvontakameroista, jiah,voisko parempaa enää toivoa :G

kyllä yödösässä voi sitten olla hauskaa, varsinkin jos ite alkaa selviämään ja saamaan selvää jengin puheesta :DD (mun ja lauran yödösä-seikkailut on sitten asia erikseen)
aluks bussi ei lähe melkein koko pysäkiltä,ku jotkut idiootit haluu vuoronperään sisään ja ulos ja sit ovet hajoaa. (tos vaiheessa toivois,et olis ite vähintään 3promillen humalassa tai sitten vaikka juoksutaksissa).
sen jälkeen aikuinen nainen itki mulle ja maijulle sitä, kuinka se ei ikinä juo tai käytä yödösää ja nyt se on ihan hukassa missä sen pitää jäädä.sitä piti sitten auttaa ja lohduttaa,et on ihan normaalia, jos yli kakskymppinen pissistelee yöbussissa :D
meiän vastapäätä oleva mummon alkoi lämppää jtn nuorta miestä meiän vierestä. (perkele, se sai käsisuudelman ja heipat, ku mä sain vaan kylmän kiitoksen. se mummo ois voinut heittää sille sen röökin, vai mitä maiju? ;) )

mutta kaikesta huolimatta me päästiin molemmat himaan. (tai no, kaipa toi maijukin on jo tässä vaiheessa sinne selviytynyt :p ) ja oli just hyvä keissi kaikenkaikkiaan :)

skod:lle: päivän paras tarjous (sen lisäksi,et mua pyydettiin aamulla klo 11 juomaan bisseä esson heinikkoon): "noh, humpataanko hiukan?"

kannataa lisäksi varoa poliiseja, koska sun otsaas on nyt tatuoitu 102 ja koko sun loppuelämäs on tuomittu olemaan lainsuojaton. sori.
niin se vaan menee ja kampin ovet.

ps. KATUGALLUPPI: Miten merenneidot harrastaa seksiä?


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.