IRC-Galleria

pampulle, raiiidi :DMaanantai 25.09.2006 00:41

tulipas kauhee ikava suomea, ku jubasin ton yhen hoobon kanssa<3
kauheeta miten aika kuluu nopeesti. meitsi tajus just,et kohta on syyskuukin on ohi.
naa kolmisen viikkoa ja kulunut suurelta osin duunin ja juhlimisen merkeissa :>
ma kyl viihdyn siella baarissa niin hyvin (=koska siella voi alotella ja lopetella ilmatteeks ;) )
viela ei olla anniinan kanssa heratty aamulla rannalta, hirveessa darrassa, ilman laukkua ja kenkia (katottiin tanaan kumman kaa-jaksoja :p ), mutta ei kylla oo kauheen kaukana :G (pupsi, se kuva,tai siis se ilta, daadadaaaa )
anniina on myos tajunnut,et viina on ainut ja oikee juoma sille,et oot paras kamppis<3 :D
(ja korumalli/kebabin pyorittaja :p )

toi meian vaahtokarkki-alottelu-leikki paaty niin,et saatiin tungettua molemmat tsagal 8 karkkia suuhun, jonka jalkeen lopputulos ei ollut kaunista :DD
...ja se ilta paaty myos aika hyvin, heavens gaten poket kutsu meiat aamupalalle, mut kieltaydyttiin kohteliainen tyttoina siita, mentiin dokaamaan 3lionsiin ja kaveltiin 9 aikaan aamulla hehkeina ja fresheina kaupan kautta (pekonia ja kanamunia) kotiin.
kehitettiin tos yks ilta myos jatkoleikki, jossa vaahtokarkkien annetaan lillua vodkassa, naaaamiii.

meitsin porukat ja mumma ja vaari (ihanaa,et koko suku :p ) oli kaymas taalla viime viikolla. jostain kumman syysta ne ei halunneet tulla asumaan meille, joten ne otti hotellin torresta.silla viikolla kaytiin vaikka missa paikoissa (esim. elaintarhassa, missa kuvattiin anniinan kanssa selviytymis-video kiipeilytelineessa, siinakaan vaiheessa meian porukat ei halunneet tuntea meita :D ja meitsi sai syotyakin kunnolla, kun oli kerrankin rahaa ostaa ruokaa, haha :D ..ja oli niitten vierailusta senkin verran hyotya,et meian oli pakko teha himmee suursiivous :D
onnistuin myos nukahtamaan yks aamu renfeen,ja ajelin silla sitten semmosen tunnin verran, ennenku meian mutsi soitti mulle ihan paiseis :D
(hei,olin mennyt siihen renfeen aamulla melkein suoraan baarista, kun meian piti menna johonkin tippukivi luoliin mutsin ja faijan kaa, se oli oikein kiva paiva-reissu, onneks mul oli van snadi diehard-darra :G )
samall viikolla me tutustuttiin myos kolmeen suomalaiseen poikaan, jotka oli lomalla taalla.
hehe, samalla viikolla me kaveltiin yks ilta kadulla ja meitsi oli vahan huonolla tuulella.meita vastaan kaveli kolme jatkaa ja sano meille jotakin. ma luulin, et ne on jtn ulkomaalaisia, jotka haluu jubata (siihen menee oikeesti hermot, koska taal saa kuunnella noitten miesten huutoja joka paiva, ihanuus :9 ) ja niinpa ma vain mumisin jtn et "me ei puhuta mtn kielia", et oisin paassyt niista mahdollisimman nopeesti eroon. vastaukseks tuli kuitenkin: "hyva, me puhutaan suomea". kavi ilmi, et ne kolme jatkaa oli suomesta ja ne oli tulleet lomalla espanjaan. me sitten hengattiin niitten kaa loppuviikko (tai noh, ma en hengannut niin paljoa, ku halusin naha myos mun vanhempia ;< ), siita ei kannata kertoa sen enempaa :p
...paitsi,etta anniina paas tyylikkaissa uimahousuissa ja lei kaulassa edustamaan team pasificia
valimerelle :DDDDD ..ma en ikavakylla osallistunut tohon keissiin :/
mut pojat oli niin ystavallisia,et ne jatti meille niitten uimapatjat ja me ollaankin harjoteltu anniinan kanssa tosi ahkerasti kuviokelluntaa ja ajateltiin ryhtya kiertaviksi patja-mestareiksi.
(kiitos ari,jussi ja rasmus :) )

pari paivaa sitten tehtiin paivan reissu gibraltar-saarelle. meian oli tarkotus loytaa apinoita, mut ei haluttu maksaa siita,et joku opas vie meiat niitten luo,vaan paatettiin ettia ne ite :p (kuulostipa hyvalta idealta)
ei siina muu auttanut kuin lahtea talsimaan pienta polkua pitkin vuorelle, mutta sitten kun se alko muuttua hieman epailyttavan kapeaksi ja metsaisaksi, paatettiin lahtea takaisin (eika meil riittanyt edes kunto kuin 5 minuutin "eraretkelle :DD ) ei sitten nahty yhtaan apinaa, mutta onneksi ton pupsin seura korvas hiukan monkey-businessta :p

huomenna lahetaan granadaan, siel on iso linnake, joka on maailman 8. ihme (hei, ei se oo niin tylsaa, milta kuulostaa :> )
ei olla ihan varmoja viela tostakaan keissista, koska ei oikein tiedeta miten sinne paasee parhaiten, mut lahetaan huomenna vaan randomina seikkailemaan (voe voe :D )

sori pamppu, meitsin paa on nyt ihan tyhja, et en keksi enaa tahan pikku-romaaniin mtn, muista meian sopimus runkkarit-tapasen-leffan-kattomisesta aina kerran kahessa viikossa.(oiskohan siihen jatko-osaa :p )

nyt pitaa muutenkin lopetella, koska yhen kristan vanhemmat tulee kaymaan taalla ja luvattiin lahtea kaymaan yhella niitten kaa. (tai sit paadytaan taas jatkoille 3lionsiin ja meitsi voi teha maailman parhaimpia drinkkeja, jotka paatyy poydan paalle :G )

pupsille: arvaa kuka ma oon? "naaami, en tieda muuta varia kuin valkoinen, anteeks oikeesti, ku en soittanut silloin, yhyyyyyyy,saanhan anteeks?"
:D <3








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.