IRC-Galleria

jorge et pablo kuittaa espanjastaLauantai 07.10.2006 22:49

joo, voisin aloittaa tan kirjoittamisen tosta granada-reissusta.
ma ja anniina paatettiin siis viime viikolla,et halutaan lahtea kaymaan granadassa (siella on yksi maailman ihme, semmonen iso linnotus..hei ihan kiva,et muistan sen mestan nimen :D )
noh, tarjolla ois ollut valmisreissuja, mut me kelattiin et on paljon halvempaa ja hauskempaa lahtea omin pain sinne.
niinpa maanantaiaamuna klo 6.30 fuengirolan juna-asemalla seiso kaksi vahan aamupohnaista hooboa. (meitsi oli nukkunut semmoset kolmisen tuntia, koska viime iltanen "mennaan vain yhelle kristan vanhempien kaa" venahti sitten vahan...mut se oli puhtaasti dannyn syyta :p )
junalla paastiin malagaan asti, mista kaveltiin pari kilsaa "paajuna-asemalle", josta kuultiin,et granadaan ei mee kunnolla junia, etta meian pitais ottaa bussi. onneksi bussiaseman oli ihan siina vieressa, mutta tottakai meian tuurilla yks bussi oli juuri lahtenyt, joten saatin venailla seuraava melkein tunnin :D
parin tunnin dosamatka suju sitten leppoisammin, jostain kumman syysta me molemmat nukuttiin kuin vauvat ne parisen tuntia.
se, etta oltiin selvitty suhtkoht ok:sti granadaan asti tuntu jo vahan voitokkaalta, kunnes saatiin kuulla infosta, etta meian ois pitanyt varata etukateen liput sinne linnakkeeseen ja meian pitais nyt kiirehtia sinne, jos haluttais paasta sinne sisalle sen paivan aikana. parin bussivaihdoksen ja yhen (oikeesti :D) hullun kaahari-dosakuskin jalkeen me seistiin semmosessa ihan mukavan pituisessa lippujonossa. onnetar oli kuiteskin meian puolella (kerrankin :g )ja me saatiin paasyliput sille paivalle. (meian jalkeen jaljella oli tyyliin enaa 100 lippua).
tyytyvaisina me pideltiin niita lippuja kasissamme kunnes tajuttiin,etta paastais sisalle vasta 18.30 (ne ei paasta sinne linnakkeeseen kuin tietyn verran ihmisia kerrallaan)
ei siina ollut muuta ongelmaa,mut kello oli siin vaiheessa vasta joku 12 ja me tiedettiin lisaksi, etta me ei paastais himaan enaa, koska missattais meian vika juna malagasta. siina vaiheessa oli kuiteskin turha alkaa nillittamaan, me oltiin jo maksettu paasylipuista+kaikista matkakuluista, eika haluttu palata heti kotiin ja teha "turhaa" reissua. niinpa me paatettiin jaada paivaksi granadaan, kierreltiin kaupoissa ja kaytiin syomassa yhessa kivassa ravintolassa (=makissa :p ) illalla palattiin sille linnotukselle (okei, tossa valissa kylla sahlattiin vaikka mita, mut niita ei kannata ees kertoa :G ), kierreltiin siella, otettiin taksi bussiasemalle ja viimeinen granadasta malagaan lahteva bussi. me tiedettiin tottakai, et ei paastais malagasta kotiin,ennen kuin aamujunalla (klo 05.40) ja senpa takia oltiin kayty kaupassa ja ostettu vahan evasta: skumppaa, viinia ja jtn safkaa. niinpa jorge et pablo vietti yon malagassa istuen portailla ja juoden skumppaa ja voin kertoa,et ne oli ainakin meitsin parhaat ja haljasimmat kalsarikannit ikina :DDDDD onneksi meilla oli videokamera messissa,niin voidaan nayttaa meian granadakeissi aidille,sitten kun palataan suomeen 8)
.....ensi viikolla ollaan lahossa sevillaan, mutta tallakertaa kelattiin kylla ottaa valmisreissu :p

fuengirolassa alko eilen viikonmittaiset feriat ja taalla on kaikkia esityksia, juhlia, huvipuisto jne. mina ja anniina ollaan ihan kikseissa tosta huvipuistosta, muahahahaa, kun me paastaan sinne tanaan illalla, meista tulee kuin kaksi sekopaista lasta, jotka vaan juoksee ympariinsa eri laitteissa. (siis yleensahan me ollaan ihan normaaleja :p )
huvipuiston jalkeen lahetaan radalle nowppan kaa, joka muutti tanne viime sunnuntaina :) (sulla ei oo yhtaan huumorintajua ;) ).
eilen taalla oli ihan himmeet ilotulitukset. me luultiin, et ne alkais vasta kaheltatoista yolla ja niinpa yhentoista aikoihin me istuskeltiin kaikessa rauhassa yopuvuissa himassa. se oli pikkunen yllatys kun yhtakkia ulkoota kuului kauhea rajahdys ja me tajuttiin,etta ne alkokin tuntia aikasemmin. pakkohan siina oli sitten juosta hehkean nakoisena yopuvussa rannalle kattomaan sita :DDDD

nyt pitaa menna, noora tulee kohta meille ja sitten aletaan valmistautumaan iltaa varten, whipeeee :D

pupsi: haluaisitkohan sina tulla meille harrastamaan intohimoista seksia kanssani viinin ja mozartin kera?

ai niin, herattiin tossa yksi aamu rannalta, etta terveisia vaan kotiin pain :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.